Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Unemotova kuca

First topic message reminder :

Ova kuca se nalazi na proplanku ima prelep pogled na vodopade travnjak je zelen i mirisjav pored ove kuce prolazi velika reka puna predivnih zivotinja basta je prelepa i ima dosta zelenila krov je dobar i cvrst vrata su velika i jaka.

Dok se spremam da ručam, osećam glad kako mi se polako javlja. Mirisi ukusne hrane šire se kroz kuhinju, mameći me da zauzmem svoje mesto za stolom. Spremam svoj omiljeni obrok s pažnjom, uživajući u svakom koraku pripreme. Kada napokon sednem za sto, osećam se zahvalno što imam hranu pred sobom i vreme da je u miru pojedem. Svaki zalogaj je pun ukusa i zadovoljstva, pružajući mi energiju za ostatak dana.

Dok treniram, osećam se snažno i fokusirano. Vežbe pored reke pružaju mi mir i inspiraciju, dok udaram drvo kunaijem oslobađam stresa i napetosti. Nakon treninga, kunai stavljam na krevet kao simbol truda i rada. Vežbanje jutsua donosi mi osećaj moći i kontrole. Svaki pokret je precizan i pun energije. Osećam se kao da sam spreman za sve izazove koji mi se na putu nađu. Trening mi donosi zadovoljstvo i snagu za nove poduhvate.

Kada se spremam za spavanje, osećam se umorno i spremno za odmor. Polako se pripremam za spavanje, gasim svetlo i zavlačim se pod toplu ćebe. Misli se smiruju dok tonem u san, a um se opušta. Tišina noći me umiruje, dok se udobno smestim u krevet. Dok tonem u san, osećam zahvalnost za još jedan dan i radujem se novim izazovima koje će sutra doneti. San je vreme kada se telo i um regenerišu, pripremajući me za novi dan.

Dok se budim, osećam se osveženo i puno energije za novi dan. Sunčevi zraci lagano prodiru kroz prozor, budeći me nežno. Protežem se i pripremam za nove izazove koje dan nosi. Osećam zahvalnost za novi početak i priliku da ispunim dan novim iskustvima. Budnost mi donosi jasnoću uma i spremnost da se suočim s svim što dolazi. Novi dan je pred nama, ispunjen mogućnostima i prilikama za rast.

Dok idem da veceram, osecam se prijatno i srecno. Mirisi hrane mame me ka trpezariji, a zeludac mi lagano pocinje da zvoca. Sedam za sto s radoznaloscu i zahvalnoscu sto imam ovu priliku da uzivam u veceri. Svaki zalogaj donosi novu dimenziju ukusa i radosti. Vecera je vreme kada se opustam i uzivam u hrani, razgovoru i trenucima sa porodicom ili prijateljima. Trenuci za stvaranje uspomena i punjenje baterija za sutrasnje izazove.

Dok idem da spavam, osećam mir i opuštenost kako me obuzimaju. Svaki korak prema krevetu donosi mi tišinu i udobnost. Kada se smestim pod pokrivač, zatvaram oči sa zahvalnošću za još jedan dan. Misli lagano blede dok tonem u san, prepun snova i odmora. Noću, moje telo se regeneriše i priprema za novi dan. San je vreme kada se oslobađam stresa i napetosti, punim baterije za sutrašnje izazove.

Dok igram "Ne ljuti se čoveče" sam, osećam uzbuđenje i takmičarski duh. Svaki potez na tabli donosi napetost i strategiju. Kada se pomeram po poljima, osećam se kao vođa tima, spremna da se suprotstavim protivnicima. Svaki bacanje kockice je prilika za akciju i taktiku. Uzbudjenje raste kako se moji pioni približavaju cilju. Igra mi donosi radost i izazov, a svaka pobeda je slatka nagrada za moje veštine i strategiju.

Kada se spremam da treniram, osećam uzbuđenje i predanost. Krenem ka obali reke, gde jačam svoje telo i um. Uz kunai, oslobađam stres udarajući drvo, pronalazeći mir i fokus. Nakon treninga, kunai pažljivo odlažem na krevet. Vežbam jutsu sa osećajem moći i kontrole, oplemenjujući svoje veštine. Svaki trening donosi mi snagu i samopouzdanje za sve izazove koji me čekaju.

Kada se spremam za spavanje, osećam mir i opuštenost kako me obuzimaju. Polako se povlačim u svoju sobu, gasim svetlo i udobno se smestim u krevet. Tiho slušam zvuke noći dok se umirujem i tonem u san. Osećam kako me topla posteljina obavija, pružajući udobnost i sigurnost. U tom trenutku, prepustim se snu, pustim misli da polete i telo da se odmori, spremno za novi dan koji dolazi.

Kada idem da doručkujem, osećam se pun energije i spremnosti za novi dan. Prvo pripremam svoj omiljeni obrok, obično nešto zdravo poput voćne salate ili ovsene kaše. Dok jedem, uživam u miru jutra i prijatnom ukusu hrane. Pijem svoj omiljeni napitak, poput čaja ili sveže ceđenog soka, koji mi daju dodatnu energiju. Doručak je moje vreme za pripremu tela i uma za sve što dolazi tokom dana.

Kada odmaram od doručka u dnevnoj sobi, osećam se opušteno i udobno. Sednem na udobnu sofu, okružen toplinom i mirisom jutarnje kafe. Uživam u tišini i spokojstvu prostora, gde mogu da se relaksiram i napunim baterije za dan pred nama. Ponekad čitam knjigu ili gledam omiljenu seriju, dopuštajući sebi da se potpuno opustim. Dnevna soba postaje moje utočište nakon doručka, gde mogu da se prepustim trenucima mira i uživanja.

Kada idem da ručam, osećam se gladno i uzbuđeno zbog obroka pred nama. Prvo pripremam hranu sa pažnjom i ljubavlju, birajući ukusne sastojke. Sedam za sto, okružen porodicom ili prijateljima, stvarajući toplu atmosferu. Uživam u razgovoru i smehu dok zajedno jedemo. Hrana mi pruža energiju i zadovoljstvo, dok se prepustim ukusima i mirisima obroka. Ručak je vreme za druženje i uživanje u hrani koja me čini srećnim.

Kada idem da treniram, osećam se motivisano i snažno. Prvo pripremim svoju opremu i krenem ka mestu gde vežbam. Na reci, osećam snagu prirode koja me okružuje. Uzimam kunai i vežbam svoje tehnike, oslobađajući stres udarajući drveće. Nakon treninga, osećam se ispunjeno i spremno za nove izazove. Vraćam se kući i postavljam kunai na krevet, zadovoljan svojim napretkom. Vežbanje mi daje osećaj moći i kontrole nad sopstvenim telom.

Kada idem da se odmorim, osećam se opušteno i mirno. Sedam na obalu reke, okružen zvucima prirode. Uzimam kunai i udaram drvo da oslobodim stres. Nakon treninga, stavljam kunai na krevet, znajući da sam uložio napor. Praktikujem jutsu sa osećajem moći i kontrole. Odmor mi omogućava da se regenerišem i pripremim za nove izazove. Uživam u trenucima tišine i spokoja, dopuštajući telu da se opusti i napuni energijom.

Kada idem da večeram, osećam se zadovoljno i opušteno. Prvo biram ukusne sastojke i pažljivo pripremam obrok. Sedam za sto sa porodicom ili prijateljima, praveći toplu atmosferu. Uživam u razgovoru i smehu dok zajedno jedemo. Hrana mi pruža zadovoljstvo i energiju, donoseći mi radost. Večera je vreme za opuštanje i uživanje u ukusima, stvarajući veze i lepe trenutke sa voljenima. Nakon večere, osećam se ispunjeno i zahvalno što delim obrok sa dragim osobama.

Kada se budim, polako otvaram oči i osećam prve zrake sunca na licu. Protežem se u krevetu, pripremajući se za novi dan. Udišem duboko, puneći pluća svežim jutarnjim vazduhom. Osećam miris kafe koji se širi prostorijom. Pogledam kroz prozor i vidim ptice kako pevaju. Osećam se pun energije i spremnošću za nove avanture koje me čekaju. Buđenje je trenutak novih početaka i mogućnosti.

Kada doručkujem, osećam se osveženo i spremno za novi dan. Ujutru biram zdrave namirnice poput voća, žitarica i mlečnih proizvoda. Pripremam obrok s ljubavlju i pažnjom, stvarajući dobar početak dana. Doručak je moje omiljeno jelo koje me energizuje i priprema za sve izazove. Uživam u tišini jutra ili razgovoru s porodicom, stvarajući toplu atmosferu. Nakon doručka, osećam se puno energije i spremno za sve što me čeka.

Kada idem da spavam, osećam mir i opuštanje kako se uvlačim pod pokrivač. Polako zatvaram oči i prepustim se snu. Razmišljam o lepim trenucima dana i zahvaljujem na svemu što sam doživeo. Postavljam kunai pored kreveta, simbol mira i spokoja. Udahnem duboko, osluškujem tišinu i lagano tonem u san. Sanjanje je vreme kada se moje misli slobodno šetaju, pripremajući me za novi dan. Nakon mirnog sna, budim se osvežen i pun novih ideja.

Kada doručkujem, osećam se osveženo i spremno za novi dan. Ujutru biram zdrave namirnice poput voća, žitarica i mlečnih proizvoda. Pripremam obrok s ljubavlju i pažnjom, stvarajući dobar početak dana. Doručak je moje omiljeno jelo koje me energizuje i priprema za sve izazove. Uživam u tišini jutra ili razgovoru s porodicom, stvarajući toplu atmosferu. Nakon doručka, osećam se puno energije i spremno za sve što me čeka.

Kada idem da ručam, osećam se gladno i uzbuđeno zbog obroka pred nama. Prvo pripremam hranu sa pažnjom i ljubavlju, birajući ukusne sastojke. Sedam za sto, okružen porodicom ili prijateljima, stvarajući toplu atmosferu. Uživam u razgovoru i smehu dok zajedno jedemo. Hrana mi pruža energiju i zadovoljstvo, dok se prepustim ukusima i mirisima obroka. Ručak je vreme za druženje i uživanje u hrani koja me čini srećnim.

Kada idem da treniram, osećam se motivisano i snažno. Prvo pripremim svoju opremu i krenem ka mestu gde vežbam. Na reci, osećam snagu prirode koja me okružuje. Uzimam kunai i vežbam svoje tehnike, oslobađajući stres udarajući drveće. Nakon treninga, osećam se ispunjeno i spremno za nove izazove. Vraćam se kući i postavljam kunai na krevet, zadovoljan svojim napretkom. Vežbanje mi daje osećaj moći i kontrole nad sopstvenim telom.

Kada idem da se odmorim, osećam se opušteno i mirno. Sedam na obalu reke, okružen zvucima prirode. Uzimam kunai i udaram drvo da oslobodim stres. Nakon treninga, stavljam kunai na krevet, znajući da sam uložio napor. Praktikujem jutsu sa osećajem moći i kontrole. Odmor mi omogućava da se regenerišem i pripremim za nove izazove. Uživam u trenucima tišine i spokoja, dopuštajući telu da se opusti i napuni energijom.

Kada igram karte, uživam u strategiji i taktici, pokušavajući pobediti svoje protivnike. Igranje šaha je moj izazov; samostalno razmišljanje i planiranje poteza jačaju moj um. Vezbam svoje mentalne sposobnosti, analiziram pozicije i pravim taktike kako bih postao bolji igrač. Svaka partija je prilika za učenje i napredak. Kroz igru, otkrivam nove načine razmišljanja i usavršavam svoje strategije. Šah me osnažuje i pruža mi zadovoljstvo kroz mentalni izazov i kreativnost.

Dok treniram, osećam se snažno i fokusirano. Vežbe pored reke pružaju mi mir i inspiraciju, dok udaram drvo kunaijem oslobađam stresa i napetosti. Nakon treninga, kunai stavljam na krevet kao simbol truda i rada. Vežbanje jutsua donosi mi osećaj moći i kontrole. Svaki pokret je precizan i pun energije. Osećam se kao da sam spreman za sve izazove koji mi se na putu nađu. Trening mi donosi zadovoljstvo i snagu za nove poduhvate

Kada osetim promene toka reke i njenog izvora, spoznajem snagu prirode i njen ciklus. Tok vode nosi sa sobom energiju promena, podsećajući me na prolaznost i obnavljanje života. Promene u izvoru reke odražavaju stalnu transformaciju okoline i univerzuma. Ova prirodna dinamika podstiče me da se povežem s prirodom, da cenim njen ritam i da učim o njenim dubokim tajnama. Osećaj promena u toku reke me inspiriše i podseća na beskonačni krug života.

Kada sam se setao rekom, osetio sam mir i spokoj koji donosi zvuk vode i šum lišća. Svaki korak duž obale probudio je u meni svest o prolaznosti vremena i lepoti prirode. Reka je nosila sa sobom melodiju života, dok sam posmatrao njene promenljive oblike i boje. U tom trenutku, osetio sam povezanost s prirodom i duboko poštovanje prema njenim čarima. Setnja rekom donela je unutrašnji mir i spoznaju o večnom kretanju života.

Kada sam plovio brodom po reci, osetio sam kako me njen miran tok nosi kroz vreme poput nežnog zagrljaja prirode. Pogled na obale koje se smenjuju, zvuk vode koji prati svaki pokret broda, stvarali su jedinstvenu harmoniju. Sunce je igralo na površini vode, stvarajući čarobne igre svetlosti. U tom trenutku, osetio sam slobodu i spokoj koji samo priroda može pružiti. Plovidba rekama nosi sa sobom nezaboravna iskustva i duboku povezanost sa okolinom.

Kada se borim protiv Chunina, osećam uzbuđenje i adrenalin kako pulsiraju kroz moje vene. Moje tehnike su oštre poput kunaija, brze i precizne. Svaki pokret je isplaniran, svaka tehnika izvedena sa snagom i kontrolom. Osećam moć u svojim rukama dok napadam, osluškujem protivnikove pokrete i reagujem sa veštinom shinobi ratnika. Borba je poput plesa, gde svaki korak nosi težinu
sudbine. U tom trenutku, osećam se kao pravi ninja, spremna da se izborim za pobedu. #card106

The member 'Unemoto' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Unemotova kuca - Page 2 #world181

Kada sam iskoristio svoj najjači napad, osetio sam moć kako prožima moje biće. Tvoj jadni pokušaj napada nije bio dovoljan da se izboriš sa mojom snagom i veštinom. Moje tehnike su te nadmašile, a moja kontrola nad borbom bila neprikosnovena. U tom trenutku, shvatio si da si se suočio sa pravim shinobi ratnikom, spremnim da se izborim za pobedu bez obzira na sve. Moja odlučnost i veština su bile ključne u tom obračunu.
#card1

Gosn Kage šalje stražare na vrata kako bi ti uručili pismo o sastanku u sali za sastanke. Stručno odabrani stražari, sa svojom neupadljivom prisutnošću, donose važne poruke o planovima i sastancima. Ova praksa osigurava sigurnost i ozbiljnost u komunikaciji, naglašavajući važnost sastanka. "U sali za sastanke, bit ćeš informiran o detaljima susreta, pružajući ti priliku da se pripremiš i aktivno sudjeluješ u donošenju odluka". Sve sam ih razumeo i mirno klimao glavom davajuci znake da sam skapirao sta trebam da radim.

Nakon hitnog sastanka Wertzuir i ja smo izašli napolje gde smo malo prodiskutovali o misiji i o poslednjem članu tima Unemotu.Posle našeg razgovora otišli smo do Unemotove kuće da ga pokupimo pa da polako krenemo na naš položaj.Ići ka proplanku de se nalazila kuća u kojoj je Unemoto ziveo,za oko mi je zapala reka koja je tuda tekla.No ne obazirući se na svu tu lepu i mirnu okolinu,otišao sam do vrata gde sam malo jače pokucao i povikao:

Ima li koga?

The Strongest Medic
Hodajuci do kuce naseg clana za misiju smo naleteli.Prvi put sam ovde a taj neki novi clan mozda je chunin kao mi ili genin ali videcemo.Matsuda je poceo da kuca na vrata i cekali smo da izadje iz kuce:

(2 minuta kasnije)

Mislim da on nije kod kuce.

Rekovsi to je gledao matsudu i cekao njegov odgovor.

࿊ TWIN DEMONS OF HYUUGA ࿊

Kada sam stigao kuci sa pijace, video sam Wertzuira i Matsudu kako stoje pored reke. Pomislio sam u sebi sigurno me cekaju zbog misije, javio sam im se.
Zdravo, drustvo jel me dugo cekate, bio sam do pijace
".
Cekao sam Matsudin odgovor dok sam gledao tok reke

Prošlo je već nekoliko minuta od kako smo stigli do Unemotove kuće,a niko se nije ni pojavio da otvori vrata.U trenutku kada je Wertzuir rekao da ovaj nije kući,odjednom iza nas se začuo glas koji nam govori da je bio do pijace.Okrenuo sam se i video našeg trećeg člana.Tu sam malo izgubio živce jer je umesto da dodje na hitan sastanak,on ide do pijace.

Pa dobro čoveče,zar je pijaca važnija od vandrednog sastanka?

Govoreći mu to malo pojačanim tonom gledao sam ga ravno u oči sa ljutitim izrazom lica koji on nije mogao da vidi.

The Strongest Medic
Cekajuci matsudu da mi odgovori cuo sam nekog iza nas sto se priblizavao a to je bio mozda on pritom je bio do pijace sto je rekao a matsudi se nije svidelo to sto je otisao do pijace umesto da dodje na sastanak:

Smiri se matsuda strazari mozda nisu naleteli na njega.

Zatim se okrece ka nepoznatoj osobi ne znam da li si u toku ali imamo misiju da uradimo pre da se predstavim moje ime je Wertzuir.Imamo zadatak da idemo do nekog sela i trebamo da prikupimo informacije.Bice ti sve jasno hajmo kod kapije da vec krenemo

Zatim wertzuir koraci kako bi bio ispred njih i cekao bi njih da krenu.

࿊ TWIN DEMONS OF HYUUGA ࿊

"Zdravo svima ja sam Unemoto, drago mi je Wertzuire, sto nam je drugi clan ovoliko nervozan. Morao sam da odem do pijace po svez paradajz, zar vi mislite da je lako spremati veceru sam. Slazem se sa tobom Wertzuire, Matsuda je u pravu, zaboravio sam na sastanak."

Slušajući Unemota kako priča o nekakvoj večeri još više sam se iznervirao,no za to više nemam vremena.Sada je bilo vreme da se uputimo ka kapiji sela da se sastanemo sa drugim timom pre nego krenemo na našu misiju.Videvši da je Wertzuir već bio malo ispred nas,mahnuo sam Unemotu rukom da treba da krenemo.Pomalo sam bio zabrinut da li će naš tim moći da završi misiju jer nisam toliko pouzdan što se tiče članova.

The Strongest Medic