Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Dom Kaita

Dom Kaita 4ddb58efc9c91b30d56f4999b29e4329
Drvena kuća smještena u odličnom okruženju, uz šumovit pejzaž, pruža savršen ugođaj mira i prirodne ljepote. Njena jednostavna, ali elegantna arhitektura, s prozorima koji gledaju prema moćnom vodopadu, omogućava gostima da uživaju u zvuku padajuće vode i svježem planinskom zraku. Unutrašnjost kuće je topla i ugodna, s drvenim elementima koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent, stvarajući osjećaj povezanosti s okolinom. Idealno mjesto za bijeg od gradske vreve i opuštanje u prirodi.

Sve je počelo noću kada su mi došli i rekli da je moj otac ubijen. Prema verziji okolnih komšija, to je bila nesreća, ali ja sam znao bolje. Moj otac je bio ratnik, i njegova smrt nije bila slučajna. Onda sam saznao da je ubijen od strane nepoznatog ninja, koji je ostavio samo jedan trag – smrtonosan presek na vratu.

Iz pustoši bola, odlučio sam da se uputim u Selo Vodopada,da bih vežbao,postao jači,da bih se mogao suprodstaviti tom ninji ili njihovom klanu. Počeo sam potragu za osvetom. Imao sam samo jenu misao: pronaći ubicu svog oca.

Stigao sam u predivno selo skriveno u vodopadima.Išao sam putem i naišo sam na kuću mog dede,to je kuća u kojoj sam provodio leta i u kojoj sam slušao dedine priče.
Deda je nažalost premiunuo pre nekoliko meseci ostavljajući mi ovu kuću.

Ulazeći u kuću shvatio sam da je kuća u dobrom stanju,te sam se odmah raspakovao. Bilo je malo prašnjavo ali to sam sredio.Od umornog puta legao sam na krevet, razmišljajući tko bi mogao biti ubica mog oca,umoran razmišljajuci sam zaspao.

Zvuk alarma presekao je jutarnju tišinu. Ustao sam s teškim osećajem u stomaku, spreman za ispite koji su me čekali. Prošao sam kroz hodnike sale za ispite, a sa svakim korakom nervoza je rasla. Ispitna pitanja su delovala nepoznato, a panika me je savladala. Završio sam s neuspehom i praznim pogledom. No, dok sam se vraćao kući, stigla je neočekivana vest: dobio sam još jednu šansu, sutra. Probudila se nada, spreman za novi početak.

Probudivši se ovog lepog svježeg i zimskog jutra, pogledao sam kroz zamagljeni prozor dok se svjetlost borila probiti kroz sivilo. Zgrčio sam se na tren, osjetivši hladnoću poda pod nogama. Glad je prekinula moje misli o ispitu. Brzo sam se uputio do kuhinje, uzeo nešto da pojedem, nadajući se da će mi toplina obroka donijeti malo snage i bistrine pred izazov koji me čeka.

Na dan ispita, nervoza mi je tresla svaki korak. Ušao sam u salu, ruke mi se blago tresu dok uzimam papir. Sati su prolazili, ispit se završio, a čekanje rezultata bilo je mučno. Posle nekoliko sati, na oglasnoj tabli, pronašao sam svoje ime sa prolaznom ocenom pored. Olakšanje i sreća preplavili su me. Taj dan sam proslavio uz toplu činiju ramena u omiljenom restoranu, s osmehom punim ponosa.