Pretpostavio sam da ces prizvati nesto sto ce te sakriti od kise, time sam za 2 slobodna slota bacio bean string jutsu (1 slot zbog buffa) i red sky, upao si u oba efekta
Lijane izlaze iz zemlje i vezuju te, rootovan si, dobijam +100 na genjutsue od pasivne i dolazim do capa od 300, ovih +400 od Red Skya sada stavljam na Yamanaka klasu
Obavijam svoje telo crvenom chakrom i dobijam 200 konstantnog defa na 3 poteza, zajedno sa 200 refleksa kojih imam od moda jedino ce tvoj prvi napad imati 70 zag dok ga drugi gubi, ulazim u imunitet zemlje, dobijam 100hp stita od pasivne zemlje (sad imam 200), primam 70zag i ostaje mi 130hp stita
#card993 #card116 #card89
Izlazim iz zemlje nakon tvojih napada, vatra na terenu mi ne steti zbog defa na sebi.
Ojacavam svoje Yamanaka genjutuse dodatno, takodje i genjutsue generalno jer sam te uhvatio u genjutsu efekte 2 poteza za redom
#card1324 #card228
Udaram u zemlju i saljem na tebe zemljotres
#card101
na tebe ide 200dmg 200zag od brzine i ovo ce takodje unistiti tvoj drveni kisobran i bices izlozen kisi ako ga ne odbranis.
(ne znam dal biram dal zelim samo da unistim kreaciju ili samo tebe da napadnem ili mogu oba istovremeno, ako se bira onda napad ide samo na tebe)
Takodje da te podsetim da Genjutsu iz proslog poteza takodje ide i ovaj (1100dmg)