Re: Hinoruma training ground
Bili su idalje puno is trenirani i efekti su krenuli da se viđaju popio bih celu bocu onog eliksira koj je imao odvratan ukus i posle bih popio flašicu vode kako bih isprao taj odvratan ukus sa mog jezika i mojih nepci da ga ne osetim u ovom danu više
Kako sam to popio ja sam seo sa nameorm malo da rasčistim um i naslonio bi se na hrastovo stablo iza mene i tako bih se opuštao u hrastovoj senci i odmarao mišiće
Tengen doo se pripremao da pocne trening s Fumetsuomsjetio se da je besto morao da obavi kuci i trebao je to uskoro da uradi, takoda je odlucio reci Fumetsu da nora da ide kuci i da nece vise moci biti ovdje.
"Fumetsu moram otici kuci da nesto obavim tako da ne u vise danas najvjerovatnije trenirati ali mozda neki drugi dan, tako da vidimo se prijatelju.
Bio sam u potpunosti sagalsan sa Tengenovim izjavama jer sam i ja morao pičiti kući da pomognem ocu sa treniranjem ona dva pajsera da ih naučimo nekim novim potezima da postanu jači samuraji
Smireno sam pogledao u Tengena sa velikim razumevanjem i saosećajnosti te sam mu rekao
Važi nije frka ionako moram pomoći ocu da treniram braću
Rekavši to napustio sam ovaj trening grounds i uputio sam se nazat ka svojoj lepoj divnoj kući