Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman br. 88

Ovo je apartman izabran od strane Yuichija Uzumaki, apartman na severu gleda prema kockarnici i restoranu Shiori grada, a na jugu prema glavnoj ulici grada. Sastoji se od malog ali i modernog kupatila i spavace sobe sa kraljevsko udobnim krevetom, odmah pored njega nalazi se apartman broj 89 gde stanuje Ahiru Kaja, uprkos malom interieru apartman ima poprilicno modernu kuhinju kao i potrebne sastojke za hranu.

Posle lagane setnje po ulicama Shiori grada stigao je do gostionice gde kao po pismu treba da izabere jedan od 100 apartmana, odlucio je da izabere apartman 88, odmah pored Ahiru Kaje. Otvori prozor potom poce da pusi cigaru i uziva u zalasku sunca izvan prozora, nakon par minuta osetio je glad u svom stomaku kao i umor od svog putovanja. Otvori policu gde nadje bento, potom ga skuva u mikrotalasnoj i na brzinu ga pojede, nakon sto vidja kockarnicu na prozoru brzim korakom otvori vrata i krene prema njoj.

Dok su mu se ruke tresle konacno stigao je do svog apartmana gde je dostavio Sakechija uspavanog, potom odlucio je da proba da ga samara i poliva hladnom vodom po celu i time ga probudi. Nadao se da droga nije bila jaka kao sto se cinila, minuti su prolazili, a Yuichi je pokusavao da probudi Sakecija iz ovog uzasnog sna.

The member 'Yuichi Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world64

Posto su njegovi pokusaji bili neuspesni odlucio je da zakljuca njegov apartman gde bi ostavio Sakechija na sigurnom, potom brzim korakom krenuo je prema restoranu kako bi potencijalno dobio benefit od ove situacije i u mogucnosti zaradio koju paru. Sa odlucnim i u isto vreme zabrinutim pogledom na licu krenuo je prema restoranu, bio je siguran u svoje sposobnosti kao stratega i siguran u benefit koji je mogao da stekne.

Ahiru je sa Toraiem i Rurijem brzo stigao do Sakechijevog apartmana jer je bio odmah pored njegovog apartmana. Ahiru je pokusao da otvori vrata ali nije moglo izgleda da je bilo zakljucano.

Izgleda da je zakljucano ja cu prvi da se zaletim da probam da probijem vrata. A onda vi za mnom.

Potom je uzeo mali zalet i udario vrata najjace sto moze.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 'Kockica 6' :
Apartman br. 88 #world48

--------------------------------

#2 'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world64

Sav izmoren i znojav otkljucao je apartman i cim je usao zakljucao ga, gledao je u uspavanog Sakechija i razmisljao o svom sledecom potezu. Priblizio mu se potom brljao po njegovim dzepovima i grabio sta je mogao, izvadio je sve pare koje je mogao iz Sakechijevih dzepova potom je odlucio da ostane pored uspavanog Sakechija i proba da ceka u svom apartmanu dok se situacija smiri.

Taman kako je Torai hteo da pomeri Ahirua pored, kako bi i on sam pokusao da razvali vrata. Taman kako je krenuo da prilazi vratima, odjednom se iza njih stvorio neki lik, koji je imao kljuc. Izgleda da ih je ignorisao ili nesto slicno, posto nije reagovao na njihovo prisustvo. Torai je usao zajedno sa njim i mogao je da vidi telo kako lezi na podu onesvescen.

Sta je ovo? Zbog cega je on u tvojoj sobi zakljucan? Nadam se da je ovo sve samo nesporazum - Rece Torai skepticno te ode do kuhinje po casu hladne vode i polije je po momku koji lezi na podu.

The member 'Torai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world55

Usli su brzo u sobu i videli crvenokosog decka kako lezi na podu bez svesti dok je Torai polivao hladnu vodu po njemu Ruri je poceo da ga samara nebi li se probudio. Video je Yuichija i susreli su poglede, nakon toga samo je pokusavao da budi crvenokosog decka na podu.

The member 'Ruri' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world63

Ahiru je odjednom ugledao kako neki crnokosi mladic ulazi u sobu pa je i on brzo za njim odjednom je video kako Sakechi lezi na podu. Prvo sto je hteo da uradi jeste da probudi Sakechija pa je uzeo vodu i prolio po njemu sa nadom da ce ga to probuditi.

Ajde molim te budi se brate moj. A ti sto nisi probudio Sakechija?!

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world56

Nakon sto je pokusao da saceka da se situacija smiri u svom apartmanu dve osobe koje su pokusavale da obiju njegova vrata su sada usla sa njim, jedan mu je postavljao pitanja, a druga dva su izgledali kao da su budili Sakechija. Odlucio je da ustane i potom kaze:

,,Molim? Zasto je ova osoba u mojem apartmanu, izvinite sto nisam primetio odmah cim sam usao imam problema sa vidom.''

Mladic ciji je izgleda bio stan, je delovao kao da se pravi lud. Njegovo objasnjenje je da nas nije video uopste, sto je poprilicno ne moguce. Ovo je podiglo nivo skepticnosti do krova sto se tice Toraia, morao je da sazna sta se ovde desava.

Kako mislis nisi nas video? Prosao si milimetar pored mene i ostale dvoice, nije moguce da nas nisi video. Takodje smo videli kako uzimas stvari iz njegovih dzepova, sto nije bas nesto sto bi uradio covek koji nadje osobu u svom apartmanu onesvescenu - Rece ovo Torai te prospe jos jednu casu vode po onesvescenom mladicu te saceka odgovor od ovog sumnjivog ninje.

The member 'Torai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman br. 88 #world73

Napokon, probudili su crvenokosog decka koji je izgledao kao da je vec duze vreme bio onsesvecen. Naon toga Yuichi je usao u sobu praveci se da ne vidi dobro. Ruri zatim na sav glas rece. "Neko treba da zove strazare, ko ce? Znam ovog decka i siguran sam da vidi zaista dobro, nocio sam kod njega i znam sta sve moze da uradi."

Ahiru je shvatio da neko mora da ode do strazar a za to mu je pomogao ruri. Odlucio je da on ode jer je on najbrzi od svih njih i on ce to najbrze odraditi.

Oticicu ja mislim da sam najbrzi.

Cim je to rekao krenuo je da trci ka kapiji jer tamo ima gomilu strazara koje moze da pita za pomoc.

Dok je zabrinut stojao pored sada budnog Sakechija odlucio je da uradi jedino sto je mogao, udahnuo je dubok uzdisaj i uhvatio Ahiru Kaju za kragnu.

,,Stani, mogu da objasnim''

Potom je se okrenuo prema Toraiu i rekao:

,,Izvinjavam se ako ste me pogresno shvatili, ali to je moj novac!''

,,Dok sam bio u zemlji vatre bio sam pokraden i osramocen od ove osobe ovde, (sugestira na Sakechija)''

,,Sav novac mi je bio oduzet, morao sam da se okrenem lopovluku da bi jednog dana vratio tesko zaradjen novac''

Probudio se, mokar od vode video je lika sa maskom kako ga je probudio i video je Yuchija kako drzi Ahiru za kragnu. "Ejjjj ljudi sta se desava" Poceo se vatati po dzepovima i shvatio je da mu nema para. "Ljudi nema mi para sav novac koji sam vredno zaradjivao fali 163750 k ryo mi fali". Zatim je pitao Rurija kojeg je znao: "Ruri reci mi molim te sta se desilo". Video je kako nije vise u restoranu sa Ahirom i Rurijem za sto, vec u nekom apartmanu kojeg nije video u zivotu. Bio je sav osamucen nije znao gde udara

Kada je Ahiru prolazio pored sumnjivog ninje, on ga je uhvatio za kragnu ne dozvoljavajuci mu da prodje. Objasnjenje koje je dao za svoje postupke je to da novac koji je ukrao je zapravo njegov, koji je prethodno bio ukraden od strane onesvescenog lika u zemlji vatre. Sama prica zvuci kao iz neke knjige, i cudno je to sto je priznao da je krao uz ovakvu pricu. Od vode kojom je bio poliven, ninja se budi iz nesvesti, i govori da mu fali novac, i to tacnu sumu. Izgleda da je znao Rurija, koji je tvrdio da je ovaj njemu pretio smrcu. Cela situacija je bila zapetljana ali sigurno nije verovao ovom liku.

Bilo bi pametno da ga pustis da prodje. Ako si vec siguran da je tvoja odluka ispravna, ispricaj je strazarima.

Gledao je dok je Yuichi drzao Ahirua za kragnu te je slusao sta Torai ima da kaze. Skocio je sa poda i samo mu je rekao jednu stvar.
"Slazem se sa Toraiem, pre ili kasnije ti ces dobiti svoje, svi smo vec videli sta si uradio i znamo kakav si."

Ahiru je bio iznenadjen sto ga je ovaj mladic uhavtio za kragnu i sprecio da prodje kroz vrata i ode do strazara. I morao je nesta da kaze na to.

Mici se bre od mene idem do strazara da te uhvate na delu.

Rukom je makao njegovu ruku od njega i brzo krenuo ka glavnoj kapiji gde je hteo i malopre.

Mozak mu je radio brze nego ikada, odlucio je da nastavi sa svojom pricom koju je zapoceo, potom rekao je Sakechiju:

,,Tvoj novac?! Ako zelis da lazes lazi, ali za ovaj novac sam prolivao i svoju i tudju krv!''

Potom seo je ispred kreveta i proturio vrecu sa Sakechijevim novcem ispod kreveta dok niko nije gledao (ovo radi iza svojih ledja) te se okrene prema Toariju i rece:

,,Verujte mi strance! Ovo je nepravda, ne znam kako da vam dokazem ali sam vrlo siguran da sam ja onaj koji je zrtva.''

Yuichi je poceo da splektari lazi o Sakechiju te je Sakechi hteo da se izjasni u svemu ovome te rece. "Vidi se da lazes, ti mucas dok to pricas izgovaras nepravilno reci zvucis uspaniceno, a i u ostalom ko laze ko govori istinu videce se na vidovdan". Video je kako Yuichi baca Sakechijev novac ispod kreveta. "I da inace ja nikada ne kradem od slabijih od sebe".

Situacija se pogrosavala iz minute u minut. Krenuli su svi da budu nervozni, pogotovo osumnjiceni, koji je jako uspaniceno pricao, mucao, i generalno gramaticki gresio u svom govoru na najobicnijim recima. Sve ovo je lepo istakao Saketchi, i Torai je morao da se slozi sa njim. Takodje je pokusao da kirsom sakrije ryo koji je ukrao, ali svima na oci ih je stavio ispod kreveta.

Ne poznajem ni jednog ni drugog, ali ti pricas uspaniceno i mucas, takodje ne znam da li mislis da je ispod kreveta dobro mesto za sakriti novac, strazari po koje je Ahiru upravo otisao ce to naci odmah.

Nakon sto je video nekoliko trikova koje je Yuichi pokusao da napravi ovde pred svima nama. Dok je Torai govorio to njemu Ruri se samo smesio gledajuci u njega. Znajuci da je on sada bez moci da ga povredi. Ponovi ono sto je Torai rekao. "Nemas gde bezati, a Ahiru je vec otisao po strazare."

Nisu verovali njegovim lazima, morao je da koristi zadnju kartu u rukavu. Ustao je, legnuo na krevet i odlucio da legne i odmori se.

Ako se fokusiras na list neces videti drvo, a ako se fokusiras na drvo neces videti celu sumu -pricao je u sebi. Ovu poslovicu procitao je u jedno od knjiga u svojoj kolibi daleko odavde, a sada najvise ce mu pomoci.

,,Sacekajmo strazare.''

Video je kako je Yuichi legao na krevet i u sebi je verovatno poceo smisljati lazi o Sakechiju, ali to Sakechiju nije bilo bitno posto je znao da nije on kriv. Te u sebi rece ako se igras sa vatrom mozes da se opeces. Cekao je Ahiru i strazare da dodju da rese ovaj problem oko novca. "Da, Sacekajmo strazare da vidimo ko je kriv u svemu ovome".

Osumnjiceni je izgleda prihvatio svoju sudbinu. Legao je na krevet i izgledao je duboko u mislima a zatim je rekao da cekamo strazare.

Mislim da je tako stvarno najbolje - Smireno je izgovorio te se nasloni na zid i izdahnu u olaksanju.

Sada je samo trebao da se saceka Ahiru koji je trebao svakako da se pojavi svakog trenutka. Nadao se da ce situacija ostati ovako mirna do kraja.

Video je kako je Yuichi legao na krevet, na trenutak osetio je kajanje. Nije mu bilo jasno kako se tako mladi zivot ukvario ovako besmislenim stvarima. Naslonio se na zid pored Toraia i gleda u zemlju ne verujuci kakvim se stvarima Yuichi sluzio.

Dok je lezao svasta mu je prolazilo u glavi, od unutrasnje filozofije kojom se vodio do svoje proslosti. Sa namrstenim licem okrenuo se prema Toraiu i rekao:

,,Je li ovo stvarno moja sudbina? Zar ne postoji nacin da je promenim?

,,Zasto si ti taj koji je voljen od strane nje, ali ne ja?''

Reci su mu nosile veliku tezinu, a lice mu se sve vise i vise snuzdavalo, poslovice koje je citao sarale su mu po vec stvorenom stresu.

Odjednom dok je lezao, okrenuo se ka Toraiu i upitao ga prvo jedno normalno pitanje, a onda nesto sto Torai nije bas znao kako da odgovori.

Ne znam, ne poznajem te dovoljno dobro da bih sa sigurnoscu ista rekao. Ako stvarno zelis da se promenis, mislim da je ovo prava prilika da shvatis da ne mozes da se okreces takvim delima. Nisam siguran sta bih ti rekao na ovo drugo, ali svakako glavu gore.

Torai je stvarno pokusao da ne osudjuje ovu osobu, jer zna da se uvek iza takvih ljudi krije neka prica.

Ahiru je brzo dosao sa strazarima trcecim korakom do apartmana u kojem se nalazio Sakechi koji je bio opljackan. Dok su bili ispred apartmana Ahiru je rekao.

Evo u ovom apartmanu se nalaze 4 coveka a onaj sa crnom kosom je lopov koji je ukrao pare mladicu sa crvenom kosom.

Kad je to rekao otvorio je vrata i sa strazarom usao unutra.

Sta se dogadja!

Jedan stražiji stražar govori. Došlo je njih 5 da izvide situaciju.

Storynote

Dužni ste svi da date izjavi na licu mesta. Napišite svoje vidjenje situacije svi da bi stražarili znali šta se dogadja

Konacno, Ahiru je stigao sa strazarima. Nisu stedeli vreme vec su odma trazili izjave svih, tako da je Torai krenuo sa svojom.

Dosli smo ovde da osvestimo Sakechija, koji je bio zrtva trovanja u restoranu. Kada smo pokusali da obijemo zakljucana vrata, ovaj mladic se pojavio, otkljucao ih i krenuo da dzepari Sakechija. Rekao je da su te pare njegove koje je Sakechi ukrao od njega u zemlji vatre, i da se on morao okrenuti lopovluku da ih vrati nazad. Sakechi je govorio da to nije istina, i nakon sto je na svacije oci sakrio vrecu sa novcem koju je ukrao od njega, pod pritiskom je priznao sve.

Torai je bio kratak i jasan, bez tracenja icijeg vremena.

Iznenada, 5 strazara ulazi u apartman. Trazili su odmah izjave te Ruri nije tracio vreme te je odmah ukratko hteo to da isprica strazarima.
"Ja sam jedan od ljudi koji srecom nije bio otrovan, bio sam tamo i video sam kako on i jos jedan lik nesto spletkare. Zatim sam osvestio drugara i uputio se ka hodnicima trazeci Ahirua koji je takodje jeo hranu i bio onesvescen, tamo sam video ovde prisutnog Toraia kako ga osvescava, poceo sam da mu pomazem dok na kraju nismo njega osvestili. Ahiru nam je rekao da je cuo neko lupanje u sobi pored, zatim smo se tamo uputili kada je on ( Yuichi ) otvorio vrata praveci se da nas ne vidi. Inace ja njega znam i pretio mi je smrcu jednom prilikom, da nisam pobegao ovde me sada nebi bilo. Nakon ovoga on je hteo da uzme sve iz dzepova ovde prisutnog Sakechija pred nasim ocima. A zatim smisli pricu kako pljacka da bi povratio svoj izgubljeni novac. Nema dileme, on je ovo uradio."
Ovo rece na brzinu ne troseci nikome vreme.

Ahiru je odlucio da pricu  napravi sto kracu sto je mogao.

Dok sam ja bio onesvescen i lezao u svojoj sobi cuo sam kako je nesta lupilo unutar sobe pored. Kada su  me Torai (ovaj u crnom) i Ruri (ovaj sa sivom kosom) osvestili ja sam im rekao da sam cuo kako je nesta lupilo pored. Pitao sam ih da li da odemo da proverimo i oni su prihvatili a zatim smo dosli do sobe. Cim smo dosli shvatili smo da su vrata zakljucana pa sam ja pokusao nekako da ih otvorim dok je ovaj mladic sa crnom kosom dosao i otvorio vrata pretvarajuci se da nas ne vidi. Usli smo za njim tacno pre nego sto je stigao da zakljuca vrata i videli smo kako on uzima stvari iz dzepa Sakechija (ovaj sa crvenom kosom). Kada smo ga pitali sta to radi on je rekao da vraca pare koje mu je on ukrao u zemlji vatre. Na sta mu je Sakechi rekao da ne laze i da su to njegove pare. Onda sam ja otisao po vas i odatle znam isto koliko i vi. Takodje sumnjam da je i on misteriozni kuvar koji je zatrovao sve da bi pokrao pare

Ahiru je ispricao ovo najkrace i najbrze sto je stigao.

U neverici je slusao izjave koje su ovi sinobiji davali. Moglo se videti da mu nije sve jedno sto je i za ocekivati od optuzenog. Vidno isfrustriran i uplasen krenuo je da daje svoju izjavu nakon sto su ovi zavrsili svoje izjave. Domisljatim odgovorom pokopao je njihove ne povezane price koje kad se saslusaju nemaju veze sa vezom. Zasto pominje da sam mu pretio u proslosti kad to nije vezano za ovaj trenutni dogadjaj? Igrali su prljavo, bilo je vreme i da Yuichi zaprlja i zamuti pricu. Besramno je lagao u svojoj izjavi, bez oklevanja i mucanja tecno. Svakako njegova izjava ima mnogo vise smisla i logike, a istina je u vecini slucajeva jednostavna za razliku od zamrsenih i nepoklapajucih lazi na sta su licile njihove ishitrene i nepovezane izjave.

,,Na ove besramne lazne optuzbe branicu se istinom. Vi momci ste upali u moj apartman! Da moj! To gospodo strazari mozete proveriti na recepciji. Kao sto ste i rekli pokusali ste obiti stan, cega ja u trenutku dolaska ispred stana nisam ni mogao shvatiti, i tu vas hvatam u vasoj naknadno smisljenoj lazi. Kad sam dosao vi ste stajali tu u blizini vrata i nisam ocekivao da zelite da mi naudite, otvorio sam vrata svog apartmana i vi ste usli za mnom. Niste mi dozvolili da izadjem zaklanjajuci vrata svojim telima i poslali ste vaseg coveka da pozove strazu da vasa laz bude uverljivija! Vasom brojnosti hocete da opravdate vas pokusaj pljacke mene neduznog i operete ga pred ocima zakona. Cak ste i smislili pricu kako da prisvojite moj novac! Svako od vas je samo ponavljao izmisljotine jedan za drugim i na to dodavali po koji lazni detalj da je zamrsite i napravite pricu ubedljivijom! I na kraju ispada da je moj krvavo zaradjeni novac zapravo vas?! Sram vas bilo olosi! Bog sve gleda, karma ce vas stici ako ne sad nekad kasnije u zivotu! Jos jedanom da opovrgnem ovu njihovu kolektivnu gradativnu laz, zasto prvi nije dao celu izjavu nego svakom izjavom dodaju po par detalja. Ocigledno je da lazu i izmisljaju!''

Sakechi je pazljivo slusao izjavu Yuichija, a zatim je i sam poceo deliti svoju pricu.

"Sedeo sam sa Ahirom (zelenokosi lik) i sa Rurijem (sivokosi lik). Probudio me je lik sa maskom tako sto me je polivao vodom i samarao. Opipavao sam dzepove svoje i shvatio sam da mi tu nema para, 163.750 ryo. Primetio sam da nisam u svom apartmanu, vec u necijem drugom. Zakljucujemo da me je ovde doneo Yuichi da bi me pokrao i tako pobegao sa svadbe. Ono sto Yuichi sada prica su sve prljave lazi."

Sakechi je otisao do kreveta i izvadio vrecu zlata ispod njega, u kojoj su bile 163.750 ryo. Izvadio je pare i poceo ih brojati. "Ovde tacno ima 163.750 ryo, to su pare koje su nestale iz mog dzepa. Ovde zakljucujemo da je Yuichi prljavi lopov koji pokušava sve da zavara bacio je pare ispod kreveta. Mozemo videti da po Yuichijevim lazima da su oni obijali brave." Otisao je izvan apartmana i pregledao vrata. "Ovde nema ni jednog traga da su oni obijali brave, vec su se samo zaletali da otvore vrata. Ovo je jos jedna Yuichijeva laz. Ja sumnjam, kao i Ahiru, da je Yuichi kuvar koji nas je sve otrovao da bi mene pokrao na kraju." Sakechijeva izjava dodatno je stavila Yuichija pod sumnju u ocima prisutnih.

Od pet strazara jedan preuze odgovornost za slučaj na sebe i uze ulogu zapisnicara. Od reči do reči zapisa šta su ovi pričali i pažljivo sasluša izjave. Priče se nisu poklapale i očigledno je da je neko lagao.  U celoj priči mogao je zaključiti da je spor oko para imao najveću težinu i zbog toga je sumlja pala na ljude koji su tvrdili da je novac njihov. Najveću sumlju imao je prema Sakechiju koji je bezrazložno brojao i mahao novcem, verovatno lagao da ne zna kako je dospeo u sobu i da se tu samo čisto onako probudio, a pritom slagao da vrata nisu obijena iako se jasno moglo videti da jesu.

Tiha konverzacija započela je između dva najbitnija stražara.

Zapisničar: -Cela priča je zamršena, neko laže.

Ćelavi zajeban tip: -Trenutno nemamo vremena da se bakćemo njima, da samo pozovemo Crvenookog da ga im pročita um?

Zapisničar: -To je najbrža opcija ako ne priznaju ko je kriv, ali ne želim da ga zovemo. Čudan je malo. Probaj da izvučeš istinu iz njih.

OBRAĆA SE OSUMLJIČENIMA

Ćelavi zajebani tip: -Momci priznajte ko je kriv u suprotnom ćemo na silu izvući istinu iz vas!

Storynote

Ako krivac ne prizna krivicu, postoji šansa da pozovu crvenookog.

Ahiru je bio srecan sto nisu odmah uzeli nekoga kao krivca i to je bilo bas fino od njih. Ahiru je znao ko je krivac i to je bilo odlicno po Sakechija, Rurija, Toraija i njega a naravno lose po crnokosog mladica koji je ocigledno krivac. Pomislio je u sebi "Ja nisam kriv i znam to tako da mene ne mogu da uhapse a ni Toraia".

Sakechi je znao da nije kriv i nije zeleo dodatne probleme. Odlucio je sacekati Yuichija da prizna svoju krivicu, a tokom tog cekanja, unutar sebe je ponavljao: "Ja nisam kriv, to znam. Yuichi je kriv u svemu ovome"

Sakechi je samo mirno stojao u mestu i cekao je presudu od crvenookog posto je Yuichi stojao u mestu.
Samo je cekao da crvenooki stigne.

Apartman br. 88 Yoriichi-tsugikuni-de-kimetsu-no-yaiba_1920x1080_11577

Nakon izjava svih sinobija odlucio je da ostane stalozen i izvidi situaciju na drugi nacin. Razgledao je apartman potom se okrenuo prema strazarima i rekao:

,,Sacekajmo crvenookog.''

Sada onaj koji ce mu odluciti sudbinu bice crvenooki i njegova licnost, planirao je najbolje nacine da ga klevetom prevari ali u isto vreme i razmisljao o njegovoj moci citanja uma za koju jos uvek nije cuo.

Nakon svacije izjave, strazari nisu znali kome da veruju. Torai je bio sad vec besan na ovog mladica sa crnom kosom, jer je slagao u svojoj izjavi ponovo, iako je tu pricao o promeni. Svakako, Torai je znao da nema nista sa ovim i da je cist kao suza tako da i nije imao sta da prizna.

Nemam sta da priznam. Krivica je njegova. Mislim da nece priznati sam, ali svakako receno vam je da je vreca sa Sakechijevim novcem ispod kreveta, sa tacnom sumom koja njemu fali.

Nakon sto su strazari dosli, ponudili su im dva izbora. Da se krivac odmah otrkrije ili da zovu Crvenookog. Gledao je u Yuichija i samim pogledom sugestirao da je bolje bilo da odmah prizna nego da priceka njega. Samo se nasmesio i rekao zapisnicaru i ostalima. "Gospodo, ja nisam ovde nista kriv, nemam nista da vam kazem osim toga da uradite svoj posao kako hocete, samim tim sto je i Yuichi rekao da nije kriv , mozete dovesti Crvenookog da ovo proveri." Nakon toga razmisljao je o tome kako je Yuichi slagao Toraia o njegovoj promeni sto je jos vise pecatilo empatiju kod Rurija.

Kada je izasao iz svoje sobe odlučio je prošetati se malo apartmanima sa svim novcima koje je imao ipak osjećao se loše za ono sto je počinio te je odlučio sam da dodje na naplatu. Cin je prisao apartmanu br 88 te je vidio mnogo ljudi i stražare te i osobu kojoj je ukrao sav novac.Xin je prišao te je progovorio.

Ja se izvinjavam... Došao sam ovdje iz jednog razloga da predam ono sto nije moje.

Izvadio je kesu sa novcima te bacio sve pred stražare i one osobe te je kleknuo na koljena te gledao direktno ove osobe u oci.

Radite šta god je u vašim planovima i potrebama sa mnom, Ne želim da ispadnem kradljivac i da ljudi pljuju po mojim potomcima i starijim mojim generacijama

Nakon čega je pustio suzu te je vidio da je zivot kazino te i da igramo za život. Xin je onako uplakana gledajući u ove osobe prozborio koju sebi kroz mozak te se zvanično zapitao

Da li je ovo moj kraj?

Nakon čega je pogeo glavu i čekao sta ce ove osobe uraditi...

Stražari vidno iznervirani nisu imali druge već da zovu čoveka koji je rešio većinu zločina i misterija u gradu. Poslali su jednog od njih koji je hitro prelomio distancu do trga i pronašao čoveka. Imao je mesto svoje u jednom lokalu na trgu gde su ljudi prolazili i krijuci ga gledali dok ispija kafe, kisele i vode.

Tamo ga je i našao. Sveukupno vreme koje je bilo potrebno da dodju je bilo neki 7 - 8 minuta.

Ninja je pokucao na vrata.

Storynote

Xin u trenutku kucanja vrata ne moze savladati svoju unutrašnju borbu i pada u nesvest. Jedan stražar ga uzima i sprema se da ga nosi dalje.

Xin ima zabranjeno učešće u eventu od ovog trenutka.

Očekivano je bilo za venčanje ovog tipa i ovog bezbedonosnog pristupa da se pojave zločinci koji će narušiti aprilske idilične 21 celzijusa dane. Da je za svaki dnevni problem za koji su mu se stražarili obratili popio kafu verovatno bi poginuo od unosa kofeina  al  bi bar poginuo dok mu lepo.

Došao je do apartmana 88 da reši još jedan takav problem.

Pokucao je na vrata kao gospodin iako nisu bila zatvorena do kraja i potom otvorio. Sad  da čeka  da mu neko kaže napred možda bi bilo previše samo već.

Njegova prilika ušla je u sobu, a pošto je imao seal na sebi koji mu je omogućavao korišćenje chakre aura je ispunila bednu zločinom isprljanu prostoriju. Ostalo je videti koji je zločin u pitanju.

Mladi momci, vidi ih. Šta je problem ponapijali se pa lomite nešto ili vas žene neke prijavile?

Bio je opušten no spreman da reši situaciju hitro.

[Imam dozvolu od admina  da naglasim da odgovor na ovo pitanje ne može biti vaše iskupljenje. Već su vas stražari pitali  za finalni odgovor ovo je samo roleplay  flavor mog karaktera.]