Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman-55

Mali apartman na cetvrtom spratu. Sastoji se iz jedne velike sobe podeljene na dva dela, spavaonu i kuhinju.

Torai je odmah znao koju bi sobu uzeo, cisto radi harmonije brojeva. Mogao je da uzme apartman broj 5, ali je znao da mora da ih bude mnogo tako da je nastavio dalje dok nije dosao do broja 55. Kada je stigao do sobe pod tim brojem, pao mu je kamen sa srca jer je video da je slobodna. Bez daljeg razmisljanja, okrenuo je znak na kome pise slobodno, i stavio ga na stranu gde pise zauzeto, obelezavajuci da je ovo od sad njegov apartman. Usao je unutra i mogao je da primeti da ima sve osnovno sto mu treba, krevet, kuhinja i fotelja. Odmah je stavio vodu za caj, i uvalio se u fotelju dok ceka da voda prokljuca.

Nakon nekog vremena voda je prokljucala, i Torai se jedva digao iz one fotelje koliko je bila udobna. Sipao je vodu u soljicu i iz dzepa izvadio caj koji uvek nosi sa sobom. Pokusao je da nadje secer, ali nakon gledanja u svaku fioku, vitrinu, i komodu, nije mogao da ga pronadje. Pomalo razocaran seda nazad u fotelju i gleda kroz prozor dok ceka da se caj malo prohladi. Njegov prozor je gledao na izlaz iz hotela i mogao je da vidi kako ljudi ulaze i izlaze. Taman kako je krenuo da pije svoj caj, video je Ahirua kako izlazi iz hotela. Razmisljao je gde bi mogao da se zaputi, i prvo na sta je pomislio je hrana. Brzo je ispio svoj caj, i izasao napolje da potrazi lokaciju gde se Ahiru zaputio.

Torai se vratio nazad u svoj apartman, gde je odmah zaseo u udobnu fotelju malo da odmori. Sokiran gubitkom ryoa razmisljao je o tome kako ce i on sam morati ipak da se kocka kako bi izvadio Ahirua iz problema. Posto mu je pravac razmisljanja isao na zivce, odlucio je da ustane i skuva jedan caj za smirenje. Stavio je vodu te sacekao u svojoj fotelji da ona prokljuca.

Oci su polako krenule da mu se sklapaju posto je danas pojeo tonu hrane i popio dosta sakea, u svakom slucaju vise nego inace. Razdrmao ga je zvuk kljucale vode koja ga je takodje naterala da se digne. Zajedno sa soljicom caja, vrca se Torai nazad u fotelju i lagano krene da ispija svoj caj.

Dan se uskoro zavrsava, sumrak je samo dodatno pojacao osecaj umora za Toraia. Iako je polako noc pocela da pada, idalje je bilo rano za krevet. Nije hteo da zaspe odma i da se digne prvim zrakovima sunca. Kada je zavrsio sa cajem pregledao je fioke i ostale komode u sobi van kuhinjskog dela u nadi da nadje neku knjigu.

Nakon kraceg trazenja, Torai je uspeo da nadje par knjiga u prostoriji. Jedna od njih je bila pp njegovom ukusu. Kratka knjiga koja je izgleda zanra misterije. Taman mu je i trebala neka prica da mu podstalne razmisljanje da bi ostao budan. Na svakih par stranica glava mu je klecala, ali Torai se drzao kako zna i ume da ne utone u san.

Hodao je kroz hodnike ka svom apartmanu kada je začuo neki zvuk lomljenja, na prvu ruku bi rekao da je pala neka vaza ili tako nešto, ali bilo mu je sigurnije da proveri šta se dešava. Zvuk je došao iz drugog apartmana dole levo. Otvorivši vrata imao je šta i da vidi, na podu je ležao njemu nepoznat čovek. Prvo mu je proverio puls ne bi li utvrdio da li je živ, a onda krenuo da ga budi. Nije znao šta se dešava, a nije bilo nikog da mu pomogne u tome.

The member 'Neokazu' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman-55 #world68

Pošto nije uspeo da ga probudi, okrenuo se oko sobe ne bi li našao nešto što će mu pomoći u tome. Knjiga koja je ležala pored onesvešćene osobe nije mu davala puno informacija pa se okrenuo drugim stvarima. Našao je neku čašu sa vodom na stolu i krenuo da ga prska po licu. Ovlažio mu je vene i mesta na rukama kao što su ih učili kad su bili mlađi.

"Hajde budi se."

Prodrao se dok je drmusao lika koji je ležao na podu. Njegovo umeće u medicini nije bilo na visokom nivou, ali osnove je znao.

The member 'Neokazu' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman-55 #world71

Tehnika sa vodom je urodila plodom i ninja je uspeo da se malo pribere. Odmah ga je posadio u stolicu i krenuo da ga bombarduje nizom pitanja koje su bile standardna za takvu situaciju.

"Da li si dobro? Šta se desilo?"

Baš u trenutku postavljanja samih pitanja na vratima se pojavio jedan od stražara vidno užurban i u panici.

"Ovde je sve pod kontrolom, šta se dešava?" - upitao je stražara koji je ušao da pritekne u pomoć.

Torai se odjednom budi, sa pogledom na plafon. Kada je malo dosao sebi primetio je ne poznatog lika pored sebe kako ga gleda zabirnuto i postavlja pitanja.

Ne znam..... Kako sam ja na podu uopste? Zadnje cega se secam je da sam dosao iz restorana i citao knjigu sav pospan. Ne znam kako sam zavrsio na podu ali hvala ti za pomoc. Moje ime je Torai, ako mogu ikako da uradim nesto da se oduzim za ovo reci - Rece Torai te se na jedite jade odgega i sedne u svoju fotelju

"Sada me je obavestio stražar da se ovo dešava na dosta mesta. Drago mi je što si dobro." - reče Toraiu i udalji se par koraka.

Pošto je bio siguran da je Torai dobro i ostavljen u dobrim rukama jednog od stražara mogao je da krene dalje. Trebao je pod hitno da nađe Rea kojeg nije video od kada je došao ovde.

"Što se tiče oduživanja, nadam se da ćeš i ti meni pomoći ako se nađem u sličnoj situaciji. Inače ja sam Neokazu, ali možeš me zvati Neo." - reče i zaputi se ka vratima apartmana pa kroz hodnike sve do samog izlaza.

Iako je Torai hteo da kaze jos nesto, umor ga je savladao kada je seo na fotelju. Covek koji ga je osvestio rece da se zove Neokazu, i zauzvrat je trazio istu uslugu ako im se opet sretnu putevi. Najmanje sto je Torai mogao da urade je bas to, tako da mu to nece predstavljati problem. Cim je malo dosao sebi ustao je i krenuo da nadje Ahirua, posto je Neokazu rekao da se ovo desava i drugima.