Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman br. 21

Ovaj apartman je bio savim dovoljan da u njemu zivi porodica od 4 ljudi, a kamoli jedno. Sa lijeve strane se nalazi balkon koji ima divan pogled na prostor gdje ce se odrzati vjencanje. Odma ispred vrata do balkona je dnevni koji ima predivni sivi kauc sa prelijepom dekoracijom. Ostale sobe su bile jos bolje pogotovo kupatilo koje je ima predobar djakuzi.

Fukushuki i Isak su konacno stigli do apartmana, nisu morali da hodaju puno zato jer nije bio daleko od gradskog trga tako da su stigli lagano. Sa kljucem od apartmana Fukushuki je otvorio vrata, kada su usli dobro ih je zakljucao i provjerio je vise puta jesu li zatvorena za svaki slucaj.
"Sada mozemo da odradimo sve u miru i sa privatnoscu."
Fukushuki ide do mjesta gdje je cuvao pare.

Prateći Fukushukija došli smo svega nekoliko apartmana od moga. Svakako, nisam morao tu infomaciju da delim s njim. Dok smo ulazili, izvadio sam parče papira iz svog džepa a potom uzeo da škrabam nešto po njemu dok je on pričao.

'Naći ćemo se kad ti budem potreban. Kad, ne znam, al vidjaćemo se po ovakvim dešavanjima sigurno. Ako treba nešto ranije, pošalji mi orla na ovu lokaciju'

Predao sam mu papirić sa nepoznatim kordinatama.

Fukushuki je dobio papiric od isaka na kom je pisala njegova lokacija, Fukushuki mu se zahvalio i odlucio je da mu preda pare. Prije nego sto mu ih je dao prebrojao ih je da zna da li je to to ida ne bude da ga je Fukushuki prevario, tako da su zajedno prebrojali.
"Hvala na ovoj ponudi i javicu ti se kad bide trebalo. Izvoli pare nek ti je sa srecom sa tvojom bolnicom."

'Hvala ti Fukushuki. Znači mi.'

Prebrojali smo zajedno pare, a potom sam ih preuzeo. Sve mi stalo u novčanik (bio je jako dubok novčanik po roleplayu).

'Po mogućnosti, spali kordinate kad ih zapamtiš. Ne moraš odma naravno, čisto radi reda.'

Rekao sam mu, buduće da postoje Akumetsu nindže koje bi želele taj juicy info, iako nisu znali ko je i šta je. Nakon uspešne transakcije, napola sam se okrenuo, dignuo sam desnu ruku, a potom rekao

'Budi pozdravljen, videćemo se uskoro!'

Napustio sam njegovu sobu.

Ceremonija uskoro pocinje i Fukushuki se odlucio srediti i oprati da ne bude smrdljiv i prljav, tako da je skinuo odjecu i krenuo se kupati da fino mirise na ceremoniji. Nakon sto se okupao obukao je svoje najbolje odjelo i namirisao se sa parfmom koji je bio jako mirisljav, ali naravno na tom odjelu mora biti oznaka njegovog klana inace to ne bi bilo to. Obukao je svoje patike i polako krenuo ka mjestu cremonije, mozda i svrati negdje da krene tamo s ostalim ninjama.