Mali bljesak pri završetku moje transformacije privukao je pažnju stražara. U obliku dima, bili su u stanju da me vide, ali ne i da me prepoznaju. Moj plašt je zavijorio u momentu, a na licu su mogli videti samo masku i kapuljaču koja je skrivala veći deo moje glave. Njihove poglede sam osećao na svojoj koži, kao i adrenalinsku napetost koja je strujala kroz mene, ali ne od straha, već zbog uzbuđenja. Ovo mi je bila jedina opcija kako ne bih pao pod genjutsu, nisam znao ko je osoba iza zida, ali sam znao jedno - da mu uskoro stiže naplata.
Dobar dan gospodo - rekao sam smireno, iako su u meni plesale oluje.
Nadao sam se da do ovoga neće doći, ali sreća nije na vašoj strani
Stražari su me gledali iznenađeno, očigledno nespremni za ovakav razvoj događaja. Dok sam govorio, neprimetno sam presekao Tsumijevu misao telepatskom porukom. Plan koji sam skovao preneo sam mu direktno u glavu. Poruku koju sam poslao zna samo Tsumi. Dok su stražari još uvek pokušavali da shvate šta se dešava, pre nego što sam nastavio, još jednom sam morao da ih iznenadim.
Takođe, imate jednog uljeza u sobi pored, za kog ćete morati da se postarate
U tom momentu, stvorio sam znak rukama, usmerio chakru u usta, i iz njih ispljunuo gumenu kiselinu. Zid između soba počeo je da se topi, pravivši ogromnu rupu, kao da nikada nije ni postojao, stražari su sada mogli da vide i Yurija. Dobro sam pogledao njegovo lice, koje mi je ostalo urezano u glavi.
#card1138
Zatim, zavukao sam svoju ruku u torbicu, vadeći iz nje dimnu bombu koju sam jednim mahom ruke bacio od pod. Dimna zavesa zahvatala je radijus od 5 metara, što je bio samo deo ove biblioteke, ali dovoljno da ne mogu mene i Tsumi da vide.
#card837