//Imaš 690 chakre jer si u prošlom potezu ponovo potrošio 110.//
#card432
Biram zemlju u ovom potezu.
#card1017
Pošto gori 25 vatre na teren mogu topiti svoje strukture. Topim strukturu ispred sebe i dobijam na sledeći napad +500 demage.
#card609
Pošto sam upravo istopio svoju strukturu mogu da aktiviram ovo. (15 chakre i 1 slot)
#card1019
Zbog pasivnog efekta ove tehn ike u ovom potezu ovu tehniku radim za jedan slot manje i ona ima dve ključne reči. Koristim ovu tehniku 3. puta. Prvi napad ima 1300 demage, probojan je i masivan i deluje na ceo teren (dakle, em oslabljuje tvoj napad em te napada.). Drugi napad ima 800 demage i probojan je, potpuno uništava tvoj napad. Treći napad ide direktno na tebe sa čistih 800 demage i ovaj napad isto ima ključnu reč probojno. Ono što je zanimljivo u vezi ovog napada je zagarantovani demage: Prvi napad ima 260 zagarantovanog, drugi napad ima 160, treći napad ima 160, svi napadi imaju zagarantovani od razornosti. (150 chakre i 6 slota)
#card60
Drugi napad koji koristim je flame bullet. U slučaju da stvoriš bilo kakav def od prošlog napada ovaj napad će razoriti taj def i dodati ga sebi, pored toga ja dodajem svog vatrenog pauka ovom napadu. Konačni demage mog jutsu,a je 400. (10 chakre i 1 slot)
NAPOMENA: POSLE OVOG POTEZA NEMAM GHOST INCOMING SEAL I IMAM TRENUTNO 50 VATRE NA TERENU.