Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Apartman broj 37

Prostran apartman sačinjen iz dnevne spavaće i kupatila. Dnevna soba je prostrana sa ogromnim kaučom i kaminom, dok je spavaća soba nešto manja i ima king size krevet. U kupatilu postoji sve što treba jednom kupatilu, lavabo, kada, wc školjka. Kamin mogao je da se naloži po potrebi ako je bilo zima. Pored njega u metalnom okviru bila su naređana drva, kriket i ugalj pa je osoba mogla birati kako bi je zapalila.

Nakon sto su izasli iz sale sa poklonima zaputili smo se u moju sobu.
Hodajuci hodnikom razgledao sam se uokolo ne bi li me neko vidio ( ne okrecem se sumljivo nego onako spontano ) (ukoliko se netko nalazi na hodniku dal to bili strazari ili netko drugi nastavljam da kruzim i ne ulazim u sobu , ninja koji je sa mnom Tsubasa se krece nekih 15 metara iza mene znaci neko nas ne moze vidjeti skupa.nakon sto potvtdim da nema nikoga otkljucavam apartman i cekam Tsubasu da uđe nakon cega zakljucavam apartman. )

Huhhh napokon na sigurnom

Rekao je dok je stavljao drva u kamin i krenuo loziti vatru.  Nakon sto je plamen buktnuo uzeo je poklon i krenuo ga otpakiravati.  

The member 'Karaka' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman broj 37 #world55

Došli su u apartman sa ukradenim poklonima i spremili se za otvaranje. Tsubasa je naložio vatru da bi imali gde da bace kutije nakon što otvore poklone da ne bi ostao trag kutija. Sada je bilo vreme da otvori soju kutiju. Nadao se nečemu ekstravagantnom, vrednom što će ga povaditi iz govana u koje se uvalio u kockarnici. (nije kao da će opet otići da kocka, majmun)

The member 'Tsubasa' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Apartman broj 37 #world53

Sta je ovo uzeo sam velik poklon, a kako je samo ljepo bio zamotan a kad ono sića u njemu. Ahhhh sav ovaj trud uzalud... Ali u neku ruku i bolje da smo uzeli poklone da je daimyo otvorio ovaj poklon mislim da bi bio lose volje. Imam osjecaj da smo upravo spasili ovog pucanina koji je ostavio taj poklon

Izgovorivši to uze pare i paket u koji je poklon bio zamotan uzme i baci u vatru sve da zadneg komada.
Nakon toga saceka da osoba pored njega uradi isto.
( Ukoliko se zadesi da nije sve bacio Karaka kupi ono sta je ostalo i baca u plamen ) Nakon toga opet provjeravam ima li koga u hodniku i izlazim kad se uvjerim da nema nikog i zakljucavam vrata za sobom.

( izlazimo tek kad tsubasa obavi svoja posla )

Brate šta je ovo koja sirotinja je sve došla na svadbu. Daimyo 20k ryo? To je uvreda. Da nisam ukrao poklon ovaj lik bi se zamerio damiyjou. Užas sa kakvim nehlebarima delimo vazduh. Aj gasim ja kamin idemo opet do kockarnice.

Ubacio je kutiju od poklona u kamin i splaio dokaz, isto je uradio i Karaka. Nakon toga je ugasio kamin i vratio sve kao da ga nisu ni koristili. Otišli su zajedno u kockarnicu.