Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman br. 88

First topic message reminder :

Ovo je apartman izabran od strane Yuichija Uzumaki, apartman na severu gleda prema kockarnici i restoranu Shiori grada, a na jugu prema glavnoj ulici grada. Sastoji se od malog ali i modernog kupatila i spavace sobe sa kraljevsko udobnim krevetom, odmah pored njega nalazi se apartman broj 89 gde stanuje Ahiru Kaja, uprkos malom interieru apartman ima poprilicno modernu kuhinju kao i potrebne sastojke za hranu.

Nakon izjavljivanja svojih prica crvenooki konacno dodjoh, Yuichi vidno zabrinut pokusao je da izvrsi komunikaciju sa njim i razazna kakva je zapravo osoba. Smireno i tecno bez mucanja pokusao je da vrsi razgovor sa crvenookim.

,,Izgledas jako, ne vidjam cesto shinobije tvog kalibra.''

Nakon sto izgovori isto laganim pokretima namesti kragnu i krenuse da posmatra ostale u nadi da otkrije njihov sledeci potez.

Sakechi je strpljivo cekao dolazak crvenookog, znajuci da ce njegova prisutnost mozda razjasniti situaciju i pruziti pravednost.

"Treba nam tvoja pomoc, ovaj lik Yuichi sa crnom kosom mi je ukrao pare, i sada laze strazare kako to nije uradio. Prema mojim sumnjama, doneo me je ovde da bi me pokrao. Sumnjam da je i on taj kuvar koji nas je sve otrovao," obavestio je Sakechi crvenookog, prepustajuci mu da proceni situaciju i donese odluku na osnovu pravde.

Nakon sto su strazari otisli po crvenookog svi su se postrojili u liniju. On ih je potom veoma lagano upitao sta su skrivili. Ruri sa kraja sa leve strane ih pogleda sve i rece im lagano. "Gospodo, nema vise zezanja, on je dosao i moja preporuka je da se sve prizna pre nego sto vam bude mnogo gore." Gledajuci u Yuichija i misleci u sebi da ako ne priznaju sada da ce svima biti mnogo gore.

Uh.....

Bio je suočen sa idiotima koji nisu bili dovoljni muškarci da progovore normalno. Malo mu je bilo muka od njih. Jedini način da reši situaciju bio je da pročita sve..Oči su mu blago  zasvetlele na trenutak i odmah nakon toga se ugasile. Da je neko trepnuo u  tom trenutnku ne bi ni znalo da se tako nešto dogodilo!

Apartman br. 88 - Page 2 Dfs6fz3-a5fe68dd-d0f7-49af-b1fb-7a319e2b5f4e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg3MGZlMDA1LWVhMjEtNDAwNC1iMDU4LTBiOTZkZjc4ZDA0MlwvZGZzNmZ6My1hNWZlNjhkZC1kMGY3LTQ5YWYtYjFmYi03YTMxOWUyYjVmNGUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Svi osim ove dvojice van sobe.

(pokazao je u pravcu Sakechija i Yuichija)

Ako napravite još neko sranje dok ste na venčanju lično ću morati da intervenišem eto da ne bude da nisam rekao. 

Pogledao ih je dok izlaze.

Momci slobodni ste takodje. Zenjo pozdravi mi Katyu. Reci joj da sam sjutra u na dežurstvu oko hrama pa da naleti.

(obratio se stražarima i Zenju (jednom od  stražara) čija mu se prijateljica jako svidjela).

E sada ...

(računam da su svi izašli, ako neko odluči da ne izadje nek napiše u postu)

Ispružio je pesnicu ka Sakechiju i Yuichiju.

Pridjite...

Ahiru je bio jako srecan sto je Ston posumnjao samo na Yuichija i Sakechija. Odlucio je da nista ne kaze i da mirno izadje iz sobe kao pristojna osoba. Hteo je da ode do restorana jer je ogladneo ali se setio onog incidenta i onda se predomislio ali je ipak odlucio da ode do trga gde moze mirno da seta.

Ambijenta bila je cudna i u isto vreme zastrasujuca, Yuichi sada morao je da se suoci sa ovom zverkom. Odlucio je da drugacije oslovljavlja crvenookog i pokusa da se na lep nacin izvuce iz ove sada jos gore situacije. Spustio je glavu potom pomaknuo telo u nazad, ispruzio ruku i pozdravio se kao plemic.

,,Izvinjavam se na mojim losim manirima ali ovi momci su me nazvali pogresnim imenom, ja sam Zero drago mi je.''

//Nikome nisam otkrio moje pravo ime, a da ne pominjem da nemam porodicu//

[center]Crvenooki rece njemu , Toraiu i Ahiru da izadju iz sobe i da ostave Yuichija i Sakechija. Zaputi se ka vratima i pogleda u Crvenookog zadnji put i rece mu. "Uradi ono sto moras". Potom izadje iz sobe i nasloni se na zid cekajuci da oni zavrse sve sto su poceli tamo. Bilo je unutra dosta strazara sto Ruriju nije bilo jasno zbog cega.[/cente

Sakechi je pazljivo slusao crvenookog, svestan njegovog velikog autoriteta. Kada mu je crvenooki naredio da stane pred njega, Sakechi nije imao drugog izbora osim da to ucini. U tom trenutku, razlicite misli su mu prolazile kroz glavu, ali jedna od njih bila je snazna uvjerenost: "Znam da ja nisam kriv, vec je Yuichi." Ova misao mu je bila podrska dok je cekao daljnje korake crvenookog, siguran u samog sebe.

Izvolte.

Pokazao je Sakechiju drugom rukom u pesnicu ispruženu ka njegovoj faci. Potpuno je izignorisao sve što su izgovorili.

Kazni se mladi momče.

(potrebno je da glavom udariš u pesnicu - 50dmg primaš).

Ovo ti dodje kao jedna vaspitno popravna. - dodao je.

Sakechi je bio iznenadjen ovom naredbom crvenookog ali ipak je shvatio da to mora uraditi. Polako se pripremio i udario je glavom najjace sto je mogao. Iako ga nije mnogo zabolelo osetio je koliko je ovaj covek zapravo snazan.

"U redu jel treba jos nesto"? Upita zacudjeni Sakechi brzo nakon udarca glavom o saku crvenookog. Kaznio je sam sebe i cekao je da vidi sta ce se sledece desiti.

Ništa više hvala.

Odseče samo nepristojnom  liku i pokaza mu vrata.

(računam da si izašao  ako ne napišeš u postu suprotno)

E sada...

#card336

Stavlja na ruku Hand blade. Potom vadi paklo cigareta stavlja sebi usta jednu i ona se sama užarila.

Krademo a?

Ispružio je ruku u pravcu Yuichija.

(100dmg po udarcu sve dok ne ostanes bez healtha, max jedan udarac po postu.)

Nakon sto je Sakechi dobio svoju kaznu Yuichi je dosao na red, srecom na bol je odavno navikao. Nonsalantno se uspravi i sa blagim osmehom rece:

,,Samo to? Na to sam odavno navikao.''

Iz sve snage celom udari u ostar noz koji je crvenooki imao na ruci, osecaj za bol odomacio se s toga ga nije puno ometao. Ovaj trenutak podsecao ga je na vreme u kojem je i zadobio naviku na bol, uvek bi sa praznim i bezivotnim ocima trpeo svakodnevni bol, sto je i sada radio.

Dok mu je telo bilo pokopano i osakaceno um mu je ostao prazan i taman, oci su mu bile sve vise i vise blede, a telo kao da je se samo od sebe zalecalo. Nakon sto se jos jednom zaleteo celom u crvenokov hand blade, sa krvavim i osakacenim licem imao je potrebu da sada kada ima priliku ga pita ono sto je godinama usamljen i zaintrigiran sebi postavljao. Stisnuo je zube i sa vidno isfustriram licem izgovorio sledece:

,,Zasto mi je ovo sudbina? Sve sto sam hteo jeste da budem srecan! Mozda zvucim sebicno ali zelim odgovore!''

Jedino sto je sada mogao, sada kada je uhvacen u senci svoje proslosti jeste bilo da uradi ono sto je uradio da se izbavi iz nje. ,,Izazivam te na duel.'' -rekao je nakon brisanja usamljene suze na njegovom obrazu. Ovo mozda nije bila stvar koja bi uradila lukava ili normalna osoba, ali je bila stvar koju bi Yuichi uradio, zalazak sunca basjao je njegov apartman i davao jos dramaticniju atmosferu celoj situaciji. Krv mu je curela niz lice ali nije posustajao.

Ukrao si pare coveku ajde kazni se još dva put i gubi mi se sa očiju prdavče mali chuninski.

Ston je praktično  Mangekyo Sharinganom pročitao sva njegova sećanja. Verovatno je znao više  o njegovom napaćenom životu nego i on sam. Iako mu je bilo žao njegove prošlosti kradja je kradja i morala se kazniti.

Otresao je krvsa hand  blade-a i namestio ga opet da dete udari od njega. Video je da je bio koliko toliko sposoban ninja pa ovo nije bilo toliko smrtonostno za njega. Ožiljak će svakako ostati.

Srecom situacija se smirila, a imao je samopouzdanje da moze preziveti jos dva udarca, ponovo iz sve snage udari u ostar noz koji je crvenooki drzao na svojoj ruci. Bio je zahvalan crvenookom i njegovim metodama kaznjivanja, iako bi izasao vecno osakacen na licu preziveo bi, sto je bilo jedino bitno. Um je konacno mogao da mu se smiri, planirao je svoje sledece korake nakon kaznjenja sebe jos jedanput.

Nemoj krasti više nikad u životu Yuichi. Dobar si dečko.

I podašišaj se malo ličiš na žensko.

Nakon što je dao svoja dva genijalna saveta, nestao je. Mora stvartiti do Kenjija da kupi cigare i da popriča  malo sa mladoženjom jer venčanje ne ide baš u  dobrom smeru kako mu se čini.

#card21

Mucnina u stomaku i vrtoglavicu koja je odmah postupila nakon sto je crvenooki otisao ga je oborila. Pokusao je da dodje sebi i da stavi tolet papira na njegovu ranu ali nije pomagalo, izgubio je previse krvi i bila mu je potrebna hospitalizacija. Dok se hvatao za zid u nadi da ne padne krv mu se sve vise i vise slivala niz obraze koji su vec bili odrani. Nekako se dogega do vrata, otvori ih potom pomocu hvatanja za zid i krene prema bolnici.