Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman Br. 70

Dnevna soba je uredjena tradicionalnim nindža elementima, masivni okviri drvenih prozora ukrašeni su zlatnim ornamentima, tkanine sa motivima trešnjinog cveta činile su ovaj prostor toplim i prijateljskim nastrojenim, u uglu sobe nalazi se trosed prekriven crnim svilenim jastucima, zidovi su bili obloženi svečanim katanama i tradicionalnim slikama koje su svedočile o istoriji ovog grada.

Kuhinja je imala širok pogledom na grad, pružala je idealno mesto za pripremu ukusnih obroka. Drveni šporet i posudje činili su kuhinju mestom gde se susreću veštine kulinarskog majstorstva i nindža veština.

Spavaća soba bila je minimalističke smirujuće atmosfere. Futon na podu pokriven kimonom pružao je svima potrebni odmor, svećnjaci na zidovima stvarali su suptilnu atmosferu koja je pozivala na meditaciju.

Kupatilo, iako skromno, odisalo je čistoćom, drveni pod, kameni umivaonik.

Pri ulasku u apartman dočekao me je miris pripremljenog čaja, raspakovao sam se i odlučio da odmorim u dnevnom boravku, nisam hteo da popijem čaj dosadio mi je previše sam ga pio u kući, uzeo sam vodu koju sam poneo iz svog doma, kasnije ću otići napuniti je ponovo za sada ovo mi je dovoljno. Drveni prozori odisali su tradicijom, primetio sam i tkanine sa motivima trešnjinog cveta koje su dodavale toplinu ovoj prostoriji. Odmah sam primetio da su na zidovima slikovito otkrivene priče o kojima sam čitao, bio je to definitivno jedan od boljih načina svedočenja o istoriji grada.

U miru dnevne sobe odlučio sam vežbati svoje nindža veštine sa ukrasnim katanama koje sam pozjamio sa zidova. Zlatni ornament na prozorima je blistao stvarajući sklad izmedju atmosfere apartmana i moje lične veštine. Primetio sam kako svetlost svećnjaka stvara senke koje plešu po mojoj komandi.

Posle vežbanja odlučio sam otići na kratko u kuhinju kako bih povratio izgubljenu energiju. Gledam kroz prozor i razmišljam o tome kako nindža veštine možemo primeniti u svakodnevnim aktivnostima, možda je šporet bio moj saveznik ali moje kulinarske veštine sigurno nisu, kada sam pogledao šta sam napravio glad me je pobegla.

Shvateći da smo kuvanje i ja dva različita sveta krenuo sam ka mirnoj spavaćoj sobi, želim se opustiti posle treninga na udobnom futonu. Svećnjaci stvaraju suptilnu atmosferu koja me je pozivala na meditaciju. Razmišljao sam o svojim ciljevima i o mogućnosti da tradicija može biti putokaz u mom ličnom rastu.

Nakon trenutka odmora počeo sam šetati po apartmanu, bilo mi je dosadno, gledao sam slike i katane na zidovima, obično su me priče iz prošlosti inspirisale. U trenutku refleksije odlučio sam da dublje istražim korene ovog grada i obnovim svoje znanje o istoriji grada.

Odlučio sam nastaviti svoje nindža vežbe u dnevnoj sobi pomičući se sa elegancijom, razmišljam o svakom svom pokretu kao o delu veće priče koja je počela pre mnogo vekova. Drvene slike svedoče o prolaznosti vremena ali i o trajanju nindža nasledja koje me je fasciniralo.

Nakon večernjeg treninga odlučio sam se uputiti ka trosedu prekrivenom crnim svilenim jastucima, na putu pogledao sam kroz prozor, grad ispod mene svetluca kao morski plamen. Razmišljam o svojoj ulozi u ovom gradu i kako mogu iskoristiti ovaj trenutak da upoznam nove konekcije.

U miru ovog kupatila dozvolio sam sebi trenutak opuštanja. Primetio sam kako drveni pod pod prstima dodaje osećaj povezanosti sa prostorijom. Razmišljam o svakodnevnim izazovima koje susrećem, davno sam odlučio da upotrebim svoje nindža veštine kako bih ostvario svoj san.

Odlučio sam napraviti večeru u kuhinji, gledajući kroz prozor na grad ispod, setio sam se da hrana može biti još jedan od načina da se povežem sa lokalnom zajednicom, odlučio sam da istražim restorane u gradu i doživim različite ukuse koje ima da prijušti.

Odlučio sam krenuti u neki od gradskih restorana, obukao sam nešto laganije manje svešano spreman za nove doživljaje. Apartman i njegove katane na zidovima ostaju u mojim mislima dok koračam ka izlasku, spreman sam da okusim nove ukuse i da se prepustim gradskim čarima i upoznam nove nindže.

I give you the gift of Death..

Misteriozni shinobi se pojavljuje i ostavlja oružje na pragu stana.

#card1009

Ova kartica se može koristiti na eventu.

Na putu ka izlazu apartmana pronašao sam na pragu oružje, bio je to nož, siguran sam u svoju memoriju ovo nije bilo tu pre koji trenutak. Podigao sam nož sa poda i sa njim sam otišao pravo ka dnevnom boravku prolazeći kroz svoju memoriju razmišljajući da li sam čitao u knjigama o oružju koje sam pronašao, delovalo je snažno, nije mi bilo jasno zašto je uopšte tu, pre nego što išta uradim zaključao sam vrata svog apartmana i počeo razmišljati o sledećim koracima.

Svestan ozbiljnosti situacije po prvi put u životu mogao sam čuti zvuk tišine oko sebe. Odlučio sam sesti na futon pažljivo posmatrajući svaki detalj oružja koje sam pronašao na podu svog apartmana. Nisam naivan, ovaj nož nije tu slučajno, da li neko pokušava da me uvuče u zamku? Nindža uvek treba biti smiren u situaciji gde svaki detalj može biti ključ preživljavanja.

U svakom slučaju, gledajući kroz prozor danas dočuo sam priču dve osobe, sala za poklone je otvorena, na sve ove probleme bliži se svadba i kraj dana a ja još nisam ništa poklonio.

Odlučio sam da spakujem nož u pakovanje poklona, pokloniću ovo ne želim nikakve sumnje na sebi, došao sam ovde da pronadjem konekcije a ne da mi bude smeštena smrt. Zatvorio sam vrata apartmana iza sebe ključao ih ponovo i nestao u tami hodnika, sledeća destinacija, soba za poklone.

#card1009