Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Tamaein stan

Skroz kontra od mjesta gdje sam nedavno stanovala, zgrade, stanovi, kiša svakog dana i život u ruralnoj oblasti..drugačije utiču na mene. Jako mi je neobično zato što ne živim više u kući, nema žubora rijeke koja je tekla ispred moje kuće, kao ni sunčevih zrakova koji bi me budili svako jutro. Čujem ostale stanare iznad, pored i ispod mene.

Ne osjećam mir i spokoj kao što sam osjećala u svom prošlom domu, što je velika nepogoda za mene. Ali, trebala bih da gledam ovu selidbu sa vedrije strane..živim u stanu odmah do moje Akai. Praktično mogu da je vidim i čujem svakog dana, kad god pomislim na nju ona će pokucati na moja vrata. Više mi neće nedostajati kao prije i neću se oslanjati na sudbinu nadajući se da ću je sresti negdje.

Ali se radujem da otkrijem više toga o ovom selu, otkrijem nova mjesta i steknem nova poznanstva..nadam se da će me čekati velike stvari iza ovih ogromnih zgrada.

Dnevna soba :
Dnevna soba je u sličnom stilu kao i prethodna, što mi pomaže da se vrlo brzo priviknem na novi stan. Sadrži sofu sa čajnim stočićem, veliku i malu sobnu lampu, kao i veliki otvoreni balkon sa zavjesom koju navučem kasno u noć. Većinu biljaka poput zelenog čaja, aralije i bonsaija sam smjestila ovdje zbog aromatičnih mirisa i opuštajuće atmosfere. Prostorija je u plavim nijansama iz razloga što mi je to omiljena boja kojom mogu uvijek biti okružena, a da mi nikad ne dosadi.

Spavaća soba: :
Spavaća soba je veoma prostrana, u opuštajućim nijansama maslisnasto-zelene boje. Sadrži veliki preudobni krevet kom se veoma radujem, nekoliko lampiona i kantera. Ostatak sitnijih biljaka sam premjestila ovdje iz razloga što želim da udišem njihove aromatične mirise kad god pokušavam da se reklaksiram i odmorim. Neke od svojih omiljenih katana mačeva sam smjestila ovdje, čisto u slučaju nekog iznenadnog napada ili provale.

Kupatilo: :
Kupatilo, sasvim dovoljno za jednu djevojku, sadrži sve što mi može biti potrebno. Za razliku od prošlog kupatila koje je bilo obloženo drvetom koje ne trune, ovdje su postavljene pločice po podu i na zidu. Malo je neobično jer je manje od prošlog, ali će biti mnogo lakše za održavanje i čišćenje.

Kuhinja :
Kuhinja je uradjena po tradicionalnom japanskom stilu sa minimalističkim dizajnom. Drveni namještaj, papirnate lampe i prostirke od tatamija stvaraju toplu atmosferu. Prozor s pogledom na japanske krovove daje osjećaj mira i jednostavnosti. Sve kabine i stolovi su napravljeni od lakiranog i premazanog javorovog drveta. Police i fijoke su pune kuhinjskog posuđa, dok je na sredini prostorije drveni sto sa stolicama.

Dok sam pila čaj i odmarala na svojoj fotelji, posmatrala sam popodnevnu kišu kroz svoja balkonska vrata. Falilo mi je da sjedim u svom domu i ne planiram nikakve odlaske iz sela..sve dok mi kroz poštanski otvor na vratima nije ušlo neko nepoznato pismo. Podigla sam ga sa poda i blagim pokretom noža otvorila kovertu: to je bila pozivnica. Podebljano-pisani naslov mi je privukao pažnju: Aukcija blaga Daimiya Gurena, na lokaciji kod zamka dinastije Guren. Zaintrigirala me poruka koja je ukazivala da se ne radi o običnoj aukciji već o nečemu drugom što me je i kupilo da podjem. Ogrnula sam kaput i uputila se ka destinaciji gdje mi je i zacrtano da podjem - kapiji sela.

Tamaein stan IMG-20241116-212427-284-removebg-preview