Svako jutro, starinska kočija sa drvenim točkovima prolazila je kroz raskršće, vozeći selo i okolinu svojim sadržajem – od hrane i robe do posetilaca koji su dolazili i odlazili. Kočija je bila kao hodajuća priča o selu, dok su njeni konji kloputali po zemljanom putu.Ovo raskršće bilo je srž male šume čija su dva puta vodili do raznih lokacija.Ovo mesto bilo je omiljena destinacija među meštanima i putnicima,gde su mogli da se opuste u čarima prirode ove šume.
The Strongest Medic
Re: Raskršće puteva
U ranu zoru,kada se sunce uspinjalo uz horizont, stigli smo do raskršća puteva, tačno na mesto koje nam je kage odredio kao naš položaj. Nas trojica,ja i moja dva saborca,stajali smo uz put, okruženi tišinom koja je samo povremeno bila prekinuta šumom jutarnjih ptica. Kroz maglu koja je obavijala krajolik, mogli smo videti kako svetlost polako menja boje, prelazeći iz siva u blage tonove crvene i narandžaste.
Dok smo čekali da dan svane u potpunosti,primetih kako ka nama ide nekakva kočija.Stigla je do nas te sam malo porazgovarao sa čovekom koji je vozio tu kočiju.Saznavši da je ovde u blizini selo te da se kočije tokom dana kreću ovim putem.Šta više od podneva pa do zalaska sunca kočije sa raznim namirnicama staju na ovom raskršću i čekaju da naidju putnici kako bim prodali sveze plodove.
Kočijaš je otišao,a mi smo ostali tu pokraj puta da čekamo kasno podne.Ovo vreme sam mislio da iskoristimo tako da pregledamo teren okolo i da se nekako kamufliramo.Okrenuh se ka članovima mog tima te sam im saopštijo neke stvari vezane za misiju.
Momci,naša misija će šta više biti skroz lagana.Bitno je samo da pratimo dešavanja i budemo neprimetni.Tako da Wertzuire idi obidji zapadnu stranu šume,a ti Unemoto prekontroliši istočnu stranu. Rekavši im to ja sam otišao ka jugu te proveravao kakva je situacija i postoji li neko dobro mesto za skrivanje.
The Strongest Medic
Hodajuci danima i nocima stigli smo ujutru na mesto gde nas je kage poslao naleteli smo na raskrsce puteva.Oko nas je bila suma i tisina,ptice koje su cvrkutale i zvuk insekata i dva saborca oko mene.Gledajuci neko vreme okolinu culi smo nesto kako nam se priblizava a to je bila kocija puna povrca i ostalog.Dobijaci informacije da je selo u blizini mogli smo da pocnemo sa istragom pomislih ali smo cekali naredjenje od vodje tima.
(4 minuta kasnije)
Dobili smo naredjenje da ja i Unemoto idemo ka istoku,klimnuo sam glavom i okrenuo se ka unemotu:
Okrenuo sam se i prenego sto sam krenuo rekao sam:
Srecno.
I poceo je da skace po drvecu do drveta da istrazuje okolinu te je samo skako do drveta do drveta gledao okolinu nije nista video sumljivo pazljivo je hteo da osigura podrucije vrteo se u krugu da bi bio blizu lokacije gde su se odvojili.
࿊ TWIN DEMONS OF HYUUGA ࿊
Krenuo sam da obidjem istocnu stranu kao sto mi je i gosn Matsuda rekao. Dok sam se setao istocnom stranom video sam lepu prirodu.
Gosn Matsuda obisao sam istocnu stranu kao i po naredjenju.
Kada sam obisao istocnu stranu vratio sam se u kamp. Odlucio sam da napravim kamp pored sume.
Šetajući okolinom pokušavajući da pronadjem neko sasvim solidno mesto za skrivanje,kao neko veće žbunje ili na neko manje drvo.Ali od toga ništa nije bilo povoljno za nas,te sam se u tom trenutku setio da mi je onaj kočijaš rekao da bi oko podneva ovde trebale da dodju kočije sa tezgama koje prodaju razne namirnice.
Dosetio sam se ideje da se moj tim i ja kamufliramo kao prodavci povrća i tako iz blizine pomno pratimo dogadjaje ovde.To bi šta više i moglo da uspe samo ako odradimo sve kako treba.Vrativ ši se dole na put sa ovom mojom skoro savršenom idejom te sam povikao da dodju i malo porazgovaramo oko ovoga.Unemoto je izgleda završio svoj zadatak dok Wertzuir i dalje proverava područje.
Momci,dolazite imam savršeno mesto za kamuflažu.
Rekavši to malo jačim glasom kako bi me i Wertzuir čuo,čekao sam da dodje i da im pretstavim ovaj ludi plan o skrivanju.
The Strongest Medic
Istrazivajuci podrucije neko vreme nisam naleteo na nista sumljivo.Cuo sam Matsudu kako nas doziva te sam stao i okrenuo se i zaputio ka matsudi:
E evo me sigurno je kolko mi se cini.
Rekovsi to Matsuda je bio tih par sekundi i spomenuo neko mesto:
Samo jel cemo samo tamo stojati i cekati ili cemo jos nesto dodatno raditi?
Upita Matsudu te bi cekao njegov odgovor.
Kad sam zavrsio sa obilazenjem podrucja, cuo sam kako me doziva gosn Matsuda. Nakon sto sam krenuo ka njemu pomislio sam da li se nece ubudjati hleb koji stoji na frizideru. Kada sam dosao do gosn Matsude, rekao mi je da ima savrsen plan.
Momci, dolazite imam savrseno mesto za kamuflazu.
Nakon sto je to rekao sacekao sam da se nadoveze na svoju misao.
戦争の石
Kada sam pozvao preostala dva člana tima da im prenesem važne informacije o mom savršenom planu kamuflaže, njihova reakcija je bila trenutna. Bez ikakvih pitanja ili odugovlačenja, odmah su se pojavili na putu gde sam ja bio. Ova njihova brza reakcija mi je ulila malo poverenja o njihovoj posvećenosti ovoj misiji.Eh sada kada su došli bilo je vreme za prezentovanje mog plana.Prišao sam im jasno i skoro organizovano te i ispričao šta bi smo trebali da uradimo.
Ovako momci,moj plan je taj da se,kada kočije sa namirnicama dodju,prerušimo u prodavce povrća ili već nečega.Kada to uradimo samo treba da pazljivo pratimo dešavanja.Samo je bitno da se uklopimo i da neko nešto ne posumnja,to vam je valjda jasno.
Njihovi pogledi su izgledali kao da upijaju svaku moju reč i pomno prate moje objašnjavanje.Sa završetkom prezentovanja plana,videvši kako slušaju su mi ulili jos malo poverenja u njih te sam pomislio da će ovaj plan proći bez ikakvih smetnji.
The Strongest Medic
Cekajuci da dodje Unemoto Matsuda je poceo da govori o planu.Iznendailo me kako moze da razmislja nisam znao da ima to u sebi te kad je zavrsio dodao sam:
Mogli bi smo da se pretvorimo u neke seljane da nam nebi prepoznali identitet.
Mislio sam da nije lose da budemo neko drugi jer moze biti problem ako znaju kako izgledamo.Cekao je odgovor od njega I malo skrenuo pogled ka Unemotu.
Kada sam dosao video sam da gosn Matsuda i gosn Wertzuir vec razgovaraju o temi kamuflaze. Dosao sam do njih dvoje i nacuo sam sta je gosn Wertzuir rekao pa sam na to dodao sledece.
Upravu si gosn Wertzuire to je odlicna ideja.
Kada sam cuo Wertzuirovu ideju pomislio sam kako to i nije los plan, naprotiv plan je odlican ostaje nam jos da pronadjemo neku kucu i da im ukrademo ves sa zice, pa da obucemo i prodajemo voce, povrce itd...
Posle izlaganja mog plana ostatku tima,Wertzuir je dodao da ne bi bilo loše pretvoriti se u neke seljake,što mi je,moram priznati,skoro pa besmisleno jer je po mom mišljenju dovoljno da samo skinemo stvari koje pokazuju odakle smo.Ne rekavši mu ništa na tu njegovu ideju,samo sam otišao do drveta legao i naslonio se na njega da malo dremnem dok dodje podne i počinju da naviru kočije i turisti.
Slobodno malo odmorite,imamo još vremena pre nego se bilo ko pojavi.
Rekavši to samo sam se okrenuo na suprotnu stranu od sunca i malo vremena proveo razmišljajući o ovoj misiji.No nedugo nakon toga sam zatvorio oči i malo prikunjao dok neko ne dodje.
The Strongest Medic
Cekajuci Matsudu da mi odgovori Unemoto mi se obratio zove me gosn sto me cudi da me neko tako zove:
Unemoto jel tako? Ne trebas me zvat gosn samo Wertzuir ili Wert ne treba gosn.
Te sam okrenuo pogled ka Matsudi I nije rekao nista I okrenuo se sto me je zacudilo:
Matsuda jel imas ti usta brate.
Rekao je to a Matsuda nista nije rekao
(Brate ovaj Matsuda je stvarno pravi pametan)
(Pusti ga ko zna sta mu je)
Te je rekao da odmorimo otisao sam do nekog zbunja I drveta te polako seo ispred I zamislio se.
Kada sam cuo da je Matsuda rekao da odmorim poslusao sam ga. Nasao sam hlad, ali pored njega je bio Wertzuir pa sam prisao i pitao.
Jel slobodno Wertzuire?
Kada sam ga pitao, sacekao sam njegov odgovor. Dok sam cekao setio sam se da mi je rekao da nema potrebe da ga zovem gosn. Pa sam mu odgovorio.
Izvinjavam se, nece se to vise sigurno dogoditi.
Posle nekih pet minuta odlucio sam da se naslonim na drvo.
Earth Warrior
Misteriozna silueta se pojavljuje u daljini, njeno lice skriveno je u senci kapuljace.
Po toplom suvom danu uz prašinu koja se diže čak i od najmekših koraka koje je ta osoba pravila, silueta se približava.
Nakon što je došao do same raskrsnice, okrenuo se oko sebe. Osetio je prisutnost 3 osobe.
Ko ste i gde se krijete...
Rekao je muški glas ispod kapuljače.
Tokom moje dremke odjednom sam osetio prisustvo nečega zastrašujućeg,te sam odmah skočio na noge i gledao oko sebe da vidim šta mi stvara takav osećaj nelagodnosti.U daljini primećujem prašinu kako se diže iza siluete koja mirno korača u pravcu nas,osećaj mi govori da bi ovo mogla da bude nevolja.Od ovoga bi trebali što pre da se sakrijemo i pritajimo svoje prisustvo dok on ne prodje.
Momci imamo veliki problem,ulazite u žbunje,penjite se u krošnje,gde god.Samo se dobro sakrijte.
Taman što smo se posakrivali,misteriozna silueta je konačno došla do raskrsnice i tu stala.Malo se okretao oko sebe kao da nešto traži,kroz glavu mi je prošlo da nas je mozda primetio te pokušava da nas ulovi.Čuvši njegove reči sada sam siguran da smo mu mi mete i da bi najpametnije bilo ostati ovde skriven.Dok je znoj lijo sa mene,palim svoj byakugan da vidim to misterijozno lice ispod kapuljače.
#card1286#card1287
The Strongest Medic
Zamisljen nisam primetio da je Unemoto pored mene ne znam kolko je proslo ali sam cuo Matsudu kako nam govori da se sakrijemo.Brzo se pomerio I sakrio iza drveta a nepoznata osoba nas je osetila kad se odazvala.Malo sam provirio ali nisam mogao da vidim nista od prasine I senke
(Byakugan!)
#card1286
#card1287
Te pocinje da gleda okolinu pa u njega.
Cuo sam glas Matsude kako nam govori da se sakrijemo. Odma sam krenuo u zbunje. Kad sam stigao, odma sam utihnuo svoju chakru na minimum dok sam cekao da vidim ko je taj misteriozni covek odlucio sam da krenem ka drvetu od zbunja zbog bolje preglednosti terena i gde se to protivnik nalazi. Razmisjam da li je to neko jak ili slab u ovom slucaju mislim da je jak.
Earth Warrior
Osećaj ga nije prevario već je kako je osetio sensorom u njega bio uperen pogled više različitih Byakugana. Takodje osećao je i najslabijeg od njih koji se krio u žbunje. Izgledali su nespremno poput dece u akademiji..
Pojavite se ispred mene i recite svoju svrhu ovde.. U suprotnom ću morati da vas ubijem.
Rekao je tu ozbiljno i hladnokrvno kao da su 3 chunina pred njim tek još jedan običan dan. Skinuo je kapuljaču i sunce jer kroz pramenove kose otkrilo njegovo lice.
Gledajući u misterioznog lika,počeo me je oblivati hladan znoj kada je skinuo svoju kapuljaču.Jasno videvši mu lice procenio sam da je ovaj lik ozbiljna nevolja ako se upustimo u bilo kakvu borbu sa njim.Još jedna stvar koja mi je stavila doznajna da je opasan,su njegove reči.Bez puno razmišljanja sam lagano izašao iz nekog trnja i povikao na ostatak tima da izadju ili bi nas u suprotnom pobijo,a to u ovom trenutku nismo mogli da dopustimo.
Izlazite odatle!
Povikavši na njih odmah su izašli bledi kao krpe,izgleda da i njima nije lako sresti ovako nekoga.Mada meni je još stresnije jer kada sam poslednji put osetio ovakvo prisustvo zadobio sam večni ožiljak na mom licu.Dok je još hladan znoj silazio sa mene progovorio sam:
A ti si?
The Strongest Medic
Vetar je poceo da duva od nikud a lice nepoznatog coveka se otkrilo koji je imao veliki chakru mojim ocima sam video sve tacke u njegovom telu kao I chakru.
Matsuda nam je naredio da izadjemo bilo mi je glupo sto smo morali ali nam je pretio zivotima a nije bilo drugog izbora malo Sam bio uplasen je ne znam sta covek moze da uradi.
Matsuda je stojao I gledao u njega ali me je jedna stvar zacudila kod njega nisam hteo da ga pitam to sad.
Covek je stojao i gledao nas ostro Matsuda mu je postavio pitanje dok smo stojali nas 3 zajedno.
#card08
Kada nam je naredio da izadjemo, izasao sam iza drveta sam krenuo da stojim ispred misterioznog ninje. Krenuo sam da gledam u Matsudu, kada sam ga video da je oblijen znojem, znao sam koliko je sati. Nakon toga sam cekao misterioznog shinobija da odgovori na gosn Matsudino pitanje. Ugledao sam krajickom oka, kako se Wertzuir odmara i regenerise svoju chakru. Ja sam bio preplasen a i slabasan da ucinim neki jutsu, nisam bio ni svestan koliko su brzo odreagovali Matsuda i Wertzuir njihovim bjakuganom da sam se cak i od svojih saborca preplasio.
Earth Warrior
Nisi u poziciji da postavljaš pitanja.
Pogledao ih je svu trojicu: prvo plavokosog dugokosog, potom belokosog i na kraju najslabijeg od njih.
Zašto se šunjate po raskrsnici, kome pravite zasedu?
Upitao je ozbiljno, hladno i nonšalantno.
Čuvši reči zastrašujućeg čoveka,kroz glavu su mi samo prošle njegove reči o poziciji u kojoj se nalazimo.Šta više siguran sam da se mi nalazimo u boljoj situaciji nego on trenutno što se tiče brojnosti.Što sam ga više gledao i slušao,manje sam prestao da ga se plašim jer sam već imao nekoliko sličnijih situacija u svom životu.Kada bih ovde pokazao da ga se bojim šta bi onda moji saborci mislili o meni.Duboko sam udahnuo i upustio se u konverzaciju sa ovim čovekom.
Izgleda da se nismo sporazumeli.Jedini koji nije u poziciji postavljanja pitanja si ti,moj prijatelju.
Rekavši mu to sam se još više opustio te sam pokušao još malo da ga isprovociram,jer sve više ga gledam i procenjujem njegovu snagu.Priznajem izgleda snažno ali ako bi se upustio u borbu sa nama on bi neke od nas mozda i ubijo,ali bi na kraju ostao zalepljen za patos.
Sada...reci ti meni ko si i zašto si ovde?
Pitajući ga to bez odgovora na njegovo prethodno postavljeno pitanje,zurio sam u njega sve vreme bez skretanja pogleda,dok su se ostala dvojica verovatno previše uplašili pa ne progovaraju ništa.
The Strongest Medic
Slusajuci reci nepoznate osobe izgledao je kao ninja kad tako ostro I ozbiljno gleda,nisam znao sta mogu da uradim da se ubacijem u konverzaciju.
Pritom sam okrenuo pogled, ka Matsudi I Unemotu nista nisu govorili te odjednom Matsuda sa jakim,recima mu se suprotstavlja.
Moj izraz lica se naglo,promenio zacudjen koje on gluposti govori moj izraz lica je bio primecen:
(Kakav glupan brate stvarno moras birati bolje drustvo)
(Ne znam Matsuda se totalno promenio,vidim da hoce da zapocne borbu a ja ne znam da li je on zaboravio zasto smo mi ovde uopste).
Polako Sam lice vracao u normalu I cekao nadajuci se da nece biti borbe jer bi totalno ugrozili ovaj deo.
Posmatrao je okolinu dok mu je byakugan bio ukljucen te vratio pogled na nepoznatog ninju.
#card08
Dok sam slusao Matsudin odgovor. U sebi sam pomislio kako zapravo i imamo neke sanse. Nakon svih tih Matsudinih reci, razmisjam da li ce se ovo mirno zavrsiti ili ce morati matsuda da reaguje. Pomislio sam kakva je Wertzuir metla od coveka, ja ovde se znojim a on se odmara. Zapravo kad bolje pogledas mozda je i u pravu. Ako cemo se verovatno boriti bolje da budemo u punoj snazi. Dok cekam sta ce shinobi odgovoriti. Preispitujem Matsudinu samouverenost.
Earth Warrior
Gluplji si nego što izgledaš..
Shvatio je da ovde nema prostora za razgvor, ako ništa jedno razgibavanje će mu dobro doći. 200 spretnosti, 100 preciznostj
Gear :
#card646 #card647 #card648 #card649
Razmrdo je malo svoje telo, a zvuci njegovog metalnog odela koje je prošlo bezbroj borbi, su ulivali strah u kosti. Potom je ušao u ogledalo ispred sebe i krenuo u akcijanje. #card1417
#card428 #card143 0 slotova, 0 chakre #card132 #card52 #card53 #card327 Cunami za 0 slotova, 0 chakre. Kombinujem ova dva napada 3000 dmg, 500 zag od razornosti, dodajem mu efekat svako za sebe od zabranjene i napad je probojan.
Kiša pada po vama
Za kraj je zamahnuo rukom i poslao vetroviti napad na predstvanika družine Matsude kvržice.
#card126
600 dmg
Na terenu su se stvorila 6 balona
Čim sam čuo njegove reči,odjedom me je obuzeo blagi bes zbog njegovog potcenjivanja mene i mog tima.Videvši njegov napad izgledalo je kao da se malo razbacuje sa snagom i verovatno misli da je ovo dovoljno da nas dokrajči,ali tu se malo zaneo.Nismo mi tamo neke ninje,mi smo ponosni ratnici sela vodopada.Kako mi se čini neko će ovde ostati večno,a to nisam ja.
U pravu si prijatelju,glup sam jer te nisam nabio pesnicom čim sam te ugledao,ali dobro ima vremena.
Rekavši mu to bio je red odbraniti se od nadolazećeg napada,bio sam previše zaokupiran ovom situacijom kod mene da nisam ni primetio da je napao i moje saborce.
#card1301 (byakugan je upaljen od prošlog poteza) #card358 Udarac ima 2300dmg 500 zag od raz. #card1288 blokiram preostalih 700 dmg i ovih 600 od oštrog talasa.
The Strongest Medic
Stojaci I cekajuci sta ce se dalje desiti,nepoznata osoba je uvredila Matsudu sto je ocekivano ali sledece sto je uradio nisam ocekivao.Ogroman cunami je isao ka nama:
Gear: #card894 #card657 #card658 #card897
(Bravo Matsuda)
(Brate spremi se)
Wert je gledao ka cunamiju par sekudni i zategao telo I pocelo je da izlazi struja iz njega:
Haa!
#card185 #card155 100+dmg
Povecavajuci svoju snagu je stao u stav za 8 trigrama
#card1301
(8 trigrama 32 dlana)
#card358 1500 dmg 500 zag od razornosti (Ukupno 3000 dmg)
Jedan deo cunamia sam ponistio,a za ostale nisam bio siguran sta ce biti.Matsuda je uspeo za Unemotoa nisam siguran.
Zatim kako je bilo mesta da se prodje zaleteo, sam se na ninju sa zategnutom pesnicmo.
#card355 30ene(600dmg) 1100dmg 420 zag od razornosti
Ovo je tesko sranje, rekao sam u sebi, dok sam gledao kako se moji saborci brane a ja sam se naprezao do krajne granice, da se odbranim od ovog napada. Gledao sam Wertzuira kako se odbranio, sada je red na mene rekao sam u sebi! stvaram zemljanu kreaciju sa 800 hp i 100 def #card107 aktiviram pasivnu karticu i dobijam 100 hp stita i ulazem 50 ch #card89 #card102 bacam zemljanog zmaja kroz zir, on ce imati 800dmg 160zag jer je prosao kroz zid (dobice ovih +300 sto pise na kartici) udarice u yabaijev napad i nastavice 2200 dmg i 340zag od yabaievog napada zatim ce taj napad udariti u 600hp zid i nastavice 1600dmg 340 zag. zmaj udara u napad, napad rusi zid ispaljujem vatru iz usta #card57 ulazem 80 chakre to je 800dmg i 340 zag #card90 ojacavam pesnicu kamenjem i napadam yabaia (ulazem 40 energije) i dajem 400 dmg ukupno primam 300 dmg i ostajem na 270dmg
Earth Warrior
Matsuda primio si 120 dmg Unemoto primio si 300 dmg
Ako budes stajao ukopan ko kip, bojim se da ce ti ponestati vremena.
Bio je pomalo iznenadjen kako je ova grupica uspela sasvim pristojno, bez vecih posledica da se odbrani. Jedan od njih ljubicanstveni se cak usudio i zaleteti ka njemu. Bio je toliko spor da mu je doslo puknuti od smeha, samo je iz svog ogledala krenuo da baca napad na njega i zaustavi ga negde na 30m od njega.
#card852 #card151 Ubacujem napad vetra u balon, sve ovo radim za 0 slotova i 0 chakre, taj balon sad ima 1500 dmg. Potom ogromna kolicana vode krece da izlazi iz njegovih usta i ide pravo ka njegovim protivnicima, a balon u kom je bilo 1500 dmg je ojacao mlaz koji je poceo da razara sve ispred sebe #card50 #card856 3500 dmg, 500 zag od raz svako za sebe. Napad vode za 0 slotova i 0 chakre izveden. Napad ce presresti ljubicanstvenog na 30m otrplike i sudariti se sa pesnicom. Na njega ce nastaviti 2400, nakon sudara, a na ostalu dvojicu 3500.
Ja uspomoc mog geara stojim na vodi, dok je vama do pojasa ajmo reci.
#card1416
Voda pocinje da se ledi, i ne bas najbolje po vas reklo bi se.
#card51 #card41
#card125
8 balona na terenu
Ogromna gromada vode išla je na mene, nisam želeo biti uplašen jer sam duboko u svom srcu znao da pravi shinobi mora biti neustrašiv, ali ipak sam osećao malu dozu straha. Prvi put sam se od ovakvog napada jedva odbranio, ali sada sam znao da mi se bliži kraj. Nisam želeo da moja smrt bude uzaludna, hteo sam biti koristan u svakom trenutku svog života kako bih makar malo pomogao svojim saborcima. U sekundi smislio sam plan kako da zapretim Yabaiju pre svoje smrti. Stavio sam dlan na zemlju i ispod Yabaija pravim eksploziju (2 slota 400dmg), a potom koristim kamenje moje strukture i bacam ga na njega sa svih strana (0 slotova 250dmg, jer je moj zid unisten u proslom potezu)
#card99 #card93
Potom upijam svoju vatru sa terena (25), radim svoje poslednje znake rukom i sa neba saljem Plamenog Zmaja pravo na Yabaija (zbog upijene vatre zmaj ima 800dmg 160zag)
#card58 #card73
-To je to od mene izgleda, Werte, Matsuda, ostanite u zivotu...Bar necu umreti ko najveca cava u svetu shinobija-
A potom se dzinovska kolicina vode spusta na mene i totalno me plavi, nosi moje bezivotno telo nekoliko metara u daljinu.
Moje poslednje reci su bile upucene Yabaiu te sam rekao.
-Cestitam Yabai na dobroj borbi-
Earth Warrior
Kako sam se zaletao ka njemu sa pesnicmo,poslao je napad gde sam morao da udarim ali vodeni talas je bio prejak, na mene je napad nastavio.
#card1487 150dmg na tai I efkeat (150)
Svoju saku naostravam chakrom
#card90 (20ene 300dmg) 950dmg 390 zag od razornosti (Pasivnu zemlje ne aktiviram)
Udaram po napadu ali nije bilo dovoljno te pruzam dlan i udaram u napad
#card1297 #card1289 1350dmg (nema razornost)
Primam 100 dmg
Wert je primio dmg ali nije dozvolio to da ga sputava.
#card113 #card89 100hp stita imam
Stavio je ruke na tlo i stvara rupe po terenu da bi se voda,led sa terena uklonila.
#card356 (imam ukupno 600 snage) Wert koji je primio dmg jaca svoje telo I svoju volju za ovu borbu:
Steta za nekog jakog ninju kao sto si ti se ne bori za pravdu ili mir.
Rekovsi to Unemoto nije imao srece,poslao je svoj napad ka ninju umesto da se brani,verovatno nije mogao da se odbrani I zatim napao te cuo njegove poslednje reci o nama:
(Pocivaj u miru Unemoto)
Gledajući kako moj saborac umire ostao sam smrznut u mestu razmišljajući zašto sam morao uvući malog u borbu.Njegove poslednje reči bile su kao kod pravog,časnog borca.Ako ovo prezivimo,Unemoto će mi uvek biti u sećanjima kao klinac koji je poginuo zbog moje gluposti.No primetivši napad koji mi je ubica dece poslao,nisam gubio vreme te sam se odledio i odbranio se svojim moćnim udarcima.
Odbranivši se uspešno,kroz glavu mi je prošlo da je ova borba zapravo besmislena i da sam klinca u smrt odveo za ništa.Vredelo bi pokušati da prekinemo bespotrebno prolivanje krvi,šta više to sam trebao pre nego je Unemoto nastradao.
Vidim jak si...šta kazeš da prekinemo bespotrebno prolivanje krvi,dovoljno je što smo već izgubili jednog od nas.Mozemo porazgovarati kao ljudi.
The Strongest Medic
Odnese Unemota ladna voda...
8 balona koji su lebdeli oko Yabai-a su konacno dobile svoju svrhu, apsobrovavsi svaki po malo od napada koji su isli na njega. 6 balona upija po 150, sedmi upija 250, a treci 300. (Ukupno 1450 koliko je Unemoto i bacio dmg)
#card853
(0 slotova, 0 chakre)
Nakon odbrane, napunjeni baloni su lebdeli oko njega, spremni za akciju. Taman sto je hteo da posalje napad na njih, maskirani momcic je prozborio nesto.
Odveo si saborca u smrt? Da popracimo kao ljudi? Sta je tacno tu ljudski?
Iako je to izgovorio, zlobni smesak mu se pojavio na licu, te je ipak odlucio da, da priliku maskiranom.
Greh je vec pocinjen, jedino sto ti mogu ponuditi je da nastavis da ih cinis i ubijes svog preostalog saborca, tako nece biti dokaza o tome sta se dogodilo ovde i mocices bezbedno da se vratis odakle si dosao. Naravno ako uspes da prezivis ono sto sledi.
Potom je vetrovita ruka krenula da zarobi ljubicanstevnog.
#card127
Nakon toga zmaj vetra se ukombinovao sa njegovim dzinovskim cunaiem i krenuo na njih dvojicu. #card428 #card135 #card52
2950 dmg, kombinovano, prati. svako za sebe, 500 zag od raz.
Stun iz vetra, 0 slotova, 0 chakre isto vazi i za cunami.
Nakon toga je stvorio dva balona.
#card852 #card123
2 balona, stvorio sam ih od dva ova metka.
Sada na terenu ima 10 balona napunjenih dmgom.
Baloni su odjednom krenuli ka njemu, stapajuci se sa njim.
#card858
plus 200 chakre.
Za kraj je stvorio vodeni vrtlog oko sebe.
#card25 Na terenu ostala 2 prazna balona
Ova borba nije isla nikuda i nije imala nikakve poente. Velika gromada vode preda mnom bila je spremna da se srusi na nas, morao sam brzo da reagujem kako ne bih zavrsio kao Unemoto. Uradio sam par zamaha rukama i oko sebe stvorio barijeru,a potom sam usao u zemlju kako bih izbegao ceo napad.
#card1291
(Zastitni dlanovi!)
600def
#card116
Nakon sto je tsunami prosao, nepovredjen sam izasao iz zemlje.
A sta li je ljudsko u ubijanju slabijih od sebe!? Ubio si nam saborca samo jer te je jedan chunin iznervirao, iako te niko od nas nije napao!
Ako nastavis sa ovom borbom, ti nisi nista drugaciji od njega!
Rekovsi to nagazio cizmom na zemlju koja je pukla od moje snage, a potom sam se u narednom momentu, u tren oka stvorio iza Yabaija.
Ovo je za Unemotoa!
A potom sam stegao pesnicu,i pokusao da udarim Yabaija veoma jako.
#card367 #card355
1350dmg 500 zag od raz (150) neutralise def
Izgleda da ce ovde umesto reči presuditi naše pesnice.To mi je kroz glavu prošlo odmah nakon što je rekao da ubijem svog saborca.Dovoljno mi je što sam oterao jednog u smrt neću i ovog drugog,već ćemo se zajedno boriti do kraja.Biće zeznuto pobediti ovakvog shinobija ali nekako ćemo se već snaći.Primetivši kako se Wertzuir brzo primakao Yabaiu,nisam gubio vreme te sam se odbranio i pruzio podršku.
#card186#card444
1700dmg 400zag od raz
#card1291
400def
Sada bi bio red da malo vratim Yabaiu za ovo batinanje sa svojim hyuga taijutsuom.
#card1294
1300dmg 200 zag od brzine ka gospodinu Yabaiu
The Strongest Medic
Matsuda poslednji napad se sudario sa ostatakom mog napada, tako da nastavlja samo 450.
Oho, ko je to nama nervozan?
#card852 #card50 #card148
Ubacujem ova dva napada u dva balona.
#card1415
600 defence, ulozeno max chakre, ledeni oklop oko tela i glave.
#card24 40 dodatne chakre ulozeno, dmg je 900 sudara se sa pesnicom od ljubicanstvenog, ostatak resava oklop. Primam 50 zag.
#card138
Polecem gore u nebo, gledam vas sa visine bednici.
#card859 #card856
Krecu da padaju od gore na vas, dodajem napadu dva napunjena balona, 3500 dmg, 500 zag od raz.
Izgleda da smo ga ipak malo okrznuli što bi možda mogao biti početak serije veličenstvenih udaraca upućenih Yabaiu.Mada još uvek ne ostavlja dovoljno prostora za naš bilo kakav napad već nas prisiljava da se samo branimo.Ubrzo nakon što ga je Wertzuir okrznuo,usledio je novi napad koji je sa sobom nosio veliku razornost.Mada i od ovog napada neće biti nekih problema da se odbranim.
#card256#card255
utrošeno 20ch sad sam na full hp
#card444
2000dmg 500 zag od raz
#card355
1700dmg 500zag
Uspešo poništivši Yabaiev napad,sa svojom preostalom snagom sam stvorio guste oblake odakle izbijaju munje koje peckaju samo Yabaia.
#card171
600dmg na Yabaia
The Strongest Medic
Pesnica je isla ka ninji uspeo je vecinu mog udarca da zaustavi, ali mojom voljom da pobedim i da ne poginem ovde, je jaca bila ostetio sam mu lice koje je pocelo da krvari:
Hm izgleda da imas poteskoca sa mojim napadima.
Smejaci se blago i samouvereno (Izgleda da borba iz blizine mu je slaba tacka,moram mu se pribliziti).
Matsuda je ponistio citav napad ali deo je isao na mene,Spojio je ruke i poceo je da stvara ogromnu kolicinu chakre iz njega.
#card5 100ch(400def) Primam 100 zag
Primajuci stetu nije dozvolio, da padne na pod od jakog udara.Opustio je svoje telo i tako olaksao svoje telo i poleteo je
#card114
Njegova forma je istekla, a i tako misici su se vratili u normalnu velicinu.Naostrijo je svoju saku chakrom i napregnuo, misice na nogama i tako krenuo na ninju sa potignutom, nogom u cilju da ga pogodi:
Taijutsu zamah ne moze razorni napad da ponisti za obojicu, prema tome racunacu da je ovaj defence i zamah poslat na mene koristen u svrhe odbrane od napada. Kada se sabere def i dmg napada i dalje je razlika veca od tvog hp-a. Prema tome umro si.
Veliki ratnik je izgleda samo na recima bio, mogao je videti bes u njemu zbog smrti saborca, ali isti taj bes ga je odveo u propast. Kako je krenuo da leti ka gore sa zamahom pesnice, Yabai-evi baloni su ga samo nadjacali i patosirali na pod, gde je ostao da lezi sav krvav.
Da te bes nije progutao, mozda bi i imao neke sanse.
Bile su to poslednje reci koje je uputio palom borcu, odao mu je ipak malu pocast, posto je jedan od retkih koji je ostavio tragove borbe na njemu, nanoseci mu stetu.
Nakon toga, oluja i gromovi su krenuli da udaraju na sve strane, atmosfera se zaista promenila. Oklop je i dalje bio oko njega i branio ga od svih udara groma koji su se desavali, ipak odlucio je da sidje dole nazad u svoje ogledalo.
Odveo si ih obojicu u smrt... Poslednji si ostao, svi clanovi tvog odreda su mrtvi. Mozda je ovo dovoljna kazna, nego i tebe da sam ubio...
Razmisljao je sta da radi sa maskiranim nesretnikom, ali ipak je odlucio da mu da blagoslov i posalje ga na isto mesto gde su i njegovi saborci zavrsili.
#card140
Ne prizivaj oluju i ove gromove, bucno je previse.
#card132 #card52
#card428
#card26 #card327
Ogromni cunami koji je bio uz vetar je krenuo kombinvano ga maskiranom, a vodena lopta je krenula usput da se stvara oko protivnika.
3000 dmg, 500 zag od raz, probojno, cista chakra
Iza cunamia je i ogromni kit krenuo.
#card1413
1100 dmg, 200 zag od razornosti.
#card1420
Potom je krenuo sneg da pada, davajuci depresivnu atmosferu za pale borce i jedinog prezivelog...
Ovo je vec mnogo bolje...
Videvši kako moj drugi saborac pada na zemlju sav izubijan,obuzeo me je bes dok u isto vreme velika tuga za svoja dva pala saborca.Takodje kada sam video kako je sa velikom lakoćom očistio nebo zapitao sam se zašto sam uopšte započinjao ovu verovatno bezvrednu borbu srti..Ali ovo je ipak kraj što se tiče našeg puta,bilo mi je drago poznavati Wertzuira i Unemota.Yabai je izgleda opet poslao jedan od svojih ubilačkih napada od kog sam se sa besom u očima odbranio sa malom teškoćom.
#card271
Upijam tvoj napad od čiste čakre i vraćam 550ch.
#card1
40ch,izbegavam vodenu loptu koja se stvara oko mene.
#card444
1450dmg 350 zag od raz, masivan napad,oduvao sam tvog kita, ka tebi je nastavilo 350dmg 150zag od raz.
U pravu si...odveo sam ih u sigurnu smrt...Ali im je verovatno bolje tamo gde su sada nego da su ostali ovde na bojnom polju.Što se tiče tvog ledenog kita,probaj nešto malo jače ovog puta.
The Strongest Medic
7 stackova leda na terenu.
Nakon sto se maskirani vrlo dobro odbranio, mali talas je nastavio ka njemu, koji mu nista nije mogao zbog odela ledenog oko njega.
#card852 #card1414
Ubacujem zmaja 0 slotove, 0 chakre sve.
#card149
0 slotova, 0 chakre
#card129 #card856
#card50
Dodajem dmg balona u napad vetra i onda ih sve kombinujem sa napadom vode, koji sam izveo za 0 slotova i 0 chakre.
3000 dmg, 500 zag od razornosti.
#card1418 30 chakre ulozeno i 3 stacka. Dmg je 1500, 300 zag od razornosti
#card40 1300 dmg, 200 zag od razornosti
Hajde, valjda je ovo sada dovoljno.
Izgleda da se malo zaneo, napadi koji su išli na maskiranog su ga toliko ukopali da se nije ni pomakao prilikom udara u njega. Kao da se pomorio sa svojom sudbinom i odlučio da ne vredi nastavljati dalje. Prihvatio je izgleda krivicu za svoje saborce i tako se ova predstava završila.
Prepodstavljam da je ovde moj posao završen.
Reče tiho sebi u bradu, te nestade u oblaku dima.
#card21
Pratio sam koordinate koje mi je Genji dao i stigao do ove lokacije. Tim 2 bio je tim od 3 cunina i tragovi borbe na ovoj lokaciji bili su veoma vidljivi. Tragovi kostiju, svuda pale krosnje, unisteni putevi, masakar, uzasan prizor koji je unistio ovo mesto.
Jadničci.. Mora da su se namučil..
Bilo je jasno kao dan da se ovde odigrala krvava bitka kobna po nindze naseg sela.. Nemam tacno informaciju protiv koga i koliko nindzi su se borili ali jedno je sigurno, Tima 2 vise nema. Ovo je dovoljno informacija za mene i selo, sada mogu da se vratim sa preciznim informacijama.
Nisam mogao da odem odavde i napustim samo tako ovaj ruzni ambijent gde su nase nindze, sela skrivenog u vodopadima, prolile svoju krv kako bi odbranile cast i ponos. Morao sam da ozivim ovo mesto bar u uspomenu njima.
#card1219
Ova suma ce barem koliko toliko preporoditi ovo mesto kako ne bi bilo upamceno po pogibijama.. Obavio sam svoj posao, sada je vreme da odem odavde neprimecen i dostavim informacije Kage-u.