Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hideout grupe kriminalaca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hideout grupe kriminalaca

Hideout grupe kriminalaca Bandit_hideout_in_a_desert_canyon_by_doctorcorvus_dgter3s-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9Nzk3IiwicGF0aCI6IlwvZlwvM2Y1MThiMWEtNzBmZC00MjRkLWE2NmUtMDA0ODk2NTM0MmIxXC9kZ3RlcjNzLThlMmM4ZTUzLWExYWMtNGQ0Ni1iN2QxLTU1OTk5ZmZkZTQxOC5qcGciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTAyNCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19

Ovde,u sred pustinje nalazi se skrovište grupe shinobija koji su napadali i spaljivali sela,a potom seljane premeštali na taju lokaciju bez njihove volje.

Posle veoma dugog puta dovde,konačno smo stigli na mesto gde nam je bila dodeljena misija.Kada smo zašli malo dublje u kanjon pustinje,primetio sam neku polu zakopanu kuću u kamenu.Ispostavilo se da je to lokacija na kojoj boravi grupa shinobija koje smo trebali eliminisati.

Torei,ko napada prvi ti ili ja.

Nakon dugog puta, Matsuda i ja smo konačno stigli na lokaciju naše misije. Ovdje se nalaze ninje kojih trebamo da se riješimo.
Veoma sam uzbuđuen ali i nervozan, jer mi je ovo prva misija. Odgovorio sam Matsudi.

Matsuda, hajde ti napadni prvi.

Vazi ja cu prvi,a ti ostani iza mene.

Rekao sam Toreiu sa sasvim opuštenim glasom.

#card173
zalećem se ka njima
#card1286
dok trčim ka njima palim svoj prefinjeni byakugan
#card1289
napad ima 500 dmg zbog pasivne munje
dmg 500
zag 300 od brzine 150 od pasivne hyuge i ulazem jedan slot za 150 dodatnog zag
napadam jednog genina

Važi Matsuda.
Vadim mač iz korica i napadam jednog genina.
#card15
#card353
Palim sharingan i dobijam 60 brzine.
#card1366

The member 'Torei' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Hideout grupe kriminalaca #world179 Hideout grupe kriminalaca #world175

Uspešno smo pobedili prva dva neprijatelja koja su bila ispred nas.Naprežem svoj byakugan kako bih video unutrašnjost ovog polu zakopanog objekta i proverio da li se unutra nalazi poslednji član ove grupe.

#card1287
Uspešno vidim unutrašnjost i pronalazim zadnjeg člana i zatim krećem na njega i govorim Toreiu da krene zamnom.

#card1294
Dolazim do njega i napadam ga sa mojim vakumskim talasom.
Dmg 500
Zag 300 od brzine
Byakugan je jos aktivan

The member 'Matsuda' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Hideout grupe kriminalaca #world172

#card1
Ulazem 10 čakre

Uspešno ubijam i ovog ninju.Jednio je preostalo da se odbranim od njegovog zadnjeg napada.Branim se sa lakoćom i izlazim iz ovog objekta na veoma jako sunce.

Pa Torei to je to.Ovde smo zavrsili našposao

Matsuda i ja smo uspješno završili našu misiju. Ja sam ubio jednog ninju, a on je ubio drugu dvojicu. Očistio sam katanu i vratio je u korice. Okrenuo sam se prema Matsudi i rekao mu.
Bravo Matsuda, i hvala ti na pomoći. Hajdemo sad kući.
Izašli smo iz hideouta i krenuli nazad prema selu.

Kaiman je dosao na mesto gde bi trebalo da se nalaze banditi koji prave probleme. Receno mu je da je ovde napustena baza nekih drugih kriminalaca, koju trenutno koriste ovi sto Kaiman treba da sredi. Nije proslo dugo kako je tumarao ovim skrovistem, kad odjednom dva shinobija iskoce iz mraka spremni za borbu. Bez oklevanja Kaiman je bio prvi koji je reagovao silovito.

#card4
#card344
Stojim izmedju njih i lepm po jedan na svakog.

The member 'Kaiman' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Hideout grupe kriminalaca #world176 Hideout grupe kriminalaca #world178

Jedan je uspeo da izbegne dok drugi nije, poslao je tri kunaia kao ocajnicki potez pre nego sto pade na zemlju. Na njegovom mestu se odmah pojavio sledeci bandit. Kaiman je brzo stvorio mali kameni mostic iznad sebe kako bi se odbranio sa obe strane sa koje mu napadi dolaze, te odmah zatim ponovio istu stvar od proslog napada, papirne eksplozive i na jednog i na drugog.

#card92
ulazem 20 chakre hp 300 branim se od oba napada.
#card344
Po jedan na oba bandita.

The member 'Kaiman' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Hideout grupe kriminalaca #world175 Hideout grupe kriminalaca #world175

Preostali banditi padose na zemlju kao da ih nikad nije ni bilo. Cudno su skakali pre nego sto su umrli, Kaiman je mislio da je to od straha ali izgleda da je to bila tehnika nekakvog zemljotresa. Nije stigao da se odbrani, ali to nije bilo dovoljno da ga tako nesto obori sa nogu. Posto je ovde njegova misija bila gotova, laganim koracima se zaputio tamo odakle je i dosao.