Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Klanac Fugaku

First topic message reminder :

Klanac Fugaku - Page 2 8d4Bkc0

Fugaka Klanac je uska, zabačena dolina smeštena između dva strma planinska grebena. Kroz klanac se vijuga uski put, jedva dovoljno širok za kolonu putnika, uklesan u stene prirodnim putem i povremenim ljudskim intervencijama. Put je neravan, često prekriven sitnim kamenjem koje pada sa litica iznad, a svaka krivina donosi novi izazov za putnike.

Reka koja protiče kroz klanac, vijuga uz put, stvarajući hrapav zvuk dok se prelama preko kamenih prepreka. Na nekim mestima, put prelazi iznad reke preko jednostavnih, ali čvrstih drvenih mostova. Reka se na nekoliko mesta proširuje u male, mirne bazene, gde voda postaje bistrija i dublja, reflektujući okolne stene i retko drveće koje se uspelo ukoreniti u surovom pejzažu.

Iako put kroz klanac nije dug, svaki njegov korak zahteva pažnju, jer priroda ovde sa sobom nosi i dozu opasnosti.

Storynote

Čitanjem misli saznajete da je ove nindze beže od nindze u crvenom odelu koji ih je najurio jer su krali hranu iz obližnjeg poljoprivrednog sela. Medjutim oni su tu hranu krali da bi preživeli.

Potom saznajete lokaciju na koju su se zaputili, a to je mesto gde se vrši prijem za članstvo u selo Kiše.

Imate tri opcije:

Opcija 1: Pobegnite sa lica mesta zbog mogućnosti dolaska nepoznatog ninje u crvenom [event se završava].

Opcija 2: Podjite na tajnu lokaciju i susretnite se za prijem u selo Kiše da opipate situaciju i vidite ko to organizuje i kako.

Opcija 3: Dočekajte ninju u crvenom i ispitajte njega.

I tako dok sam citao njihova sjecanja primjetio sma da ih je jurio covjek u crvenom koji je nosio kapupljacu i to u kasnoj noci.
Izgledao kao ninja koji nas je napao u postrojenju metalurgije na prosloj misiji,ali mu se ne vidi lice od mraka vidi se samo odjeca ,ko ce ga znat.
“Ljudi nasao sam nesto. I ne svidja mi se to sto sam nasao. U jednom od njih sam nasao sjecanje kako ih juri ninja u crvenoj odjeci sa kapuljacom bas kasno u noci i to se desilo skoro,ne znam za vas ali taj opis mi je bas poznat ,sudeci po izgledu djeluje mi da je to ninja koji mas je napao u postrojenju metalurgije,ai nisam siguram ne vidim mu facu.
Klanac Fugaku - Page 2 236895494d893785b34acf56b4e98ca5

Pazljivo sam slusao i gledao Akinu sta prica, koncentrisao sam se na njegove reci i shvatio sam sta je u pitanju, odmah sam u glavi razmislio i progovorio koju rec sam sa sobom i znao sam o cemu je rec, jasno sam video situaciju i znao sam sta je najbolje za nas.( Biramo opciju 1)
Akina je jos mladi ninja koji treba da se razvije i dostigne svoj vrhunac, pa tako i ja, da smo ovde samo Yasgar i ja i tada bih se pitao da li da nastavimo a kamoli sa Akinom, ne zelim mu rizikovati zivot, selu su potrebne jake i iskusne ninje koje ce ga braniti, polako okrenuli smo se svi nazad i krenuli smo da se vracamo putem odakle smo dosli…

Stojeći malo dalje, slušao sam Akine dok nam je prenosio svoja otkrića. Kako je opisao ninju u crvenoj odjeći sa kapuljačom, sjećanja su me vratila na onu noć u postrojenju. Nije bilo sumnje, ovaj lik je bio previše sličan našem starom protivniku. Nevolja je bila bliža nego što smo mislili.

Pogledao sam prema zarobljenicima, zatim prema saborcima, a onda odlučno progovorio, glasom koji nije ostavljao prostora za raspravu. „Ova misija postaje previše opasna po nas. Nemamo dovoljno informacija o ovom shinobiju, a ne možemo rizikovati dalje. Odvezite ovu petoricu i ostavite ih u zbunju, dovoljno daleko da ne mogu da nas sustignu ako se osveste. Mi ćemo se povući nazad ka selu."

Nisam čekao odgovore. Znao sam da su svjesni ozbiljnosti situacije. Okrenuo sam se i krenuo ka sigurnijem pravcu, ostavljajući ih da obave zadatak. Dok sam hodao, misli su mi bile fokusirane na povlačenje i potencijalnu opasnost koja bi mogla vrebat iza svakog ugla. Stao sam na rub šume, skriven među sjenama drveća, čekajući da me sustignu kako bismo se zajedno vratili ka selu. Kada su me sustigli nastavili smo ka selu.

#card10 #card8

“Nema sta,idemo. Ako ostanemo ovdje sigurno cemo nabasat na neki maler,bolje dok smo na vrijeme.”
Zgrabio sam tijelo jednog od zarobljenika i poceo da ga vucem do nekog plota dje nas ne mogu stici prenio sam jednog potom drugog ,ove odtale cu da ih prepustim njima ja sam uradio dosta. Sacekao sam da dodju Yasgar i Kuba da bih ih odvezao i potom krenuli nazad u selo.
#card8