Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kafic Prica

Ovo je novi kafic koji se nalazi u regiji 34 i zove se kafic Prica. On ima veliki izbor jela sa menija(meso,,salate... Osim jela na meniju se nalaze sva pica(gazirana,alkoholna,negazirana,bezalkoholna,skupa...) Ovaj kafic ima lijep dizajn i lijep ambijent. Na zidu ima puno slika poznatih ljudi koji su nekad zivjeli. Kafic nije skup i sve nindze su dobrodosle u ovaj lijepi i jednostavni kafic...

Dok ulazim u kafić, osjećam ugodnu atmosferu koja me obavija. Miris sakea miješa se s laganim notama drvenih stolova i smirenih razgovora gostiju. Sjedam za šank i naručujem čašu sakea, osjećajući toplinu napitka dok mi se lagano poslužuje. Dok pijem, osjećam kako me toplina sakea grije iznutra, stvarajući osjećaj ugode i opuštanja. Oko mene, ljudi uživaju u svojim razgovorima i trenucima opuštanja, stvarajući prijateljsku atmosferu koja me ispunjava osjećajem zajedništva. U ovom trenutku, uživam u jednostavnoj radosti dijeljenja pića s prijateljima ili u samoći, dok se opuštam u ovom ugodnom kutku svijeta.

...Yorusu je poslije treninga naisao na kafic,Usao je unutra i popio je topli caj od kamilice:)
malo se odmorio i cekao da se pljusak zavrsi krenuo je kuci i dosao je tu za 1h i 15m

Dok sam lagano setao naisao sam na kafic. U sebi sam pomislio da udjem i popijem topli caj.Kada sam usao ugledao sam konobara i pitao ga
Konobar da li mogu da narucim
Na sta je on rekao..
Naravno sta zelite?
Narucio sam topli caj te se ugrejao, a zatim vrati setnji

Išao sam na misiju u oblasti 34 bila je vrlo izazovna misija, pa sam posle nje odremao, primjetio sam da sam gladan i žedan i odmah sam svratio u najbliži kafić, narucio sam sake i doručak, usluga i hrana je bila zapanjujuća, obećavam da ću se ponovo vratiti na ovo mjesto

Posle teske nitke na treningu ulazim u kafic.oseca se miris sakea....ugleda prazno mesto te sedne. Naruci sake.

Naisao sam u obliznji kafic i osetio sam miris odlicnog sakea.. Usao sam u kafic i video prazan sto pokusao sam biti neprimetan i nisam zeleo da stvaram buku dok sam sedao za sto, ubrzo naleteo je konobar i prisao mi je!..
Konobar:dobar dan izvolite?
 Nksolin:Dobar dan da li mogu dobiti jedan sake? 
Konobar:da naravno sada cu vam doneti sake!
Nksolin:U rede bicu ovde.
Konobar je bio bas prijatan sacekao sam svoj sake.
Konobar:Izbolite vas sake gospodine.!
Nksolin:hvala
Pruzam 500ryoa konobaru
Brzo pijem svoj sake i odlazim..

Prolazivši kroz vrata kafića "Prica", odmah sam osetio toplu dobrodošlicu koja je isijavala iz unutrašnjosti. Ambijent je bio savršeno usklađen s mojim trenutnim raspoloženjem: drveni zidovi, ugodna svetla i mekani tapiserijski stolice stvarali su prijatan i opuštajući prostor. Lagana muzika iz pozadine dopirala je do mojih ušiju, dodajući šarm ovom mestu.

Šank, izrađen od tamnog drvenog materijala, bio je centralno mesto kafića. Konobar, sa prijateljskim osmehom i profesionalnim ponašanjem, primetio je moj ulazak i uputio me prema slobodnoj stolici. Približio sam se šanku i sjeo, primetivši da se atmosfera u kafiću polako uživala u večernjim razgovorima i smehu posetilaca.

Konobar je prišao, i sa ljubaznim tonom upitao: „Dobrodošli u kafić 'Prica'. Šta vam mogu doneti?“

„Hvala,“ rekoh, skidao kapu i gledajući oko sebe u potrazi za nečim što će upotpuniti ovaj trenutak. „Naručio bih sake, molim vas. Takođe, ako imate neki lagani grickalicu, voleo bih da to isprobam.“

Konobar je klimnuo glavom i brzo se povukao prema kuhinji, ostavljajući me da uživam u prijatnoj atmosferi. Dok sam čekao svoju narudžbu, posmatrao sam interakciju među gostima i uživao u toplom ambijentu kafića. Svaki detalj u prostoru, od udobnih stolica do diskretnih ukrasa na zidovima, doprinosio je osećaju opuštenosti i zadovoljstva.

Nakon kratkog čekanja, konobar se vratio sa čašom sakea i malim tanjirom sa grickalicama. Postavio je sve ispred mene sa profesionalnim osmehom, a ja sam se zahvalio. Podigao sam čašu, uživajući u trenutnom miru i spokojnoj atmosferi kafića "Prica", dok sam polako upijao svaki gutljaj sakea i grickao lagane užitke koji su upotpunjavali ovaj savršen trenutak.

Presao sam dug put, mogao bih da sednem i da pojedem nesto.
"Izvinite" Skrenuo je paznju konobaru "Mogu li da porucim nesto za jesti?"
"Naravno gospodine, izvolite" Rekao je konobar.
"Jedna veca porcija piletine"
Konobar mi je dostavio jelo, cuo sam par sumnjivih ljudi oko sebe ali nisam puno razmisljao o tome. Pokupio sam stvari i otisao.