Slusao je sta je Kiyoshi govorio, jedva sklapajuci rec po rec, bio je razlupan sav, ali mogao je zapaliti tompus, voli. Hatchiro nije znao ko li je ovaj momak u krevetu pored, nikada ga nije video, znao je da mu nije poslao pozivnicu kao sto je momak tvrdio, da li on ima nekakve veze sa nindzama koje su napale selo tokom izgradnje, zasto bi uopste pokusao uci sa laznom pozivnicom, dosta stvari mu nije bilo jasno
-Dakle tako, ja ne znam ko je ovaj momak, niti sam mu ikakvu pozivnicu poslao, cak sta vise ga prvi put vidim u zivotu-
Razmisljao je, momak nije ni usao u selo a vec je uradio 2 krivicna dela, lazirao pozivnicu od Kagea, a pritom napravio haos na kapiji u kom je neko mogao da strada
-Rurinai, kad se momak probudi odvedi ga sa strazarima u policijsku tamnicu, i tamo ga preispitaj, saznaj ko je i odakle dolazi, ja imam dosta posla, ako se bude protivio, imas dozvolu da ga eliminises, verujem da si ti covek za ovakvu situaciju-
Potom je izasao iz ambulante, malo da se proseta po selu kako bi rascistio svoje misli pre nego sto se vrati svome poslu, verovao je da Rurinai moze drzati sve pod kontrolom