Proslo je oko 2 sata, sedevsi mirno prekrstenih ruku razmisljajuci, Hatchiro je na Kiyoshijevo pitanje odgovorio
-Nene, necemo mu fizicki nauditi, a to sta mi je na umu da li je sigurno ne znam, rizikujem svoju bezbednost jer mogu biti kaznjen za ovo, ali sve je za dobrobit sela, nemamo mnogo opcija, bez radnika ne mozemo posao zavrsiti na vreme-
Ustao je i uradio znak rukom
#card14
Pojavio se mali bljesak i dim, a iz dima se moglo videti da se Hatchiro transformisao u Kageovu desnu ruku, plavusana koji ga je napao pre nekog vremena, time sto je imao priliku da ga u borbi vidi izbliza kada se pojavio izmedju njega i Yuichija, uspeo je da zapamti svaki detalj njegovog izgleda, i njegov glas
-Ti ostani ovde, prepusti meni ovaj deo, ako dodje do nekog problema ovo je bila moja ideja-
Rekavsi to, narednog momenta je otisao do kancelarije, pokucao i usao, sef je dobro znao ko je on, njegov izgled je tesko zaboraviti
-Dobar dan, cuo sam da postoje neki problemi u ovom delu sela, da li smo vas doveli ovde da zabusavate ili da obavite posao kako treba!? ako niste imali dovoljno resursa zasto ste onda i prihvatili ovaj posao, Kage je jako ljut za ovako sporo napredovanje ovog dela gradilista i zadao je narednjenje da sve mora biti gotovo do zadatog roka, potrebno je vise radnika na ovom delu gradilista, ne zanima nas kako cete ih dovesti, ako radovi ne budu gotovi kad treba imacete problema-
Rekao je ljutito, Hatchiro transformisan u telo Yehude