Partija se polako privodila kraju razmišljao sam u sljedećem potezu kad mi sine ideja lagano rukom pređem preko šahovnice i vrhom prsta uhvatim figuru kad se pokraj mene stvori osoba i krene razgovor.. Okrenuo sam se prema njemu i dalje držeći prste na figuri.. slušao sam sve do zadnje riječi. Kada je završio sa predstavljanjem usmjerio sam svoj pogled kao i misli na šahovnicu.
Ne
Promrmljao je ispuštajući figuru iz ruke te pomjerajući drugu..
Ispričavam se
Rekao je ustajući sa stolice, bacio je malo bolji pogled na osobu koja je staja pred njim, veteran ... vidjelo se po ožiljcima na njegovom licu. Poštovao je to, nisu poslali samo neku političku personu.
Vinno
Kad sam čuo vijesti odlučio sam doći i vidjeti dali je to što se priča istina, naravno ako jeste volio bih biti dio toga, bila je to prva stvar koju sam pomislio.
Dolaze teška vremena i ninje koje nisu u frakcijama teško će se provesti .. svijet postaje sve nestabilniji no to nije razlog zašto sam ovdje, mogu se brinuti sam o sebi ali postoji nešto što mi je potrebno.. Nešto što još više rasplamsati plamen koji gori u meni a vjerujem da to mogu ovdje naći.
Prijatelji, saborci, obitelj .. i rivalstvo ... sve su to stvari koje nas potiču na rast i tjeraju nas da prevazidjemo svoje limite to je ono što mi je potrebno.. Netko tko će me pogurati preko granica limita i netko koga ču pogurati preko te iste granice.. to ne mora nužno biti osoba.. Mislim na samo skriveno selo naravno.
A sada ...
Volio bih čuti nešto više o samom selu, nešto što već nisam čuo, tada ćemo oboje moči donijeti naše konačne odluke..
Rekao je uz lagani smiješak na licu, nije htio izazvati nikakve nelagode ali to su bile riječi koje je morao izgovoriti.