Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman broj 89

Apartman koji se nalazi na 7 spratu hotela za goste vencanja koje predstoji. Apartman je slican svim ostalima ali ima nesta drugacije apartman je imao velika crno obojena vrata koja su privlacila oci da pogledaju u njih i da zadrze pogled na njima dok ne prodju. Najveca karakteristika ovog apartmana jeste da ce Ahiru Kaja tu otsedati dok se ne zavrsi vencanje.

Ahiru je bio u pravu soba je bila mnogo udaljena od njega, cak na 7 spratu ove ogromne zgrade. Nije mogao da veruje koliko je ovaj hotel zapravo velik. Zapazio je vrlo cudna crna vrata koja su vodila u njegov apartman i izazivala su neki cudan osecaj u njemu. Usao je u apartman i ispalo je da je to kao jednosoban stan sa malom kuhinjicom i toaletom. Imao je bracni francuski krevet iako je bio sam u apartmanu. Odmah je legao na krevet kako bi se malo odmorio od puta.

Dok je lezao Ahiru je razmisljao o tome da ode u neki restoran da bi malo utolio glad nastalu od puta. Osetio je kako pada u san pa se trzao da ne bi zaspao odjednom je osetio veliku zedj i zbog toga je otisao do kuhinjice da naspe sebi casu vode. Cesmovaca u tom gradu ocigledno nije bila zdrava jer je na stolu nasao bidon vode od pet litara. Odlucio je da za svaki slucaj naspe sebi vodu odatle da se ne bi slucajno otrovao vodom. Cim je popio casu vode legao je opet u krevet da nastavi da odmara.

Ahirua je uhvatio san dok je lezao i krenuo je da sanja o tome kako klopa neki ramen u restoranu koji se nalazi blizu hotela. Taj san je izgledao vrlo lepo i ramen je izgledao vrlo ukusno. Nikako nije hteo da se probudi iz tako lepog sna ali ga je probudio pad jabuke sa stola na pod. Ahiru je bio bas tuzan sto se probudio jer mu se bas svidjao taj san i odlucio je kad se jos malo odmori da ode do tog restorana jer vise nije mogao da izdrzi.

Ahiru se fino odmorio dok je lezao na svom udobnom krevetu. Ustao je odmoran sa namerom da ode u restoran da pojede nesta jer je stvarno izgladneo. Kada je ustao prvo sto je uradio jeste da je popio casu vode i obuo se zatim je krenuo da se sprema za restoran jer ne zeli da izgleda ruzno u restoranu. Brzo se spremio i obukao te je polako izasao iz apartmana ali se onda setio da je zaboravio da uzme kljuci i zakljuca apartman. Vratio se unutra i uzeo je kljuc sa stola te izasao iz apartmana i zakljucao isti. Posle toga je krenuo laganim koracima ka izlazu hotela a zatim ka restoranu.

Ahiru je dosao u svoj apartman iz kazina i bio je jako srecan jer je uspeo da izvuce plus ovaj put. Odmah cim je usao je odlucio da se prvo istusira pa da onda ide da legne da se odmori. Svukao je patike sa nogu i otisao u kupatilo kako bi se istusirao na miru. Kada je izasao iz kupatila na brzinu se obukao i onda legao da se odmori.

Dok je lezao Ahiru se setio da moze da napravi sebi caj jer je odjednom pozeleo da pije caj. Sa tom zamisli ustao je iz kreveta i otisao do kuhinje da sebi napravi caj koji je zeleo. Uzeo je caj u kesici i stavio pored sporeta na kom je stavio vodu da prokljuca. Kada je to sve uradio htio je jos malo da lezi dok voda za caj ne prokljuca.

Dok je lezao odjednom je cuo kako voda zvizdi, to je bio znak da je voda spremna za caj. Ustao je iz kreveta i prisao je sporetu da stavi caj u vodu. Uzeo je dve kesice caja koje su stajale pored sporeta i stavio ih je u caj. Sada je samo trebao da saceka oko pet minuta da caj bude spreman za pijenje.

Ahiru je pricekao da se caj malo ohladi na stolici u kuhinji koja je bila tacno pored sporeta. Na stolu mu je stajao caj iz kojeg se videlo da ide para. Ahiru nikad nije voleo da pije mnogo vruc caj i to je razlog zasto ceka da se ohladi. Nakon sto je malo sacekao krenuo je piti caj koji je sada bio perfektne temperature.

Dok je pio caj Ahiru je osetio veliku glad u svom stomaku i odlucio je da malo ode do restorana u kom je bila predobra hrana. Popio je caj i spremio se da ide u restoran za koji je mislio da ce biti bas pun. Izasao je iz svog apartmana i krenuo ka recepciji sa koje je odmah krenuo ka restoranu.

Ahiru je dosao kuci jedva a da se ne onesvesti ona hrana je bila bas losa iz nekog razloga i nije mu se dopala stomaku. Hteo je da legne na krevet al tacno u trenutku kada je legao onesvestio se. Sigurno je bilo netsa oko one hrane sto je kuvao neki mladic a ne kuvar koji ima iskustvo i znanje za to. Ahiru je sada cekao da neko naleti na njegov apartman i osvesti ga.

Kucao je na vrata od sobe ali niko nije odgovarao. Pokusao je da otvori vrata i na svu srecu bila su otkljucana. Kada je usao u apartman, video je kako Ahiru lezi na podu, i odmah je znao da se ista stvar desila i njemu. Prisao mu je i krenuo da ga drma u nadi da ga osvesti.

Budi se, alooo

The member 'Torai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world65

Torai je pokusavao da ga drma i da se dere na njega ali izgleda da to nece biti dovoljno. Ahiru nije bio ni blizu da se probudi tako da je Torai morao da preduzima malo jace mere. Stavio je Ahirua da bude ledjima naslonjen na zid i krenuo je da ga blago samara za pocetak.

Budi se, budi seee

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world67

Iako ga je samarao idalje ni makac od Ahirua. Nije hteo da ga isprebija ako ne mora, mozda je mogao na drugi nacin da ga osvesti pre nego sto to uradi, pomislio je. Otisao je do kuhinjskog dela apartmana i sipao casu hladne vode, a potom se vratio do Ahirua i prosuo mu tu vodu na glavu.

'Kockica 24' :

Izgleda da hladna voda nema uticaja na Ahirua. Torai je sada vec postao zabrinut, mozda nece biti dovoljan samo on da ga probudi. Izgleda da ce morati da preduzme one drasticnije mere koje je hteo da izbegne. Pokusao je opet da ga samara ali ovog puta dosta jako, nije ga stedeo posto mu je ipak zivot u pitanju.

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world62

Ovo je sada vec bilo zabrinjavajuce. Posle jedno desetak samara, Ahiru se idalje nije budio. Torai sada vec nije znao sta da radi, nije se nasao nikad u ovakvoj situaciji. Znao je da nije nista ozbiljno postno njemu samom nije nista, ali opet Ahiru se ne budi nakon svega sto je pokusao. Nije znao sta drugo da radi, tako da je opet pokusao sa hladnom vodom. Napunio je istu casu sa hladnom vodom, i prosuo je po Ahiruovoj glavi.

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world53

Kao i prosli put, hladna voda nije imala nikakav uticaj na Ahirua. Torai je sad vec i bio malo besan sto sta god da uradi, ovaj nista. Posto je svakako bio malo ljut na Ahirua, pomislio je da moze da jos malo pojaca mere budjenja. Stegnuo je svoju saku i udario ga direkt u glavu, skoro svom snagom.

'Kockica 24' :

Iako ga je sada i pesnicom udario u glavu, Ahiru se idalje nije pomerio, barem ne svojom voljom. Sada je ovo Toraiu pravilo ozbiljan problem, planirao je da zove nekoga iz hotela, posto ni sam ne zna u ovom gradu gde je doktor, ako ga uopste ima. Hteo je doduse da pokusa opet sa hladnom vodom "Treca sreca" pomislio je te odma otisao i uradio isto kao i prosla dva puta, sipao vodu te prosuo po Ahiruovoj glavi.

'Kockica 24' :

Izgleda da je bog srece bio odsutan danas, ili bar daleko od Toraia, ako nista. Treca sreca nije upalila i Torai sada vec stvarno nije znao sta da radi. Razmisljao je o stvarima koje bi mogle da probude coveka, i setio se da kad ljudi misle da sanjaju, ili barem tako kazu, traze da ih ustines. Svakako nije imao sta da izgubi, tako da je pokusao da ga probudi tako sto ga jako ustine za ruku.

'Kockica 24' :

Glupava je ideja bila ipak, iako je mogla da bude genijalna. Ahiru se idalje nije budio iz svoje kome, a Torai je imao sada jos manje nacina kako da ga probudi. Sta ce, posto nije znao sta drugo da radi, krenuo je ispocetka, pocevsi opet da ga samara i da vice na njega da se budi.

'Kockica 24' :

Samaranje po treci put ne uspeva tako da je odlucio da to vise nece ni pokusavati. Razmisljao je o jos nacina kako mozes probuditi ili uplasiti osobu, i dosetio se necega. Brzo je otrcao opet do kuhinje i uzeo dve serpe. Vratio se nazad do Ahirua i krenuo da lupa kao manijak u nadi da ga glasan zvuk probudi.

Kockica

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world64

Serpe su neuspeh. Nista idalje nije moglo da probudi Ahirua. Stvarno sad vec je morao da smisli nacin da ga probudi, ovo je postalo jace od njega, nije hteo da zove ikoga druog u pomoc, mora ovo sam da resi. Shvatio je da je do sada mislio samo o hladnoj vodi, i nije isprobao toplu. Otrcao je do kuhinje i sipao vrelu vodu, te se trkom nazad vratio i prosuo je po Ahiruu.

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world60

Vruca voda je takodje bila neuspeh. Sada je vec Torai svaki put osecao licni poraz, kada jedna od njegovih metoda ne bi radila. Postao je sve nervozniji i nervozniji. Posto ga je nervoza uhvatila vec uveliko, pokusao je da udari pesnicom Ahirua opet, ali ovaj put u stomak posto ga je prosli put zabolela ruka.

'Kockica 24' :

Pesnica u stomak je takodje bila totalan promasaj. Stvarno sad vec nije bilo smisla, Torai je smatrao da su bogovi protiv njega. Pokusao je ponovo da proba sa vodom, ali ovaj put drugacije. Uzeo je dve case, u prvoj hladna a u drugoj vruca voda, te ih u isto vreme prospe po glavi Ahiruu.

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world53

Kombinacija vruce i hladne vode takodje nije uspela. Ovo je vec postajalo alarmantno, sad mu nije bilo svejedno za Ahirua. Panika ga je uhvatila te je on ponovo poceo da samara Ahirua jako, u nadi da ga osvesti.

PA HAJDE USTANI VISE MOLIM TE!!!!

Kockica

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world56

Trceci po hodnicima pokusavajuci da nadje nekoga kome je potrebna pomoc. Cuo je samaranje i vikanje iz sobe 89 te je tamo ujurio videvsi zelenokosog decka i njegovog ( Pomislivsi druga ) kako ga budi. Pritrcao je sa bokalom vode i poceo polivati zelenokosog decka pracen samaranjem njegovog drugara.

The member 'Ruri' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world60

Dok je bezuspesno samarao Ahirua, odjednom se pojavio mladic koji je pritrcao u pomoc i, takodje bezuspesno, krenuo da ga poliva vodom iz bokala.

Pokusao sam sve, nista ne uspeva, ne znam vise sta da radim - Rece Torai tuzno te nastavi da samara Ahirua.

'Kockica 24' :
Apartman broj 89 #world74

Ahiru je odjednom osetio neko samaranje i polivanje vode po njemu i to ga je osvestilo iz nesvesti. Otvori je oci i video je dva vrlo poznata lica, to su bili Torai i Ruri koji su ga osvestili. Polako je ustao tako da bude u polu lezecoj pozi dok se drzi sa rukama da ne padne.

Ojjj sta ste mi ovo radili sve me boli, ali hvala sto ste me osvestili. Jel se ovo svima desilo koji su bili u restoranu?

Rece pokunjeni Ahiru u bolovima i opekotinama vruce vode.

Napokon, posle svega Ahiru je dosao svesti, doduse sav modar ali budan. Bio je zbunjen i pitao je gospodina po imenu Torai sto je sada saznao sta mu se desilo. On mu potom rece.
"Da , ovo se dogodilo svima tamo, neko je otrovao i hranu i pice, potom sam video par lopovcica koji su pokrali neduzne ljude, cak sam i prepoznao jednog."

Ziiiiv siii!!! - Proderao se Torai entuzijasticno - Hvala bogu pa si ustao, lomio sam se ovde da te osvestim. Tebe sam malo izlomio takodje izvini zbog toga al nisi hteo lepo. Hvala i tebi na pomoci, moje ime je Torai, zahvalan sam ti do neba - Rece Torai te ispruzi ruku ka njemu da se rukuju.

Ahiru se odjednom setio za mladog Sakechija koji je isto jeo u restoranu u kome su svi bili otrovani. Pa je odlucio da predloze da odu da ga spasavaju i to je i uradio.

Hej ima jedan mladic Sakechi koji je isto verovatno zatrovan kao sto sam i ja. Da odemo da ga trazimo? Cuo sam dok sam bio onesvescen neko rusenje i lupanje.

Upita Ahiru svoje prijatelje Toraia i Rurija.

Upita ga Ahiru da li zna za mladog decka crvene kose da li je dobro i da je cuo lupanje i lomljenje. Zatim je na to rekao.
"Dobro je sada sto si ti dobro, mozemo krenuti i da tog decka nadjemo i spasimo ga, video sam ga sa tobom u restoranu Ahiru, vi ste jeli dok sam ja svom srecom samo narucio hranu i nisam probao."
Zatim se rukovao sa gospodinom koji mu je dao ruku i rekao "Ja sam Ruri"