Re: Pobedi tri genina Nahiko
Došao sam na ovo mesto kako bih ispunio D rank misiju koja mi je zadata
Mesto na koje sam došao je tmurno i mračno, nisam se osecao dobro povodom ove misije. Video sam jednog genin neprijatelja i odlučio da ga napadnem vatrom
#card60
Napadam te vatrenom loptom!
Damage je 200
The member '
Kashin Vu' has done the following action :
#RP-OPCIJE
' NPC Genin' :
Moj vatreni napad je spržio protivnika, i on je pao. Al prenego što je umro, uspeo je da pošalje njegov poslednji napad ka meni.
Radim zamenu i menjam se sa obližnjim panjem da bih izbegao napad od protivnika!
'Tako ti i treba kad si slab!'
#card1
(pošto je damage 100, ulažem 10 chakre da bih izbegao napad)
The member '
Kashin Vu' has done the following action :
#RP-OPCIJE
' NPC Genin' :
Dosao sam na ovo mijesto a ispunim misiju D ranga. Ovo mijesto je bilo hladno mracno i jezivo prividjale su mi se razne stvari kada sam zapalio vatru i legao da spavam culi su se cudni zvuci kad jedan pa drugi kunai isli na mene video sam neprijatelja genina uradio sam zamenu #card1 dva kunaija su isla pravo u panj iz zbunja sam izleteo i uradio#card56i ubio ga nakon toga su izasla dva genina
The member '
Nahiko' has done the following action :
#RP-OPCIJE
' NPC Genin' :
Dosao sam na ovo mijesto a ispunim misiju D ranga. Ovo mijesto je bilo hladno mracno i jezivo prividjale su mi se razne stvari kada sam zapalio vatru i legao da spavam culi su se cudni zvuci kad jedan pa drugi kunai isli na mene video sam neprijatelja genina uradio sam zamenu #card1 dva kunaija su isla pravo u panj iz zbunja sam izleteo i uradio#card56i ubio ga nakon toga su izasla dva geninaobojica su bacili #card57i onda sam usisao nihovu vatru #card58 i onda ig ubovsi sa tehnikom#card59