Od moda imam 200 refleksa tako da od prvog napada ide samo 1400dmg 80zag a od drugog 1000dmg bez zag, zaboravio si da dodas +200 od sume.
Upao si u moj Red Sky i dobijam jos +100dmg na genjutsue od pasivne, a ovih +400 stavljam na Zemlju
Spajam dlanove i prizivam ogromnu kolicinu gume na teren, takodje pomocu Elasticity smanjujem cd i slot te tehnike
#card1117 #card1142
Rubber field ce negirati tvoje korenje na terenu jer pise da negira efekte koji deluju preko terena. Bljujem opet gumu na tvoju sumu koja se regenerisala i unistavam je
#card1138
Pre nego sto napadi dodju do mene, ispod tebe bacam zemljanu eksploziju od 800dmg 160 zag, aktivira mi se pasivna zemlje usput i dobijam 100hp stita
#card99 #card89
a potom ulazim u imunitet vode i izbegavam tvoje napade, 80 zag prolazi i udara u moj zemljani hp stit i ostaje mi 20
#card49
Cisto da te podsetim, onaj genjutsu iz proslog poteza takodje ide na tebe i ovaj potez (1000dmg) zato sto si uradio cc tehniku u borbi ili ti tvoje korenje koje je root. Takodje ojacavam svoje Yamanaka Genjutsue jer si se odbranio od proslog
#card1324