Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ikirieva Kuća

Mali deo na istocnoj strani sela
lepo izgleda

https://postimg.cc/bGHhv6Xs

Ikiri tek sto se doselio u svoj novi dom nije imao neka velika ocekivanja video je samo jednu malu kucu

kuca je bila dosta stara i mala ali ga nije bilo briga

Znaci ovo je moj novi pocetak
pa dobro od nekud mora poceti

Nasmejao se i usao kucu

https://imgur.com/NUYLjEt

Usavski u kucu kuca je izgledalakao da u njoj niko nije bio duzu niz godina
ali je bila dovoljna da moze negde da se odmori

Hh nisam ni ocekivao nesto specijalno

https://imgur.com/NpUaKeY

raspakovao je stvari i uzeo da odmori

Ikiri se vratio kuci nakon uspesno odradjenih genin ispita njegov dalji put ninje moze poceti

E sad krece jos tezi put

znajuci da je ovo tek pocetak njegovog daljeg zivota

Ikiri se vratio kući osećajući prijatan umor. Ostavio je stvari sa strane i udobno se smestio da se odmori. Znao je da će mu ovaj predah pomoći da povrati energiju za sledeći trening koji ga čeka.

Lezavsi kuci i odmarajuci Ikiri je cuo cudno grebanje na ulaznim vratima
Ustao je iz kreveta i krenuo da otvori vrata i video je malog psa, izgledeo je dosta iscrpljeno te sam ga uneo u kucu i dao mu nesto hrane i vode
Gledajuci ga kako pije jede i pije prisao je ka meni i polizao mi je dlan, Ikiri se lagano nasmejao
Ikiri je odlucio da ga ostavi i da mu da ime

Od danas ti si Shiba
sa osmehom je rekao Ikiri

Ikirieva Kuća HKNeSmB

Dosavsi sa pijace kako je usao u kucu Ikirijev pas Shiba je pritrcao prema njemo te mu se vrzma oko nogu
ostavio je stvari na sto i krenuo da ih raspakuje
nakon sto je sve raspakovao uzo Ikiri je uzeo da spremi nesto za jelo za sebe i Sibu
naseckao je povrca i isprzijo mesa za sebe i pas spustio je tanjir psu na pod kako bi jeo i postavio sebi za sto

Ikirieva Kuća EpOE02L

bilo je ukusno

Ikiri lezi opusteno na svom krevetu, te cita njegovu knjigu
oci mu klize kroz stranice knjige dok mu verni Shiba leži sklupčan kraj njega
povremeno dignuvsi usi kada oseti zadovoljstvo njegovog gazde

Mislim da je vreme malo i izaci iz sela
rekao je ikiri

ali ipak je nastavio da lezi dok ne zavrsi ovo poglavnje

Nakon zavrsenog poglavlja spremio se da ustane iz kreveta i krene negde drugde
Krenuvsi da ustaje iz kreveta bacio se nazad na lezanje jel je shvatio da ga ipak mrzi

Ipak od ovog nema nista

Videvsi Shibu koi je u medjuvremenu zaspao pored njega
pomazio ga je i legao da spava

Zadovoljan nakon uspresno odradjene misije Ikiri se vratio kuci
Kako je Ikiri otvorio vrata od kuce, Shiba je sav sretan dotrcao do njega,sa blagim osmehom na licu pomazio sam ga te sam mu dao da jede

Desi maleni, nismo se dugo videli

kako sam mu stavio da jede u par sekundi je olizao ceo tanjir te sam mu dao jos malo jel sam video da je bas gladan
davsi mu da jede otisao sam do kreveta da otspavam kako bi se odmorio za dalje misije