Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ryukova kuca

Na kraju sela graciozno smesteno na blagom brdu koje se spusta prema svetlucavom okeanu. Mirisljavi cvetovi i mek slan miris okeana. Zvukovi talasa i pticica oko baste. Nezni zvukovi skakavaca i drugih insekta stvaraju umirujucu prirodnu simfoniju koja obavija prostor.
Ryukova kuca House-isolated-anime-wallpaper-preview

Nakon dugog puta od vodene drzave stigao sam do svoje nove kuce. Usao sam u kucu i raspakovao sam stvari. Kuca je izgledala bas lepo. Izasao sam napolje u sumicu ispred kuce, da vidim sta tamo ima. Nije bilo nicega osim prirode pa sam se vratio u kucu. Istusirao sam se, i legao sam u krevet jer sam bio umoran
od puta. Pre nego sto sam legao cuo sam kucanje ispred kuce.

Prolazio sam kroz šumu, istražujući okolinu nakon preseljenja u kuću na kraju urbanog dela sela. Ugledao sam stazu ka okeanu i odlučio da je istražim. Dok sam se šetao, primetio sam svetlost koja je dolazila iz pravca okeana, što je ukazivalo na to da se neko nedavno uselio u tu kuću. Prišao sam i kucao na vrata, upitavši ima li koga.

Pogledao sam kroz prozor i video sam nindžu koji mi je kucao na vrata. nisam ga video pre i nisam znao sta želi i zašto je došao. Otvorio sam mu vrata i rekao sam mu "Dobar dan ja sam Ryuko! Kako se vi zovete, i zašto ste došli?"

Otvorio je vrata mladi momak koji mi se odmah predstavio "Dobar dan, Ryuko. Ja sam Raiden. Nedavno sam se uselio u kuću na kraju urbanog dela sela. Video sam vašu kuću dok sam istraživao okolinu i odlučio sam da vas pozdravim.

"Vrlo lepo od tebe, da li bih zeleo da udješ da se malo odmoriš, spremiću ti čaj pa možemo malo da razgovaramo, da se malo bolje upoznamo!" Na prvi pogled mi je izgledao kao dobra osoba, pa sam želeo da malo vise saznam o njemu.