Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kyatto-Faito

---kućica Shigerua/Kladionica---
Osim neobično velikog broja mačaka, ništa drugo se ne ističe u okolini ove stare kuće. U posebnim prilikama, tokom mirnih večeri, kroz dvorište bi odjekivali zvuci borbe, dok bi se senke mačaka ispreplitale u svirepim, krvavim i neretko kobnim sukobima. Priče kruže da su, otkako se novi stanar sela Vodopada doselio u ovu kuću, mačke koje su tu već boravile počele pokazivati neobične sposobnosti - talente koje bi inače posedovali samo pravi, obučeni shinobiji.

Svake nedelje, u kasnim večernjim satima, dvorište postaje arena za borbe između "nindža mačaka", koje se bore kako bi odredile svoju hijerarhiju. Netipična veština, brzina i snalažljivost ovih mačaka u borbi fasciniraju sve prisutne. Uskoro je ovaj neobični spektakl privukao pažnju znatiželjnih posmatrača iz celog sela.

Kyatto-Faito MV5BYzhkZGI2OGItZTU3ZC00NWM2LTlmNDUtZDQxMWVhZWNmYjY0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1433_

Vremenom, borbe su postale događaj koji je čitavo selo okupljao ovde, kako uživaoce tako i kritičare koji su se tvrdo protivili "zlostavljanju životinja". Takvima bi ulaz bio strogo zabranjen. Deca i odrasli počeli su da organizuju opklade, kladeći se na pobednike i ishode borbi. Ulozi i nagrade su varirali - od jednostavnih stvari poput bombona i sokova, pa sve do vrednih predmeta, retkih artikala, ryo-a pa čak i usluga.

Svi su (osim boraca za ljudska prava životinja) dobrodošli da se pridruže uzbuđenju i okušaju svoju sreću u opkladama na ishode borbi nindža mačaka koje neprestano pomeraju granice svojih sposobnosti, pružajući pravu predstavu svakom posmatraču.

Protokol :

Kyatto-Faito 1000012718-optimized
Dani ko i uvek su sporo prolazili, ovaj mali dom u kom sam boravio dok sam razmatrao svoju budućnost u selu vodopada je fino služio moram da priznam ali moje srce je bilo okrenuto vani. Zbog toga ne bih puno vremena ovde provodio. Samo ako bih trebao odremati ili se otrezneti nakon jednih od izlazaka sa Ishidom. Šteta pa je on bio zauzet danas....

Ništa, izgleda da ću sam danas ići na maleni put oko sveta.

Tako napustio bih ovu kuću neprimetno, sakriven od strane sveta uz pomoć njenih vjernih zidova.

#card439

Kyatto-Faito 1000012718-optimized