Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Primorje Tihog Ostrva

Nemirno more koje okružuje pojas ostrva vječno prekriva maglom.

Vjetar koji pokreće nemirne talase kao da šapuće posjetnicima o bliskoj smrti koja ih iščekuje u ovom mjestu.

Sa suncem prekrivenim sivim depresivnim oblacima čitavo mjesto se čini kao ne namjenjeno za život bilo kakvog organizma.

Uzalud znacima prirode ovdje se često nadju shinobiji ili ronini koji prije ili poslije odgrizu više nego što su mogli sažvakati.
Primorje Tihog Ostrva  Public

Na brodiću koji je od dugog puta već ispunjen oštećenjima sam se iskrcao na djelu ostrva.

Privukao ga na zemlju i tu ga zavezao za drvo da ga plima ne bi pokupila dok me ne bude bilo.

Prateći plan namjenjen za pronalazak grupe chunina je bilo sledeće na listi, ali prije toga neophodno je zakriti svoj indentitet na ovakvom mjestu.

( roll za broj chunina )

The member 'Mujin' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Primorje Tihog Ostrva  #world74

Nije mi dugo trebalo da ih nadjem, ili tačnije oni su mene našli...

Ovo je bila manja grupa i zbog malog broja stanovnika na ovome ostrvu nije im trebalo dugo da me nadju.

Ali to nije bitno na pogled smo znali zašto smo ovdje.

Odma aktiviram seal
pet shurikena bacam na četvrtog
Prve lance rastavljam na dva napada po 400 dmg i druge na jedan od 400 i jedan od 350
#card1345#card1348#card1346#card1355#card331

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world190

Izbjegao sam sve napade trojice koji su umrli u zadnjem napadu pojavljujući se iza jedinog protivnika koji je preživio i ispalio sam lance ka njemu.
Zatim postavljam dve barijere oko sebe 800 hp 300 def

Moram priznati da je brz, nije lako izbjeći lance moga klana dosad to još niko nije uspjeo.

Ali to ga neće dugo održati živim.

700dmg
#card1354#card1356

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world186

Chunin bacajući svoj zadnji napad pade na licu mjesta ispred mene ne uspjevajući da izbjegne moj napad.

Senboni koji su bačeni na mene u njegovim zadnijm momentima su se beskorisno zabili u komad drveta koji me je zamjenio.

#card1#card8

Odmarajući pored prizora borbe, počnem ih pretresivati za išta što bi mi moglo pomoći za ostatak njih.

Neću da ostajem previše u teritoriji koja mi je nepoznata pa je bolje da se ne izležavam dugo ovdje.

Očistivši svoje oružije zaputih se dalje.
#card8

Ubrzo sam našao drugi dio grupe.

Bilo ih je mnogo više nego prvi put 9 chunina je se vrtilo oko nekih brodova sa buradima i kutijama u šupi pored.

Izgleda da  su se pripremali da idu od ovog ostrva, dobro da sam ih stigao dok su još ovdje.

Sad je vrjeme da se rješim i njih pa mi ostaje još desetak njih.

#card1346
800 dmg

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world181

(Bacam ponovo rp opciju zbog greške iznad sve važi od prošlog posta isti napad samo dodajem vrjednosti i spawn 9 chunina
Valjda ovaj put proradi)

Lanci su eksplodirali brzinom ka njima u velikom broju iz moga tjela.

Začudili su se ali su ipak chunini pa su odreagovali na vrjeme.

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world190

(ništ opet ista stvar)
Lanci su se uputili kao gladne ajkule za njima. Svake mili sekunde sve bliže i bliže ka njima.

Refleksi su ih natjerali da se brane kako god znaju, ako ne dalje nema od ovog maglovitog ostrva.

U neizvjesnom momentu su se zvukovi okršaja pročuli naokolo.

Te momenat kasnije je se znalo ko ostaje ovdje vječno.

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world183 Primorje Tihog Ostrva  #world190 Primorje Tihog Ostrva  #world190 Primorje Tihog Ostrva  #world187 Primorje Tihog Ostrva  #world190 Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world188 Primorje Tihog Ostrva  #world181

Moja Fuin Triplet barijera - 2x 400hp 150 def = 800hp 300def - je neutralisala sve napade od 300 dmg i napad 350 čiste chakre mi smanjuje barijeru za 50 hp 750hp 300def

Neki su uspjeli da prežive ali zbog količine buke od sudaranja napada sam bio siguran da će im pojačanje ubrzo stići.

Trebam ovo brzo završiti.

da vidim kako će se odbraniti od drugo napada!

#card1355
50 chakre za 750 dmg

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world182 Primorje Tihog Ostrva  #world181 Primorje Tihog Ostrva  #world185 Primorje Tihog Ostrva  #world184 Primorje Tihog Ostrva  #world181

Moja barijera neutrališe sve napade status barijere 750hp 300 def

Ostalih 5 chunina su pali mrtvi na svome mjestu zadnji izdah života napušta im oči?

Sakrih se brzo u sjenku iznad šupe čekajući ostatak ovog tima počnem meditirati da brzinski vratim svoju chakru.

#card8

Ubrzo zvuk sinhronizovanog tima koji je se kretao velikim brzinama je počeo da se čuje.

Ni sekund nakon toga je tim od šestoro izašao sa jedne strane šume, bili su zaprepašteni sa prizorom medjutim par trenutaka nakon njih je još jedna grupa iskočila sa druge strane.

Odlučio sam da ih dočekam raširenih lanaca.

#card1346

800 DMG

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world183 Primorje Tihog Ostrva  #world186 Primorje Tihog Ostrva  #world181 Primorje Tihog Ostrva  #world185 Primorje Tihog Ostrva  #world188 Primorje Tihog Ostrva  #world190 Primorje Tihog Ostrva  #world184 Primorje Tihog Ostrva  #world189 Primorje Tihog Ostrva  #world186 Primorje Tihog Ostrva  #world187

Četvorica su ostala jedan me je duboko iznenadio i uzvratio mi sopstveni napad drugi najbolji je izbjegao napad kao da je ništa i uzvratio sa čistom čakrom nisam bio siguran da će ovo moja barijera podnjeti pa sam je malo podebljao sa još jednom.

Napad čiste čakre mi smanjuje barijeru za 50 hp (700hp 300def)

Zatim sam podebljao njihove šanse smrti sa napadom lanaca koji je se prosteo u sve pravce.
odbario sam se od reflektovanog dmg sa kusari lančanom tehnikom i napao sa kusari uništenjem.

700DMG
#card1349
#card1356

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world189 Primorje Tihog Ostrva  #world183 Primorje Tihog Ostrva  #world186 Primorje Tihog Ostrva  #world184

Jedan od njih mi je uzvratio sopstveni napad ostali su pocrkali svi sa svojim zadnjim napadom misleći da će tako doprinjeti situaciji.

(DMG do 300 je neutralisan i zadnji napadod 700 dmg prima moja barijera
700hp300def - 700dmg = 300hp 300def).

Dosta je ovoga bilo vrjeme je da završimo ovu bitku.

Sa poslednjim korištenjem čakre bacim zlatne lance oštrih vrhova ka njemu.
800DMG
#card1346

'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world181

Njegov napad je letio u mom smjeru pa izvadivši knjižicu prekrižih misiju gotovom.

BOOM!

Veliki oblak dima je se podigao na mjestu udarca napada poslednjeg shinobija ali kada je se dim razčistio na tlu su se mogli primjetiti samo mali komadići drveta koje se već ugljenisalo.

#card1

-Obala sa brodom od odreda shinobija-

"Vrjeme je da se zaputim kući ova misija je bila poprilično zamarajuća."

Nakon što je pokupio sve što je vrjedno nositi ispitao je brodove i odlučio koji je najbolji za povratak kući.

Na čamcu sa jednim jedrom usamljeni samuraj je sedeo na buretu koji je držao zalihe hrane predvidjene za ovo putovanje. Atmosfera ovog mjesta je toliko vlažna da sam imao validnih briga u vezi svoga mača. Za ime svega svetoga ako mi mač zardja zbog ove misije neko će osjetiti moj bjes na svojoj koži.

Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Primorje Tihog Ostrva  #world47

Na maglovitim brdima mokra trava je kvasila sandale jednog samuraja, samuraj u pitanju je imao upečatljive crvene oči koje su sijale kroz maglu. Dva šefa su stojala pred seljacima i zahtjevali su ogromne rekete da bi ih zaštitili od ninji ovog mjesta. Nažalost reketi nisu bili vrjedni ovog sukoba.

#card200#card1366#card186#card164#card205#card15

1050DMG 400BRZ

' NPC Tennin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world204 Primorje Tihog Ostrva  #world205

Izbjegli su u zadnjem momentu i u sledećem sam već svoj mač iz korica posalo da skrati ove travulje od ljudi toliko su bili blizu jedan drugom da je zamah sjekao dijagonalu obadvojici. Da su pametni ne bih se ni odbranili i prihvatili bi svoju smrt kao šefovi koji jesu.

#card203#card1371#card166#card199#card15

Zamah ima 1850 DMG

' NPC Tennin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world214 Primorje Tihog Ostrva  #world206

Neka dva kera su došla da pomognu jednom šefu dok je drugi počeo da pali neke svjetlucave loptice oko mene ja sam ih izbjegao i ispalio ogromni vakumski metak na svoje protivnike sve ispred sebe je razarao. Sa svojim sharingan okularnim sposobnostima poboljšao sam izvodjenja svoje tehnike i dodao 200 prec na 3 poteza.

#card205#card1372#card133#card416#card123

2400DMG

#1 'NPC Chunin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world181 Primorje Tihog Ostrva  #world183

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world209 Primorje Tihog Ostrva  #world206

Brzinski sam izbjegao napade chunina dobio sam dodatni momentum na svome maču. Nakon što su dva čunina crkla fokusirao sam se na dvojicu šefova i toliko jako zamahnuo da je se tlo ispod nas obrušilo  i raznjelo ispod njih. Napad je zracima munje pekao sve u okolini.

#card2#card182#card180#card15

2000DMG masivni

' NPC Tennin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world203

Prvi šef je umro i kroz prašinu koja se uzdigla sa popucale zemlje crvene oči Kireia su gledale kako drugi pokušava da se brani. Komadi zemlje zajedno sa zracima munje su išli sa svih strana i kada je ugledao kako njegov saborac pada u vječni mir njegova situacija je zajedno sa njegovim moralom postala još gora.

(Drugi tennin jer sam fejlovao opciju

' NPC Tennin' :
Primorje Tihog Ostrva  #world203

On rasejane pažnje nije primjetio kako mu iza ledja jedan grom sa zemlje pada na glavu, I tako njegovo blago pečeno tjelo je palo nazad u pepeo na zemlji bez svoje glave. Seljani su se razbježali dok sam ja zapisivao još jednu midiju uspješnom u svoju knjižicu. Nakon toga mladi uchiha je nestao u treptanju svjetlosti.

Bez obzira na jasne znakove opasnosti, Tomohiro je bio odlučan u svojoj misiji. Ova zloslutna voda i njena skrivena ostrva privlačila su mnoge shinobije i ronine, često navodeći ih da odgrizu više nego što su mogli sažvakati. Ali Tomohiro je znao da je ova opasnost vredna rizika, jer je verovao da su ove vode i ostrva bogate retkim kristalima i dijamantima.

"Nemirno more krije svoje tajne duboko u sebi"

Razmišljao je dok je pažljivo pripremao svoju opremu za istraživanje. Njegova strast za proučavanjem kristala i dijamanata bila je jača od straha, vođena željom da otkrije ono što drugi nisu uspeli. Dok je ulazio u vodu, talasi su ga udarali s neprekidnom snagom, ali Tomohiro je bio nepokolebljiv. Svaki korak ka ostrvima bio je oprezno promišljen, jer je znao da je priroda ovde surova i nemilosrdna.