Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Recepciija

Recepciija KrTa9wT

Ovo je uredjenja i mirisna recepcija za smeštaj gostiju venčanja. Uz recepciju je povezan i lobi a sama lokacija je malo udaljenija od centra Shiroi sela.

Hajato, stižući na recepciju, zapaža sve detalje svojim iskusnim okom. Njegovi koraci odzvanjali su prostorijom dok je gazio po podu obloženim sjajnim, tamnim parketom po kojem su raspoređene niske, udobne sofe u neutralnim bojam koje su pružale gostima mesto za odmor i opuštanje dok čekaju uslugu koja je na ovom mestu bila skoro instantna. Visoki prozori omogućavali su pogled na mirno zelenilo okolnog vrta, doprinoseći atmosferi mira i spokoja.

U središtu prostorije nalazio se široki, elegantni pult od tamnog drveta, iza koga je stajao ljubazni recepcionar čije lice je bilo ukrašeno prijatnim osmehom. Na jednom kraju pulta, Hajato primećuje buket svežih, živopisnih cvetova, a neke od ovih plantea samuraj prvi put sreće.

Sam prostor bio je prožet tradicionalnim elementima. Visoki stropovi ukrašeni su lampionima koji emituju toplo svetlo, dok su zidovi ukrašeni klasičnim umetničkim delima, odražavajući bogatu kulturu i istoriju.

Zastao je pred pultom, a pogled mu je lutao svuda po prostoriji sve vreme nenamerno izbegavajući direktan pogled sa recepcionarom koji je polako gubio strpljenje sa pogubljenim samurajem. Ipak, Hajato se ponašao kao da on beše sam, bez igde ikoga, izolovan u prostoru i vremenu. Nije mario za potencijalna pitanja koja bi se njemu uputila, ovoga puta osloniće se na mladog prijatelja da bude jezik za obe glave.

Shvativši da je Hayato izgubljen u vremenu i prostoru, i da ne obraća pažnju ni na recepcionara ali i na ostale ljude koji čekaju u redu, Koga zaobidje Hayata i stvori se ispred recepcionara. Koga ga pogleda pa mu reče: "Izvinite, ne znam šta mu bi." Posle kratkog razgovora sa recepcionarem, Koga je dobio sobu sa rednim brojem 3. Koga nije voleo ovaj broj ali svejedno se zahvali recepcionaru i ode, dok su Hayato i on odlazi u svoj apartman Koga se osmehnu svima i oni odoše.
Recepciija E85bd6f536a1829cc0fe1a9c417cd76f

U rano jutro uz lagani povjetarac spremio se za vjenčanje te je odmah došao do ovog mjesta u nadi da će medju prvima stići, Xin se prilagodio mjestu i stanju koje je predvodilo da obuče Sako te i same cipele koje su bile vrlo očuvane na godinu njihove proizvodnje, Prsnuo je par puta svoj parfem da lijepo miriše te je laganim hodom ušao u sam eksterijer.

Xin kada je ušao u Hotel,Lagani koraci su odjekivali samim hotelom te se culo ( tuf,tuf,tuf). Xin je odlučio doći do same recepcije te pronaći svoj stan. Dosao je do recepcije te rekao samoj radnici

Ja sam Xin, Želio bih da uzmem sobu ako može?

Te nakon cega je ona odlučila da dadne ključ sa oznakom brojem 29.

Nakon čega je odmah krenuo uz stepenice te je odmah došao do svoje sobe....

Ototsu stiže na recepciju prelepog hotela. Drvena vrata s diskretnim izrezbarenim detaljima tiho se otvaraju pred njim.

U elegantnom lobiju, svetlost lampiona osvetljava umetničke tapiserije, a sveže cveće unutar ove velike prostorije doprinosi prijatnom mirisu.

Na recepciji, ljubazno osoblje u tradicionalnim kimonoima s osmehom dočekuje Ototsua, nudeći mu spokoj u raskošnom okruženju, nakon cega se Ototsu zaputio ka svojoj sobi.

Ahiru je posle kratke setnjice stigao do vrata recepcije koja su bila od punog drveta, pretpostavljao je da su bila od bukve. Usao je kroz njih i video je recepstionistu za jednim stolom i iza njega sto mesta za kljuceve medjutim nije bilo par kljuceva tamo gde su trebali biti. Prisao je stolu i rekao.

Zdravo ja sam Ahiru pozvan sam na vencanje da li mogu dobiti jednu sobu?

Recepstionista mu je dao prvi kljuc koji je mogao da dohvati i to je bio kljuc sobe br. 89. Ahiru se nasmejao, nije ni on znao zbog cega i recepstionista ga je preko pogledao. Ahiru je uzeo kljuc i krenuo ka svojoj sobi za koju je mislio da je bila prilicno daleko od njega.

Karaka pristupa s poštovanjem uređenoj recepciji za smještaj gostiju venčanja, gdje se osjeća miris cvjeća i blaga svjetlost svijeća. Ljubazno postavljam pitanje recepcionerki. Zamolio bih za ključ od sobe37.Sa srdačnim osmijehom, pruža ključ, smještajući ga nježno u moju ruku. Uživajte u boravku Soba 37 je spremna za vas.

Sada s ključem u ruci, krećem prema svojoj sobi s osjećajem časti. Hodam hodnikom obloženim tepihom, dok svjetlost svijeća stvara umirujuću atmosferu. Prozori prikazuju slikovite poglede na vrt i šume oko sela. Ova šetnja prema sobi pruža mi trenutak mira i anticipacije pred nastupajuću svečanost.

Dok se približavam vratima sobe 37, osjećam lagani uzbuđujući treptaj srca. Razmišljam o trenucima koji će se odvijati unutar tih zidova, znajući da će ova noć biti jedinstvena i posebna
.

Na recepciji bila je gužva. Kao da se ceo svet skupio u tu jednu tačku. Ipak recepcioneri su radili svoj posao lagano, sa parolom biće usluženi kad budu usluženi, ali bogami sada ne! Šalu na stranu, dame su preuzimale ljude jednog po jednog. Došao je red i na Tsubasu i sačekala ga je jedna gospođetina sa raskošnim dekolteom, što probudi u Tsubasi oduševljenje, sve dok nije čuo njen dubok nalik na muški prodoran glas. Bila je pristojna, mirna i staložena, a i kako da ne deluje tako uz takav glas? Pitala je kakav apartman želi na šta on odgovori što je kraće mogao, posle kratkog razmišljanja.

"Prostran, prozračan i svetao."

To je bilo i više nego dovoljno da iskusna recepcionerka odokativno uzme ključ sa dela gde beše samo velike sobe. Povela ga je do sobe i izgleda na putu do tamo smislila originalnu ideju kojom će ispuniti uslove kakve Tsubasa traži. Stade ispred vrata i svojom klasnom tehnikom preuredi sobu pre Tsubasinog useljenja i istom otvori vrata. Bila je zadovoljna kada je videla čuđenje i oduševljenje pomešano sa sumljom na njegovom licu. Sigurna u svoj uspeh dobacila mu je ključ od sobe i poželela mu ugodan boravak. Ovaj bez teksta jednostavno udje.

Apartman (roleplay iz Tsubasinog ugla je u opisu teme naravno zajedno sa opisom apartmana)

Konacno se probio kroz guzvu na kapiji, gde je ga je jos veca sacekala na recepciji. Do toga je dolazilo zbog prevelikog broja zvanica i dok su svi prosli kontrole koje su bile predvidjene to je dosta potrajalo. Pijan u svoj toj masi, mu uopste nije prijalo. Samo je poceo da razmislja o tome kako ce konacno da sazna broj sobe i da se zavali u krevet da odspava. Spavanjac bi mu dobro legao da se malo odmori od puta i otrezni, te da moze opet da krene da pije, ali sa nekim u drustvo. Po mogucnosti da naleti na neku lepu zensku, sa kojom bi napravio avanturicu kroz ovih 5 dana.

Kada se konacno probio do recepcije, odlucio je da se sabere najvise sto je moguce te da se predstavi i prodje svaki vid provere koji je potreban kako bi dobio broj svoje sobe i dozvolu da udje u nju.

Cao, moje ime je Reozaku. Moj brat je Neokazu negde se zagubio, zajedno smo dobili pozivnicu na istoj smo lokaciji.

Uz pomoc tih detaljnijih informacija uspeo je da se sporazume sa lepom devojkom sa recepcije, namignuo joj je na kraju te se uputio prema svojoj sobi.

"Koja soba?"

Sreća i uzbuđenost koju je imao kada je pristizao, već je polako nestajala. Prevelika gužva , previše nebitanovića, nikog bitnog još nije uvideo a da ne priča o tome kako je neka debilčina zamalo uspela da mu upropasti savršeno belo odelo kada je prolazio sa čašom crnog vina. Neka mala na portirnici je bila zagubljena u papirima, najverovatnije zbog toliko zvanica, ponovio je jednom svoje ime a onda drugi put.

"Yuki Taisei. Koja soba?"

Pokušao je ostane staložen i da bude koliko toliko kulturan, barem onoliko koliko je u njegovoj moći. Posle par trenutaka dala mu je maleni papir sa brojem njegove sobe i ključem za istu. Nasilno je uzeo to iz njenih ruku, bez da se zahvali i krenuo ka svom apartmanu.

Probijao kroz gužvu do te tačke što je smatrao krajnje neukusnim propustom u organizaciji o kom će se sigurno požaliti, ali tek kroz neki usputan komentar koji će zvučati tako prirodno da njegov stav neće biti kao žalba, jezgrovita istina koju ni najgori nevernici nemogu pobiti, ali je po izbijanju na hol povratio svoju sabranost, i tek blago uvređeno otresao prljavštinu koja nije bila ni tu sa odore, kao mali tihi znak negodovanja. Izvrstan postupak - pomislio je za sebe dok je sa savršeno prijatnim smeškom i neverovatno ispravnim, toliko da igra na granici uštogljenosti ali nikad ne zagazi u tu teritoriju, držanjem prišao recepciji da zatraži smeštaj. Trudio se da ton bude kulturan - iživljavanje prema usluzi je odlika novotarije - ali ni u trenutku nije dozvolio da nadmoć iz njegovog stava i govora nestane. Preuzeo je ključ uz obaveznu napojnicu, i predao bagažisti svoj prtljag (za koji je morao priznati da je manji nego što bi želeo) uključujući i mantiju koju je nosio preko crnog kimonoa. Ipak, pre nego što se uspeo do sobe, ostao je u lobiju uz komentare, upućene kaobajagi zaposlenima a u stvari više vazduhu oko sebe, o lepoti izrade stubova, divnim ornamentima, i šarenolikim pločama izrađenim od poludragog i ukrasnog kamena.

Čovječe puca me nervoza koliko i isčekivanje za ovako veliko slavlje nisam mogao da dočekam da obidjem sve atrakcije ovoga mjesta.

Dok sam došao na recepciju smljeo sam razne grickalice, slatkiše, egzotične voćke i još nešto što nisam ni znao šta je bilo.

Nažalost nije bilo toliko puno pića možda je i za bolje čuo sam da ima još i restoran na drugoj strani.
Uzevši ključ od recepcije brzo se uputi ka svojoj sobi da ne gubim puno vremena, ipak koliko često dobiješ priliku da se gostiš po tudjem trošku.

"Nedju izaći odavde dok nisam nabio na sebi zalihe za sledećih tri mjeseca !"
Recepciija 5a388f9d80210ae932d2b72a136b42192cd0bfe7

Plavokosa devojka ga je ljubazno vodila kroz prostrane hodnike dvorca, sve do recepcije gde je stajalo ljubazno osoblje. S osmehom, ona je progovorila: "Gospodine, ovo je recepcija. Mozete se ovde registrovati i preuzeti kljuc od vase sobe za nocas." "Hvala".

"Gospodine, gospodin daimyo je obezbedio sve potrebno za vas ugodan boravak," rekao je recepcionar sa osmehom. "Soba je vec rezervisana i cekamo vasu potvrdu. Ako imate bilo kakvih dodatnih zahteva ili pitanja, slobodno nam se obratite. Zelimo vam prijatan boravak u nasem dvorcu."

"Hvala vam opet, uzimam sobu 54". - S osmehom rece i uze kljuc zaputi se ka sobi broj 54.

Fukushuki se jedva provukao kroz onoliku guzvu da dodje do ovdje, ali kada je usao vidio je jos vecu guzuvu i svatio je da ce kekati dugo vremena ali to mu nije bio problem tako da je stojao i cekao svoj red. Svaka minuta u tom redu mu se cinila kao njih deset i polako mu je postajalo dosadno, ali konacno nakon tolikog reda i cekanja Fukushuki je dosao na svoj red.
"Zdravo moje ime je Fukushuki, moze te li me uputiti do moje sobe"
Djevovka sa recepcije mu je rekla sve potrebene informacije koje su mu trebale za upute do njegove sobe, tako da je uzeo kljuc i uputio se do svoje sobe.

Stigavši u obližnji apartman odmah sam se zaleteo na recepciju ne bi li uzeo ključ od sobe, ali je red bio velik. Stajaći u redu bacio sam oko na ljude u prosoriji, bila je ispunjena raznim ninjama, što poznatih tako i ne poznatih. Stigavši na moj red počeo sam da pričam sa recepcionarkom.

"Dobar dan, došao sam povodom svadbe. Da li bi ste bili ljubazni da mi iznajmite sobu?"

Uz mali smešak uzela je ključ od sobe broj 4 i bez odgovora mi ga je dala. Ključ sam prihvatio k sebi i bez vremena za gubljenje uputio sam se ka istoj sobi.

Došao bih na recepciju nosivši 2 kofera u mojim rukama, u vrlo smirenom hodu krećući se polako do šaltera

Pogledao sam u ovaj hotel i bio je vrlo kvalitetan te mu se Nagahito divio potom bih pogledao u recepcionistu i upitao bih ga

Dobar dan moje ime je Nagahito došao sam zbog proslave venčanja, da li imate sobu za mene?

Govorio je Nagahito dok je polako spuštao kofere i stavljao ruke na šank

Recepcionista bi ga pogledao te bi potom gledao u papir i rekao bi 

Ah, Gospodine Nagahito. Vaš broj je hotelska soba 20

Govorio je recepcionista te je potom rekao drugom radniku

Pomozite ovom čoveku sa njegovim ptrljagom koji on nosi, Brzo!

Na to bi ga drugi radnik pogledao i rekao bi prvom

Uredu ali nosi i ti nekad a ne samo ja 

Nagahito je gledao u obojciu radnika pre nego što bi uzdahnuo duboko uzimavši ključ i stavljajući ga u džep

Hvala na gostoprinstvu ali stvarno nema potrebe odneću sam svoj prtljag nije problem, samo mi recite na kom spratu je ta soba.

Rekao bi im Nagahito pre nego što bi uzeo prtljage i uputio se ka sobi 20 čim bi čuo njihov odgovor. 

Nakon sto je  prosao kroz Shiroi kapiju, pratio je putokaze ka mestu gde je recepcija. Hodnik hotela bio je elegantno ukrasen, s svetlima koja su stvarala prijatnu atmosferu. Kada je stigao do recepcije, srdacno ga je docekao ljubazan recepcionar. Odmah je osetio gostoljubivost koja je obavijala prostor. S osmehom, Ruri je izrazio zelju za rezervacijom sobe.
"Zeleo bih rezervisati sobu pod brojem 28, molim vas," rekao je, pruzajuci svoju pozivnicu recepcionaru.
Recepcioner je s ljubaznoscu potvrdio pozivnicu i predao mu kljuc.
"Vaša soba je spremna. Uživajte u boravku, gospodine."
Nakon ovoga, isao je hodnikom dok nije dosao do svoje sobe.

Sa rukama u džepovima svog kaputa ušao je unutar tog hotela. Iako je bilo veče u samom lobiju je bilo dosta ljudi. Odmah se zaputio ka recepciji za kojom je stojala plavuša taman dovoljno visoka da joj oči vire iznad visokog pulta.

"Moje ime je Neokazu, treba mi broj sobe." - ljubazno se predstavi mladoj dami.

"Moguće da je soba na ime mog brata, pogledajte pod imenom Reozaku. Ja zbog privatnih obaveza tek sad stižem."

Sam proces traženja sobe je trajao nešto duže nego što se nadao, pa je rešio da joj malo pripomogne. Čim je našla sobu odmah je dostavio dokument sa slikom koji je potvrđivao njegov identitet i zaputio se ka apartmanu kako mu je i objasnila.

Nešto dalje od centra pronašao sam mesto na kom mi je rečeno da će boraviti gosti svadbe. Prilazim recepciji, svaki korak odiše tradicijom a miris tamjana lebdi u vazduhu. Recepcionerka odevena tradicionalnom odećom, baš takve ih voli, podigla je pogled sa papira ka meni. Dobar dan, ja sam Sekilov. Pozvan sam povodom svadbe koja se održava ovde.

Pažljivo me je pogledala nakon čega bi sa osmehom izgovorila Sekilov, dobrodošli! Vaš dolazak je očekivan, svi gosti pozvani na svadbu uživaju u posebnim privilegijama, sve što želite tokom vašeg boravka naše selo je spremno da vam pruži, naravno, na račun kuće.

Njen glas me je iznenadio, bio je to grub, muškast glas, nisam želeo suditi o knjizi po koricama ali ni da je pročitam. Hvala vam na ljubaznosti. Da li možete da mi pokažete put do moje sobe?

Potvrdno bi klimnula ili klimnuo nisam ni sam siguran glavom i izvukla ključ iz nekog drvenog sanduka. Naravno, Sekilov. Pratite hodnik do kraja, skrenite levo i prva vrata sa desne strane su vaša, apartman broj 70. Nadam se da će vam boravak ovde biti u skladu sa nindža duhom našeg sela. Ako bilo šta zatreba, stojim vam na raspolaganju.

Zahvaljujem, radujem se boravku u vašem selu. Prihvatio sam ključ i pošao ka svojoj sobi.

Beo je nakon davanja svog darezljivog poklona, odlucio da svoje noge odmori u svom apartmanu koji je trebao da je spreman odavno. Usao je na recepciju da se predstavi, pokazavsi svoj listic kao dokaz svog prebivalista. Cekajuci da recepcionerka nadje kljuceve, Beo je naslonio laktove gledajuci da li ce kojim slucajem doci Kuro, jer je mislio da ce njihovi apartmani biti jedan pored drugog.

Projurivši kroz hodnike tog mesta brzo se našao na recepciji. Opšta pomtenja zahvatila je ceo kompleks i ljudi su neprestano jurili levo desno kao muve bez glave. Krenuo je ka izlazu izbegavajući gužvu. Video je dosta stražara koji su prolazili tu, ali nije uspeo da uhvati nikakvu korisnu informaciju.

"Polako, pazi gde ideš." - reče nekom čoveku sa kojim se zamalo nije sudario.

Nije želeo nikakakvu frku pa je samo eskivirao kontakt sa tom osobom i nastavio dalje ka samom izlazu iz objekta.

Recepcionerka mu je pruzila kljuc, okrenuo je ledjima zahvalivsi joj se u samom tom pokretu. Kao da je bio izolovan, Beo do tog trenutka nije shvatio da je dobar broj ljudi i strazara krenulo panicno da izlazi iz samih apartmana. Videlo im se u ocima da imaju jasan cilj sta trebaju da rade, i sta traze. Na svoju znatizelju kao analiticar za ove situacije, Beo je zaustavio tipa koji je bio medju poslednjim u toj grupi. Stavio mu je rame na ruku i rekao :

"Izvini na ovo cimanje, je l mozes u hodu da mi objasnis sta se desava?"

Osetio je kako ga neko zaustavlja. Odmah je reagovao i okrenuo se na taj dodir po ramenu. Osobu ispred sebe nije poznavao, ali delovao mu je prilično sposobno. Još par dodatnih ruku neće škoditi.

"Ljudi padaju iz neobjašnjivog razloga u nesvest." - odgovori puštajući korak ka vratima.

Nadao se da će ga osoba pratiti ne bi li mu objasnio, a da ne gubi vreme. Čim je čuo njegove korake iza sebe nastavio je sa svojojm pričom.

"Jednog sam jedva probudio u njegovom apartmanu. Objasnio mi je da je pre ovoga bio u restoranu, a kasnije došao u apartman i nakon toga se ničega ne seća." - reče u hodu i izađe iz objekta.

Izlazio je iz objekta slusajuci svog sagovornika. Kako je zavrsio svoju pricu, Beo je to izanalizirao.I onda rekao :

"Vazi, kroz neku logiku kretanja, ili je neki gas koji je pusten u apartmanu na neko kratko vreme, ili od hrane i pica. Mislim da je lakse da iz ove situacije prodjemo kroz drugu situaciju. Ja sam prosao od casina, do sale za poklone, pa do ovde. Tek sam ovde saznao da je ova situacija prisutna. Trk do restorana, pa cemo tamo videti sta se desava."

Ubrzao je korak tako da stoji odmah pored njegovog saputnika.

Dolazeći na recepciju brzo proverih svoju sobu u njoj sam zateko detalje koje mi govore da je neko bio ovdje osim mene.
Nadjoh svoje stvari ne pronadjene od mojih ne pozvanih gostiju. Ovdje niko više se nije nalazio pa požurih na druga mjesta.
"Kuda dalje?" odlučih da pogledam šta ima kod kapije mora da je haos od ovih dešavanja.

Došao bih do recepcije sa 2 kofera. Prišao bih šanku i spustio bih 2 kofera na zemlju. Posegao bih za džepom te bih potom uzeo ključeve i predao bi ih radnicima za recepcijom. Duboko bih uzdahnuo pre nego što bih upitao radnike u hotelu

Da li je problem da ostavim svoje kofer ovde, da ih ne nosim svuda po gradu?

Radnici su pogledali u moje oči pre nego bi se nasmejali i dali bi mi odgovor koji je glasio

Naravno nije problem

Sa velikim poštovanjem zahvali bih se randicima što su mi čuvali moje oči. Nakon toga bih se okrenuo još jednom zahvalio i upito bih se ka gradu da vidim šta se sve dešava po gradu svega par sati pre venčanja

Koga Yari i njegov novi prijatelj Takuma dolaze u hotel na recepciju, vidi se da je hotel u rasulu, stražari su bili svuda a Hayata i dalje nema nigde. Nažalost, Koga nije bio siguran da li će on i Takuma moći da nastave sa svojom istragom tj. poterom, te odluči da sa njim popriča možda o tome šta im je činiti sledeće, možda je najbolje i da obustave ovu potragu jer su pretražili skoro celi grad, i to neuspešno. Venčanje je bilo zakazano i objavljeno i Koga nije smeo da izglupira još jednu probodnu ranu kao ranije iako je želeo da nadje Hayata i da mu pomogne.

Pred recepcijom smo Koga i ja ušli u debatu da li je vrjedno da nastavimo tragati za Hayatom ipak šanse da ga nadjemo su minimalne.
On je odlučijo da stane ovdje za sad a ja ću da nastavim svojim putem pa ako se nadjemo biće nam sudjeno od sudbine.

"Uredu onda neka bude tako ako ga vidiš ili čuješ neešto o njemu znaš da možeš računati na mene."

Kada smo završili sa pozdravljanjem krenuh svojim putem pa kad odlučih na jedno mjesto pa se tamo uputi.
Nadam se da ovo nije kraj našem poznavanju.
Recepciija Tumblr_oloo8iEntd1uce9bao3_r1_540