Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Akinina Kuca

Akinina Kuca 7c19448b16f9f118f1e6d3c5e3006d9a

Ovo je kuca Akine Yamanake, kuca ima veliko dvoriste i u dvoristu vocnjak, u kuci se nalazi mala radionica za kovanje oruzja , porstorija za oklop i oruzje , mala ostava za cajeve i kucna biblioteka, pored kuce nalazi se stala za konje, nije veliko ali je lijepo
.

Danas sam radio u mojoj kovacnici pravio sam rezernu katanu za slucaj da mi se u misiji slomi .Akinina Kuca Mickael-sasmaz-mickael-sasmaz-cover-forge2 ,
Materijal sam nasao od nekog starog puga koji me je castio komsija , stojao je dugo u dvoristu i shvatio sam da ni ne treba, i tako sam poceo da radim katanu,sjecivo sam radio nekih 10-ak dok je nisam uradio da bude dovoljno izdrzljiva i ostra, a futrolu i drsku mi je uradio moj dobri prijatelj koji je stolar.

Akinina Kuca Katana-bushido-konjicho-sharpened

Sjedim ja ispred kuce i pijem kafu kad od nekud dolazi covjek ,kaze da je iz kage kancelarije i daje mi pozivnicu koju je kage poslao da dodjem u njegovu kancelariju . Na pozivnicu pise neka misija nesto .
Ja kak citam ono u meni uzbudjenje prva misija od kad sam se doselio u selo zanima me sta ce se zbivati.

Po povrstku iz kafeove kancelarije sam svratio do kuce da se spremim za misiju ,obukao sam svoj oklop i ponio sa sobom katanu 4 kunaija i po koji suriken ,nije mi bas sve jedno ali necu da mislim crno to je sve dio mog posla.
Vrijeme je da krenem u misiju…

Akinina Kuca Does-connie-die-in-attack-on-titan-1634236458893

Samo sto sam se vratio sa misije usao u kucu da skinem opremu ,od jednom neko kuca na vrate,otvaram kad ono kageovi strazari,predali su mi svitak i rekli .
Dobili se poziv od kagea ,neki vazni sastanak.
Otvaram svitak ,pise dsa se saziva vaxan sastanak i da svako mora biti u sali za sastanke u roku od sat vremena.
I nistap resvukao se obukao svecanu odjecu i otisao u salu,sto me sad ocekuje nemam pojma.

I konacno sam se vratio kuci posle dugih misija znaci mrtav sam umoran.
Prolazim vrstima uzimam kljuc i razmisljam sta ce me docekat unutra.
Okrecem kljuc ,i otvaram vrata kad unutra sve puno prasineee one najgore, 3 centa debelekad sam to vidio zgadilo mi se da ulazim unutra jer to neko treba da ocisti.
I ja fino uzimam jorgan,bebe i jastuk rasirim to po dvoristu i tu legnem da spavam do sledeceg jutra.