Re: Polje hiljadu listova.
POTEZ :
#card191#card190#card189
Ulazim u Constant Combat Stance +200DMG na melee, 300DMG Bushido
Sa Chakra Infused Strike napadam jednog a potom sa Samurai Swing drugog.
1. Zamah: 150+400+200+300+200+350 = 1550DMG
2. Zamah: 150+400+200+300+200 = 1250DMG
Spazio je dvojicu i nije trošio trenutka već se odmah zaleteo među njih, zauzimajući ofanzivni stav i napadajući prvo jednog pa drugog u brzim manevrima u pokušaju da okonča ovaj neravnopravni dvoboj u treptaju oka.
The member '
Aron' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
POTEZ :
#card195#card188#card204#card189#card202
Menjam stance, poništavam oba napada, primam 200 blast-a
Dobijam +100 na Ken zbog poništenih napada
Napadam drugog Jounina sa Samurai Swing, 2 slota
Aron je uspeo vešto da se odbrani od nadolazećih napada uz pomoć svojih laido veština. Ostao je još jedan protivnik koji mu je već bio u reonu bliske borbe, što je Aron iskoristio i skočio na njega mahajući ljutom katanom, gađajući vitalne tačke u predelu vrata. Želeo je ovo brzo da okonča.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
POTEZ :
#card189#card190#card8
Zamahom se branim od Šiljaka, dobijam +50dmg na Kenjutsu, potom se zalećem na idućeg koji je naišao, i napadam ga sa Chakra Infused Strike kako bih ga lišio života čim pre. Postajao sam gladan i nestrpljiv.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
POTEZ :
#card1367#card189#card8
Izbegao sam njegov napad iz bliske borbe i potom načinio oštar kontranapad pravo ka njegovoj glavi u pokušaju da ga skrati za istu.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
I dalje sam u imunitetu za blisku borbu i time izbegavam napad koji ide na mene i odmah zatim uzvraćam kontranapadom koji sveukupno sadrži DMG u vrednosti od 700
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
POTEZ :
#card195#card189#card188#card191#card189
Branim se zamahom od njegovog napada dok sam i dalje u True Strike stance (+200DMG buff na ken ukupno), prelazim u Constant Combat i opet radim zamah mačem kako bih ga napokon posekao krvnički.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Još jedan vešt zamah mačem bio je dovoljan da poništi očajnički napad protivnika koji je oslobodio na Arona pri poslednjem izdisaju. Uchiha je očistio oštricu mača o svoj crni kaput, te je vratio nazad na sigurno - u korice za pasom. Deaktivirao je sve aktivne jutsue i ostavio je tri beživotna tela na livadi, da istrunu među cvetnim poljem a on se prikrio među senke kako bi povratio svoju snagu za nastavak ove sulude epizode.
Nekon što se primirio u senkama drveća, Aron spusti umorno telo na mekanu travu pod sobom i nasloni se na široko stablo, odmarajući telo i duh u pripremi za nastavak ove akcije. Ovo je bila već druga misija A ranka, pa su neke osnovne stvari već postale rutina koja ga je pratila od dana kada je diplomirao na Shinobi Akademiji.
Uvek bi nakon uzimanja svitka sa detaljima o misiji detaljno isplanirao svaki idući korak, kao i samu strategiju i pristup samoj operaciji. Nakon što se opekao još davno, kao Genin, pa je proveo dane gladan i žedan, više nije dopuštao sebi da kreće igde bez porcije slanih vojnih krekera. Izvadio je jedno pakovanje iz džepa kaputa te je počeo ždrmljati kreker po kreker.
Nakon što bi sabio skoro polovinu pakovanja kao polovinu ovih jounina, rešio je da je polako vreme da krene dalje. Osetio je energiju i chakru da su mu se vratili na zadovoljavajuće nivoe. Nije znao koliko ga još protivnika tačno očekuje, iako je u izveštaju pomenut precizan broj od šest. Ipak, to se nikada nije sa sigurnošću znalo.
POTEZ :
#card1366#card186#card166#card205
+400 Lightning armor i pasivna struje (Kenjutsu)
+200 buff na oružje konstantan
Zapakovao je vešto ostatak krekera i odložio pakovanje nazad u torbicu. U oku mu se ponovo pojavio Sharingan a telo mu prekri chakra munje, oblažući ga u oklop plavičastih tonova. U rukama je držao katanu koju je dodatno obložio elementom munje. Zauzimajući specifičan stav iskoračio je iz senki, nastavljajući dalje sa ciljem da dokrajči preostale mete čim pre.
POTEZ :
#card189#card191#card188#card190
1. zamah 150+400+200 = 750DMG
2. zamah 150+400+300+200+200+350 = 1600DMG
Ponovo je pred sobom ugledao dvojicu namrčenih i ne gubeći ni trenutka odlučno je pohitao ka njima, zamahujući oružjem na jednog a odmah potom i na drugog, gađajući vitalne tačke na oba tela.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Potez :
#card195#card204#card189#card188
Prelazim u odbrambeni stav i radim dva zamaha iz Oborozukiyo (DMG jednog je 1450) blokirajući oba napada (+100dmg na ken do kraja borbe) i potom na preostalog se zalećem i radim Samurai Swing, da dokrajčim gada.
DMG: 1150
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
POTEZ :
#card142
Od ovog pa nadalje trošim slot za LA
Stvaram tornado koji upija njegov napad a potom ga vraćam na svog protivnika.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Samurai Swing zamahom presecam njegov napad (+150 na Ken do kraja borbe, i dalje sam u True Strike stance koji mi daje +400dmg pri odbrani od napada) i potom kontriram napadom Chakra Infused Strike.
DMG: 900
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Tehnikom vetra odbranio sam se od nadolazećeg napada petog palog protivnika. Nakon odbrane primetio sam i poslednjeg, šestog kako se šunja naokolo. Nisam časio ni tren već sam pohitao ka njemu presecajući ga zamahom oružja.
DMG: 900
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Branim se zamahom (I dalje u True Strike Stance, +200DMG na ken do kraja borbe) i onda napadam protivnika kontranapadom - Chakra Infused Strike.
DMG: 1300
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Izbegavam napad iz bliske borbe spretnošću samuraja, a potom uzvraćam kontranapadom kojim ću najzad, bar se tako nadam, uspeti da porazim ovog smrada, ujednog i poslednjeg na spisku.
DMG: 950
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Jonin' :
Moćnom tehnikom Uchiha klana poništio je napade elemenata vode i u tom trenutku cunami se rasprsnu pre nego što bi i krenuo da se stvara u svojoj moćnoj formi, spirajući tela poraženih i Aronove noge. Aron dezintegrisa svoj munjeviti oklop, očisti mač i vrati ga u među korice. Izvadio je svitak a potom upisao nešto u njega, ubrzo ga vraćajući na sigurno. Pogledao je par puta oko sebe, Sharingan je i dalje svetleo u očima, a potom se uputio nazad ka Selu skrivenom u Vodopadu. Tamo ga je čekao Kage sa nekom važnom misijom.