Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Amekage office

U jednoj od najvisočijih kuli u selo skrivenom u Kiši nalazi se kancelarija koju je sastavio i isprojektovao prvi Amekage Bado Shunsui. Iz kancelarije se dolazi stepeništem koj se nalazi po sredini prostorije a sa sve 4 strane prostorija je uokvirena prozorima sa kojih se vidi svaki deo sela Kiše. Iz ove kancelarije Amekage ima pregled nad skoro celim selom. Kancelarija je dovoljno velika da smesti 100 ninji.

Amekage office L03V4z1

- Večni kreator nindža sveta -
https://www.youtube.com/watch?v=pcScX2Rh6qM

Vinnov prvi zadatak

Vinno
Bado Shunsui

IZVJEŠTAJ NAPISAN I POTPISAN OD STRANE DIVUSA O OBAVLJENOM ISPITIVANJU :

Penjala sam se uz stepenice, lagano, korak po korak. Kula je bila toliko prazna da je zvuk mojih koraka odjekivao kroz istu. Kad sam stigla do vrha, ugledala sam vrata kancelarije ogromna, vise nalik nekoj kapiji. Dva gospodina uputila su me sa sofu koja je stajala ispred ulaznih vrata i rekli da bih morala pricekati jer je Kage ocigledno imao nekog posla.

Amekage office C985e382ddff3081462b6e78f2b341f4
...
Razgledala sam malo oko sebe, prostor je bio prostran, sa visokim prozorima kroz koje je prodirala svjetlost. Kroz staklo se mogao vidjeti svaki cosak sela, kao i kisa koja se lagano slivala niz prozore.
...
Nisam znala sta da ocekujem od ovog poziva. Jos uvjek nisam licno upoznala Kagea te nisam znala sta tacno da ocekujem od njega. Kroz mozak su mi se motale sve varijante, od moguceg zadatka, do nekih rijeci hvale, do mozda prostog upoznavanja s obzirom da sam clan sela vec duze vrijeme, a jos uvjek nismo imali prilike da razmijenimo koju rijec. Sa druge strane, moguće je da nije bilo ništa od toga, možda me zove zbog neceg totalno petog, nešto sto mi nije ni na kraj pameti...ko zna... Ali, kako god bilo na sve sam spremna.

Amekage office Ecbeaaeeb4fdc5f0109351e63183e54b
Satoshiju je poslata pozivnica od kagea, u kojoj ga kage licno poziva u svoju kancelariju. Dok je čitao poziv, osjetio je nalet uzbuđenja zbog prilike da po drugi put razgovara s kageom, osobom koju je duboko poštovao i kojoj se divio. Međutim, ubrzo je pomislio na crno. „Šta ako je pozvan zbog nečeg lošeg? Šta ako ga čeka kazna?“

Dok je promišljao, pokušavao je da se prisjeti da li je uopšte napravio nesto lose otkad je stigao u selo. No, nije mogao da pronađe ni jedan nepromišljen potez. To ga je donekle umirilo, i s lakšim korakom krenuo je prema lokaciji gdje ga je kage čekao.

Kada je stigao na datu lokaciju, zastao je i zadivljeno gledao kulu koja se izdigla pred njim. "Nisam očekivao da će kage imati ovako nesto kao glavnu zgradu Amegakurea," pomislio je. Ušao je u kulu, a zatim se polako počeo penjati spiralnim stepeništem. Hodnik je bio toliko tih da su se njegovi koraci jasno odzvanjali kroz prostrani prostor. Zamišljao je kako zvuk njegovih koraka dopire do svih u kancelariji, pripremajući ih za njegov dolazak.

Napokon, stigao je na vrh kule. Kageovi pomoćnici su ga dočekali s informacijom da kage još nije stigao te su ga zamolili da pričeka na sofi ispred kancelarije. Krenuo je prema sofi, no na putu do nje opazio je kunoichi soznakom Amegakurea na svojoj uniformi. Činjenica da pripada selu odmah je probudila osjećaj povjerenja u nju. Ipak, zbog treme koja ga nije napuštala, nije želio započinjati razgovor.

Sjeo je na sofu, prepuštajući se tišini prostorije. Nestrpljivo je gledao oko sebe i povremeno bacio pogled prema vratima kancelarije, dok mu je u mislima odzvanjalo pitanje: šta li ga čeka kada kage napokon stigne?

Zastala sam ispred najvisočije zgrade u Amegakure-u. Toliko je bila velika i glamozna da, posmatrajući sa zemlje, ne možeš vidjeti sami vrh.

Član sam ovog sela već neko vrijeme, a idalje nisam upoznala Amekage-a.Ušla sam laganim korakom u zgradu hladne glave. Po prvi put nisam razmišljala apsolutno ni o čemu niti o tome zašto me je pozvao na prvom mjestu. Nema razloga za tim, jednostavno nisam radila ništa zabrinjavajuće i vodila sam se time.Niz stepenice su sišla dva gospodina koja su me uputila ka višoj kancelariji. 

Penjajući se uz spiralne stepenice, nisam znala šta da očekujem. Odjednom su moje ruke postale nenormalno tople, pomislih :"Evo ga". Onaj topao predosjećaj koji me nikad ne prevari, samo da saznam o čemu je riječ. Zaustavivši se na kraju stepeništa, gospoda su mi rekla da pričekam ispred kancelarije sa ostalim zvanicama. Ispred kancelarije sam ugledala sofu na kojoj su sjedjeli neki gospodin i Akai koja me je odma primijetila. Pritrčala sam joj u zagrljaj bez da se pozdravim sa momkom pored nje:

Akai, otkud ti? I ti si isto pozvana na razgovor?

Amekage office IMG-20241116-212427-284-removebg-preview
Nedaleko od mene, primijetila sam kako je neki momak sjeo. Izgleda da i on ceka, mada da li mozda cekamu istu stvar?...Njegovo prisustvo me nije previše zamaralo, bila sam previše fokusirana na svoje misli. Međutim, u daljini, ugledala sam Tamae kako se približava...odkud sad i ona ovdje...Ona me je primijetila i odmah je potrcala ka meni. Nisam ni stigla do nje vec mi je uputila pitanje, izgleda se jako obradovala sto me vidi

ustala sam i s osmijehom joj prišla, a onda je obavila ruke oko mene
„Jesam"
odgovorila sam joj i nastavila
"Sta vise htjela san svratiti do tebe ali nisam imala vremena. Predpostavljam da su i tebe zvali?"

Sekretarica je dala znak da udju i ušli su. Ovo je bio tim ninji koje je Bado hteo da testira. 

Kao što je uveliko većem dijelu sela poznato predpostavljam da je i vama - sklopili smo prijateljske odnose sa selom Vodopada i mir.

Sto mu je bio uredan, sa čašom pića u kojoj se beše istopio led jer je ispisivao nešto u glavnom velikom skrolu.

Takikagure je zatražilo ninja pomoć i ovo je predpostavljam korak Takikagea da učvrstimo odnose još više. 

Gledao ih je jedno po jedno dok im je objašnjavao situaciju.

U skrolu su svi detalji misije. 

Odmah kako je to rekao sekretarica im dodjeluje skrol. Daje ga Akai jer joj je bila najbliža.

Želim od vas maksimalnu ozbiljnost, želim da pazite na bezbednost jedno drugog i da vešto pomognete ninjama sela Vodopada u ovoj misiji. Za slučaj da vam bude potrebna pomoć, uvek možete poslati orla i tim će krenuti po vas.

Bado je otpio gutljaj pića, a potom se blago nasmešio.

Akai, Satoshi, Tamae. Verujem da ćete ovu misiju uraditi ozbiljno i učiniti mene i selo ponosnim.

Slobodni ste.

Bado je odmah i dao otpust jer nije imao vremena da odgovara na sitna pitanja. 

Moja konverzacija s Tamae prekinuta je kada je sekretarica izasla ispred i pozvala nas da uđemo kod Kagea. Decko koji je sjedjeo na sofi krenuo je za nama, izgleda da sam pogodila. Krenuli smo unutra, a kada su se vrata zatvorila iza nas, neka doza tenzije vrtjela se izmedju nas troje.
...
Bado Shunsui, naš Kage, sjedio je za stolom, s čašom nekog pića ispred sebe. Njegov pogled bio je usmjeren ka nama, skenirao je svaki nas korak, a sto smo se vise priblizavali atmosfera je bila ozbiljnija. Prisla sam odrzavajuci svoj veliki osmijeh, iako su svi pricali da on ne podnosi neozbiljnost
...
Nakon što je objasnio da je Takikage zatražio našu pomoć, shvatila sam kako je važno da naša misija bude uspješna, sto sam mogla da garantujem cim je Tamae pored mene, i ovaj zuti gospodin valjda.... "U skrolu su svi detalji misije,“ rekao je, a sekretarica je prišla i pružila mi skrol.
...
Jasno, Kage,“
odgovorila sam mu
...
Nakon što je završio, dao nam je otpus, ocigledno je htjeo da ovo zavrsimo sto prije. Okrenuli smo se i izašli iz kancelarije.

Ne stigavši ni da odgovorim na Akaino pitanje, prekinulo nas je prisustvo 
Kageove sekretarice koja nas ne uputila unutra. Svo troje smo ušli i stajali ispred Kagea lično. 

Objasnio nam je zašto nas je pozvao i uputio nas na jako bitnu misiju iz sporazumnih razloga. Umjesto nervoze, doza uzbuđenja se probudila u meni i nisam mogla dočekati izlazak iz kancelarije, što vjerovatno nije mogao ni Kage lično. 

Akai je dobila skrol sa svim potrebnim informacijama. Nas troje će čekati jako važna misija u kojoj ćemo najbolje pokazati naš potencijal i lojalnost. Izgovorivši zadnje riječi, svi smo mu odgovorili:

Daćemo sve od sebe.

Okrenuli smo se i napustili kancelariju.

Nakon Satoshijevog dolazka u glavnu zgradu dosla je jos jedna kunoichi koja se ocito poznaval sa drugom kunoichi koja je dosal prije Satoshija, kada je dosla pozdravila se sa kunocihi pored Satoshija i sjela je na istu sofu kao i oni.

Tada je dosla kageova sekretarica koja ih je uputila u kancelariju gdje se nalazio kage, Satoshi je bio uzbudjen ali i zabrinu jer je mozda uradio nesto lose. Kada je usao Bado im je objasnio da Takikage zeli pomoc Amegakurea i zato je Bado napravio tim koji ce posalti da pomogne Takikageu a dio tog tima je Satoshi.

Kada je to cuo odma se osjecao lakse jer nije uradio nista lose nego mu kage povjerava ovu misiju za koju ce se Satoshi potruditi da uradi bez greske. Tada je sekretarica koja ih je uvela u sobu uzela skrol u ruke i predala ga kunoichi sa zelenom kosom, Satoshi je bio znatizeljan i zelio je da vidi sta je u skrolu ali je pricekao da prvo zavrse ovo pa ce onda viditi.

Za kraj rekao je da vjeruje u njih i da ocekuje da ce ga napraviti ponosnim, tada ih je pustio da krenu na tu misiju. Satoshi se prvo pozdravio i onda je izasao iz kancelarije i krenuo je van glavne zgrade.
Hvala na ovoj prilici. Dovidjenja

10 ruku, ali koja je prava?
IZVJEŠTAJ O ISPITIVANJU RYONE AOKI :

Morihei Ryuji i ja hodali su tiho kroz duge hodnike,cutali smo te su se samo culi teski koraci.Nenajavljena poseta amekageu uvek je nosila težinu i odgovornost.
Dok su se priblizavali masivnim drvenim vratima kancelarije duboko sam udahnula skupljajuci snage da pokucam.Nadajuci se da jos nije saznao za moj incident sa Ozakiem.Na trenutak sam zastala bacivsi pogled ka Moriheiu gde je on klimnuo glavom potvrdjujuci zajednicku odlucnost.

Momci stigli smo.

Nakon izgovorene recenice nasmejala sam se prebacivsi Ryujia u desnu ruku.Podivsi levu ruku pokucajuci na vrata.

Amekage-sama da li ste unutra??

Zvuk zgloba o drvo bio je jasan odjekujuci kroz dug hodnik kao da je oznacavao momenat koji ce promeniti sve.Cekajuci odgovor sa druge strane osetila sam tezinu kao da svaka sekunda traje vecno.

SABAKU NO RYONA  
Cakon povratka u selo odlučio je posjetiti kancelariju glavnog i odgovornog. Na putu prema glavnoj zgradi upitao se sa svim stražarima kao i ostalim stanovnicima sela, možda najviše sa radnicima i graditeljima. Na kraju hodnika zadnjeg sprata ugledao je jednu poznatu facu ispred kancelarije... Pomislio je u sebi da je opet nešto napravila, ali nadao se da nije, tek nedavno su obavili razgovor. U rukama je držala dijete, nije baš mogao razaznati da li je sin ili kćer. Brzim i tihim pokretima je prišao bliže kako ga ne bi uočili. Kada je Ryonina ruka udarila u vrata progovorio je i potapšao ih po ramenima.

Čekate nekog?

Dok je gledao Ryoninog sina direktno u oči sa blagim osmijehom.

Amekage office Output-onlinegiftools
Stajao sam pored Ryone i gledao u vrata ispred mene sa mirnim pogledom. Nikad ranije dosad nisam bio u pravnoj zgradi, mada da budem iskren nikad ranije nisam bio nigdje od važnoće, ali sam i ja bio dovoljno pametan da znam da je ovo vrlo, vrlo bitne vrijednosti. Ali kako li čovjek da utvrdi da li je nešto bitno,ili blaže rečeno kako čovjek može da utvrdi šta je važno za nekoga. Pomislio sam, mada moje misli nikad nisu imale smisla. Kako bi volio da sam u krevetu sad, ali onda kad se prisjetim Susetsua trgnem se od svoje lenjive persone i pokušavam da shvatim ovo vrlo ozbiljno.

"Misliš li da je tu?"Propitkao bi Ryonu, gledajući kako prebacuje malog Ryujija sa lijeve na desnu. Mali je idalje izgledao tako kako jeste, što me je iskreno plašilo. "Trgni se Morihei," rekao sam sebi u nadi da se smirim,"Nisi vidio kagea dugo pa šta, ne budi nervozan...", moje misli su zatim bile prekinute glasom koji sam koliko se mogao zakunjeti zvučao je poznato.

"Hm..?", Ryona i ja bi pogledali iza sebe i vidjeli Divusa kako stoji tu u svoj toj punoj glamuroznosti dok nas je zapitkao šta čekamo.
"Amekagea."
Peromrljao bi preko ramena, a zatim se okrenuo da ponovo gledam u vrata, socijalnost mi je velika 0. Prepustiću Ryoni da priča. Ryona i Divus u se ionako već dobro poznavali, to sam znao.

"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."

Kada sam cula poznat glas iza sebe okrenula sam se i ugledala Divusa sa blagim osmehom na licu.Uprkos napetosti koju sam osecala taj mali gest mi je doneo mir.Cekanje  ispred kancelarije cinilo se kao vecno ovako sa Divusovim dolaskom je nekako bilo lakse.Odmah sam mu odgovorila na pitanje:

Da cekamo Amekacea imamo par pitanja.
Verujem da i ti dolazis istim povodom.

Gde sam pokusavala zadrzati ozbiljnost ali nisam mogla.Ali imala sam i drugih muka ruke su pocele da me bole ipak je Ryuji bio tezak decak.Zato sam ga odmah uvalila Divusu da iskoristim priliku.

Divuse ovo je Ryuji.

Gde je Ryuji poceo da lupka Divusa po glavi i da ga cupa sto je meni bilo bas smesno.Znala sam da ce se sam smiriti i da nemam nista od mog dranja pa sam samo nastavila pricati.

Vec mu je dve godine verujes li kako vreme leti.

Mogla sam i pored svega da osetim Moriheievu nervozu delovao je kao da mu je neprijatno.Zato sam zelela i njega da ukljucim u konverzaciju dok cekamo da nam neko otvori vrata.

Nije valjda ovakav bio i kod tebe Morihei??

Rekla sam to duzdrzavajuci se da ne prasnem u smeh.Tu sam osetila da me i dalje poprilicno drzi onaj sake.

SABAKU NO RYONA  
Laganim koracima Kaiman je stigao do kancelarije Kagea. Zeleo je da pita da li postoji mogucnost da se pridruzi anbu odredu sela sad kad je postao jonin. Duboko je uzdahnuo, pokucao tri puta nezno, i zakoracio unutra. Na njegovo iznenadjenje nije zatekao Kagea, nego vise ninji iz sela koje ne poznaje. Kada je bolje pogledao video je da je tu i jedno malo dete, nista mu nije bilo jasno. Da li je ovo neka porodica ipak koja je dosla radi nekih problema? Zbog cega bi dete moglo da bude potrebno u Kage kancelariji? Imao je dosta pitanja ali nije hteo da se mesa u ovakve stvari, previse je Kaiman stidljiv da ispituje.

Pozdrav, da li i vi cekate Kagea? Ako je nesto privatno nije mi problem da sacekam ispred.

Dok smo cekali pojavilo nam se novo lice koji je odmah poceo pricati na sto sam ja jos brze dala odgovor:

Nema potrebe i mi cekamo Amegakea mozes slobodno sa nama sacekati.
Blago osmehujuci se.

Ali mojoj ljubaznosti je dosao kraj Ryuji je poceo da place kao da je osetio nesto cudno.Odmah sam ga pogledala i upitala ga:

Sinee sta je biloo reci mamii.

U tom trenutku sam se bas uplasila nisam ga nikad videla ovakvog.Ali zapravo nisam ni mnogo vremena provela sa njim..
Pogledao me je sa punim ocima suza i pokusao da sklopi rec:

,,glaaadann,,

Tu sam izdahnula odmah mi je pao kamen sa srca.Moj mali je samo ogladneo sto cu bez problema resiti.Nazalost moracu napustiti Moriheia ali ne smem dete ostaviti na cedilu zato sam sapnula Moriheiu koji je odmah stajao do mene:

Mali idem da mu kupim da jedem i da svratim do naseg zajednickog mesta po papire brzo se vracam..

Zatim sam potrcala niz hodnik planirajuci odmah da kupim malom da jede.Jer kako kazu sina ce majka razmaziti.
Kada sam zakoračila napolje docekala me je jaka kisa kao i uvek.Kapljice su klizile niz moje obraze a hladan vetar kao da me je podsecal da se i dalje nalazim između dva sveta onog majcinstva i onog ninja puta.

SABAKU NO RYONA  

Ryuji i ja smo se odmah posle obroka uputili nazad u kancelariju Amekagea.Kada smo stigli delovao je kao da se nista nije promenilo samo sto su ovog puta svi bili malo pricljiviji.Ali Amekagea Bada i dalje nije bilo izgleda da voli da kasni ali to je razumljivo i moramo postovati njegovo vreme ipak dosli smo nenajavljeni.
Prisla sam njima te ih pozdravila:

Zdravo momci vratila sam se!

Ovog puta sita kao i Ryuji puni snage da sacekamo jos koliko je bilo potrebno.Nadam se da cemo Morihei i ja dobiti odgovore na nasa pitanja…

SABAKU NO RYONA  
Sekretarica Staša je obavestila sve prisutne da je kage privremeno van sela, ali da će se njegov "sitni" zadatak i dalje obaviti. Po zahtevu su u obavezi da obuku bijelo i odeću za toplo vreme (što je značilo da će verovatno putovati negde gde ih trenutna zima, hladne kiše i povremeni sneg koji pada nad selom Kiše neće opterećivati).

Dala im je skrol sa informacijama i lokacijom gdje trebaju da putuju. Zakašljala se i Kaimanu je dodala drugi skrol.

Kaiman-san, za vas je kage predvidio drugi zadatak.

Nakon što je lepa Staša obrazložila sve i predala skrolove vratila se u svoju manju kancelariju.

Svi u prostoriji su dobili neke odredjene informacije kolektivno, sem Kaimana. Na njegovo cudo Kage je imao izgleda neki zadatak specificno za njega. Nije mogao bas da predpostavi sta bi tacno Kage mogao da trazi od njega licno ali svakako je njegov dolazak bio inspirisan zeljom za napredkom i sluzenjem selu, tako da je ovo tacno ono sto je Kaiman i zeleo. Nije mogao da obuzda osecaj uzbudjenja sa trackom napetosti koji je osecao u ovom trenutku. Znao je da je ovo sigurno neki opasan zadatak koji samo on moze da obavi.

Relajarse, relajarse...

Govorio je u sebi na spanskom da se opusti, dok je otvarao i krenuo da cita njegov specijalni skrol.

Poverljivo

Stigla sam do glavne zgrade i ušla unutra. Odmah na vratima me je dočekala kageova sekretarica koja me je upitala šta tražim i da li imam zakazan sastanak sa kageom. Objasnila sam joj situaciju i sprovela me gore do njegove kancelarije i rekla da sačekam ispred.

Prolazeći kroz dugi hodnik na spratu, na samom kraju sam vidjela dvije poznate siluete kako stoje ispred kancelarije. Kako sam se približavala, siluete su dobijale svoj oblik, to su bili Ryona i mali Ryuji.

Iznenadilo me je što sam je srela na ovakvom mjestu, što je isto to govorio i njen izraz lica. Potrčala sam joj u zagrljaj i izljubila je u obraz.

Riki! Otkud ti odje, i ti isto čekaš kagea zar ne?

Dok smo zavrsavali razgovor sa sekretaricom svako je krenuo na svoju stranu da se pripremimo za golf i obucemo bela odela.Kako smo se udaljavali svako je nestajao iza ugla a ja sam kao po obicaju ostala poslednja.Hodnikom je zavladala tisina dok sam se polako kretala ka izlazu dok mi je Ryuji spavao u rukama.
Kada sam stigla gotovo do kraja hodnika ugledala sam poznatu figuru kako trci prema meni.Nisam stigla ista da kazem vec me je zagrlila i poljubila me u obraz.Ali u tom zagrljaju sam osetila koliko joj srce kuca i koliko je bleda…Nesto ne valja cim je dosla ovde kod Amekagea

Otkud ti Tami ovde nisi valjda uradila nesto?? rekla sam osmehujuci se ali sam znala da nesto nije u redu videlo joj se u ocima.

Da cekala sam Amekagea ali nije ovde uveliko nas ceka na terenu za golf.Zaputila sam se kuci da obucem svoje odelo i da krenem moram nauciti Ryujia nekom sportu dok ne bude kasno

Zelela sam razbiti monotoniju ali neki cudan osecaj sam pocela osecati u stomaku.A moji instikti me retko prevare..

Kako si mi ti dugo nisam videla ni tebe ni Akai??

SABAKU NO RYONA  
Naslanjao sam se uz zid dok sam slušao mješavinu razgovora koje se dešavalo u hodniku, da budem iskren bio je pšti haos to. Čas jedan hoće ovo čas drugi ono. Sa lakše strane teta se vratila pa ne moram da stojim ovdje sam. Zvjenuo sam i shvatio koliko sam u stvari umoran, što je bilo očekivano kad stojiš u hodniku bez ike motivacije i nedostatka sna. Mislim...da ću da idem kući, ne da mi se biti ovdje više.

Pogledao sam tetu dok je bila u razgovoru sa nekim, koji sam skontao da je njena drugarica sa teškim kapcima i trepnuo:Pa drago mi je što sam te vidio teto, ali moram da palim. Spava mi se a i imam misiju kasnije da radim,"nečekajući njen odgovor krenuo sam da se šetam nazad kroz gdje smo ušli a zatim zastao i okrenuo se ka njoj:"O, i ako saznaš nešto o Susetsu molim te mi javi. I reci kageu da sam ga pozdravio."

Tabani su mi pravili lagane kkorake dok sam odstupao dalje i dalje u hodniku a zatim nestao u distanci.

"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."
Zadnjih nekoliko dana smo bile na misiji koju nam je dao Kage. Naš zadatak je bio da zađemo duboko u Kasairo šumu i spasimo obližnje selo od svega sto im ta šuma priređuje. Ali se Akai odjednom onesvijestila i momentalno smo se uputili nazad ka selu. Ne znam šta da radim i zato sam mislila da pitam Kagea za pomoć. Akai sad leži u svom stanu idalje u nesvijesti, diše ali sa prekidima. Ne znam šta mi je činiti..

Odgovorivši joj na to pitanje, samo sam razmišljala o tome šta će dalje biti s njom. U tom trenutku jednostavno nisam gledala u nju i ne znam šta bi mogao biti razlog njenog stanja. Da li je možda pojela nešto dok ja nisam gledala? Ili je iscrpila misija? Mogla sam samo nagađati. Jedino što sam osjećala u ovom trenutku je velika doza kajanja i tuge, trebala sam kao starija sestra, da je ne ispuštam iz vida i da joj pomognem. Da mogu, svu njenu bol koju osjeća bih prebacila na sebe, a umjesto nje, ja bih ležala na mjestu na kom ona trenutno vodi bitku. 

Ne mogu čekati Kagea, trebala bih nešto drugo da preduzmem u međuvremenu. Imaš li neki prijedlog?

Pazljivo sam slusala Tamae kako mi prica sve i blago receno sam bila zatecena.Isli su na misiju i ja nisam bila pozvana..stvarno bedak.
Kada sam cula da je Akai u besvesnom stanju nije bi bilo dobro.Tamae je od tolikog soka zabodavila na prostor i vreme te mi je sporo sve objasnjavala upitajuci me sta da radi.Poceo je da me izjeda isti osecaj kao onda sa Rikutom samo da nije otrovana pomislila sam.
Zbog toga sam i ucila medicinske tehnike moram da pomognem prijateljici ne sme se ono vise nikad ponoviti.
Bilo mi je mnogo zao gledati Tamae ovakvu delovala je kao da je svu krivicu svalila na sebe.A ja sam tek sad shvatila koliko mi znace i koliko sam empaticna prema njima.Zato sam odmah zelela da predlozim da podjem odmah sa njom da je pogledam naucila sam dosta iz doktorovih spisa.

MOLIM Akai je u nesvesti moras me odmah odvesti tamo ja mogu da joj pomognem.Zar si zaboravila da sam medicinski ninja!

Zatim sam je uhvatila za ramena i pogledala je pravo u oci koje su bile pune suza kao i moje.Nismo imali vremena za gubljenje dise sa prekidanjem to nimalo nije dobro.Prodrmala sam je zatim i rekla:

Moramo odmah krenuti!!

Uhvatila sam je za ruku i potrcala ka Akainom stanu sa sve Ryujiem u narucju.

SABAKU NO RYONA