Ispijen, umoran i gladan, nastavio je svoj tromi hod kuda god bi ga komanda navela. Nije bio baš najvispreniji, a zatvorene oči dodatno su otežavale Aronovu već užasnu sposobnost koordinacije, pa je Divus s vremena na vreme morao da ga povuče ka pravom pravcu onda kada bi Aron otišao levo umesto precizno definisano desnog pravca, i obrnuto.
Divusove reči bile su donekle lekovite u momentima kada je Aron posrtao preispitujući svoju odluku da dođe ovde. Sa druge strane, tako se isto govori i ovcama koje blejeći idu na klanje. Podeljen poput plena između dva vuka u neprestano sukobu unutar njega, Aron je nastavio da prati smernice kretajiću se nepromenjenim tempom.
"Izgovaraš moje ime kao da se već dugo znamo ali ja tvoje ne mogu ni da naslutim."
Govorio je tiho i polako, reklo bi se opušteno ali to bi bila sasvim pogrešna procena.
"Nadam se da uskoro stižemo, oči mi se već privikavaju na mrak. Samo stomak nikako da svari prazninu koju oseća."
Rekao je onda kada su do njegovih nozdrva doprle fine, prepoznatljive arome danga, koje su se širile neprekidno iz pravca kojem su koracima bivali sve bliži.