Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Pijaca

Pijaca Bustling-asian-street-market-with-colorful-stall-00000-03-883586-48874
Pijaca se nalazi u blizini urbanog dela sela. Sastoji se od nekoliko redova prodavnica i tezgi. Mogu se pronaći skoro sve vrste hrane i pića, kao i odjeća. Pijaca je uvek puna ljudi. Tokom dana mogu se čuti uzvici trgovaca i razgovor kupaca.

Došao sam na pijacu i počeo razgledati okolo po tezgama. Kupio dam dovoljno hrane za nekoliko dana da ne moram da se vraćam ovdje opet još neko vrijeme. Takođe sam kupio još jednu flašu sakea. Nakon što sam obavio kupovinu, pošao sam kući.

Na svojoj šetnji proleteo je pored pijace i odlučio da pogleda izbore koji su mnogi ljudi nudili za rasprodaju. Ugledao je jednu tetu kako prodaje ribu i odlučio da je kupi(ribu) pošto je bio gladan.
Nije znao kako se peče ali je bio siguran da postoji restoran koji bi mu ispekao ribu za njega.

Yashin je stigao do pijace, smeštene blizu urbanog dela sela. Prolazio je pored redova prodavnica i tezgi, gde su se mogle naći sve vrste hrane, pića i odeće. Pijaca je bila puna ljudi, a uzvici trgovaca i razgovor kupaca ispunjavali su vazduh. Yashin je uživao u živopisnoj atmosferi, tražeći sveže namirnice za večeru.

Došao sam na pijacu i prošetao sam se između redova tezgi, dok sam birao šta da kupim. Kupio sam hranu za par dana. Kupio sam još kafe i još jednu flašu sakea. Kad sam završio sa kupovinom, krenuo sam kući.

Šetao sam pijacom, pažljivo birajući najbolje sastojke. Prvo sam stao kod tezge s povrćem, birajući najsvežije zelene paprike i crveni paradajz. Miris zrelih breskvi privukao me je do voćara, gde sam izabrao nekoliko sočnih plodova. Našao sam domaći sir na kraju pijace i malo meda kod starog pčelara. Svaki izbor bio je promišljen, tražio sam najkvalitetnije i najmirisnije proizvode, sa planom da od njih pripremim savršen obrok kod kuće.

Pošto sam se već dugo zadržao izvan kuće odlučio sam da ovaj dan posvetim još boljem upoznavanju sela. Tako me put doveo i do male pijace na kojoj je bilo svega ono što se kaže od igle do lokomotive. Malo sam razgledao štandove. Na dosta njih je bila hrana i piće što me trenutno nije baš privlačilo. Za oko mi je zapeo štand sa shurikenima raznih oblika. Izgledalo je više kao suvenir nego oružje, ali svakako nisam mogao odoljeti.

Zdravo uzeo bih ovih pet shurikena i ovaj ovdje pokazujući prstom na shuriken koji se bukvalno izdvajao od ostalih po svom sjaju, metalu od kog je napravljen kao i obliku sa malo drugačijim ivicama nego kod običnih shurikena.

"Naravno izvolite, to vam je 200 ryoa"

Dao sam joj novac i znao sam da prije nego odem kući moram pronaći neko mjesto da testiram ove nove spravice

Taman sam pomislio da mogu da odmorim kad me deda posalo na pijacu da nam kupim nesto hrane rekao je da zeli da mi spremi nesto posebno sto su moji roditljei obozavali prolazio sam kroz pijacu bila je puna ljudi primetio sam da dosta ljudi voli da pije sake kupio sam sve potrebne namirnice i otisao kuci

Dosao sam do pijace u nadi da cu naci nesto sto ce pomoci dedi da ozdravi setao sam obilazio sve tezge ali nista nisam nasao.
U jednom trenutu u daljini ugledao sam staru otrcanu tezgu ne znam sta me je nateralo ali odlucio sam da odem tamo.Ugledamo sam jednu zenu vise se moze reci da je bila baba pre nego sto sam stigao ista da kazem pitala me je trazis lek za svog dedu.Bio sam pomalo zbunjen i pomalo uplasen pitao sam se kako ona zna sta trazim odgovorio sam joj :SHIRO:da trazim lek za svog deku jako je bolestan i ne znam sta da radim
BAKA:Dosao si na pravo mesto podji zamnom.Dok sam je pratio osetio sam jako cudnu energiju imo sam osecaj kao da je ovo losa ideja.BAKA:Vidis ovaj napitak tu ovaj napitak ce ti pomoci da spases svog dedu.SHIRO:bio sam presrecan nisam stigao da razmisljam ni sekunde odmah sam ga kupio nije me bilo briga kolkiko kosta uzosam ga dao sam joj sav novac koji sam imao i otisao brzo do kuce u nadi da cu spasiti dedu

Dolazim na pijacu sela okruženog vodopadima. Moram da kupim mnogo stvari jer nemam ni mrvice hrane u kući, pomislio sam. Šetam se okolo po pijaci i gledam tezge, trgovce i izložene proizvode. Kupio sam dosta namirnica i krenuo sam nazad kući.

Dolazim na pijacu sela vodopada. Dosao sam da kupim sve sto treba meni i mom psu Shibi a to je uglavnom hrana
Setajuci se po pijaci gledao sam sam i tezge i pratio sta sve ima.
Nakon kupljenih namirnica krenuo sam kuci kako bi napravio sebi i Shibi nesto za jelo

Stigao sam na pijacu gde sam poceo da razgledam po tezgama da bih nasao sve sto mi je potrebno za narednih nekoliko dana.
Nakon par minuta nasao sam sve sto mi je potrebno od hrane kako se ne bih vracao sledeci par dana.

Ovo bi trebalo da je dosta za narednih par dana.

Jos par minuta sam razgledao po pijaci a nakon sto sam zavrsio sam se okrenuo i krenuo ka kuci.