Kako sam se udaljio od karavana, priseo sam na grani, gledajući najezdu klonova kako se probija kroz tlo šume. Dovoljan je bio jedan zamah ruke i svi bi popadali na tlo, odlučio sam još malo da gledam, pokušavajući da lociram pravog šinobija medju najezdi lažnih. Jedan od njih se kretao nešto čudnije, tiše, sporije, što je verovatno ukazivalo na njegov pravi identitet. Kako klonovi ne bi nastavili dalje, tlo se pretvorilo u more peska (neće uticati na medicinare, malo su mi daleko pa kao zato), na šta su klonovi kretali brzo da tonu, nestajući u oblaku dima. Protivnik nije uspeo na vreme da odreaguje, te je završio s peskom do ustiju, ostavljen na moju milost i nemilost. No - ostavio sam ga u pesku - ako išta uradim, medicinari bi potrčali i pomogli mu, najbolje je bilo samo da nastavim dalje kroz šumu s njima, što sam i uradio. Neprijatelj nas neće više uznemiravati, a misija zaštite je bila već uveliko gotova. Eskortovao sam ih do kraja šume, te nestao u oblaku dima, završavajući operaciju.