Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Akaino prebivaliste

Moja kuca je po mom ukusu, sa puno cvijeca, ne prevelika ali dovoljna za mene.Ima jednu spavacu sobu, dnevnu sobu, kuhinju i toalet, takodje ima i terasu sa puno cvijeca kao i sa velikom ljuljaskom. Ima veliko dvoriste sa mojom bastom kao i dio za sve moje zivotinje.

Akaino prebivaliste Abundant-living-room-with-furniture-flowers-1145069-4060

Moja dnevna soba, pravo malo utočište, zidovi su obojeni nježnom, toplom bojom koja cijelom prostoru daje mirnu i opuštajuću atmosferu. U cosku imam veliki, udoban kauč prekriven mekanim jastucima u različitim nijansama roze i bijele boje. Soba je puna cvijeća, imam biljke svuda od velikih, raskošnih i ljiljana koji stoje pored prozora, do malih i velikih ruza i kaktusa na policama i stolićima. Posebno volim viseće biljke koje se spuštaju s polica i visećih košara. Sve to čini prostor živahnim i svježim, baš onako kako volim. Na podu su mekani tepisi, a svjetlost koja prolazi kroz prozor obasjava sve te moje zelene ljubimce, stvarajući savršeni cozy kutak za opuštanje.

Akaino prebivaliste Image-bright-sunny-kitchen-flowers-table-window-which-you-can-see-sea-bay-city-decorations-cafes-277

Moja kuhinja je pravo utočište mira i harmonije. Zidovi su u obojeni blagim, neutralnim tonovima koji stvaraju osjećaj topline i ugodnosti. Veliki prozori otvaraju prostor i pružaju predivan pogled na rijeku, što kuhinji daje dodatni osjećaj prostranosti i povezanosti s prirodom. Cvijeće je prisutno posvuda kao i na prozorskim klupicama i policama, pa čak i na stolu. Svježe zeleni listovi i šareni cvjetovi unose život i svježinu, stvarajući atmosferu koja je istovremeno opuštajuća i inspirativna.

Akaino prebivaliste Cf0412bca1df88aa4f5c3232705683d5

Moja soba je u predivnim zelenim tonovima, od tamnijih do svijetlo zelenih nijansi koje unose smirenost i svježinu u prostor. Na plafonu visi cvijece, stvarajući čarobnu atmosferu dok nježno padaju prema dolje. Veliki prozor dominira prostorijom, propuštajući prirodne svjetlosti koja cijelu sobu ispunjava toplinom i živahnošću. Kroz prozor se pruža predivan pogled na rijeku i moju baštu, koja je uvijek uređena i puna života. Taj prizor unosi osjećaj povezanosti s prirodom, donoseći spokoj i harmoniju svaki put kad pogledam napolju.

Akaino prebivaliste Fded5e2d0fa198c368e2557c5b108f1f

Moja bašta je prostrana oaza mira, ispunjena izobiljem zelenila i cvijeća koje cvjeta u svim bojama. Svaki ćošak je pažljivo uređen, rezultat moje ljubavi i posvećenosti prema prirodi. Ovdje provodim najveći dio svog vremena jer me upravo bašta najviše opušta. Dok se krećem među biljkama, osjećam se povezano s prirodom i nalazim unutrašnji mir. U toj tišini najbolje usavršavam svoje znanje i razvijam nove ideje, okružena životom koji sam njegovala vlastitim rukama. Kada imam goste, najradije ih vodim u baštu jer smatram da ona najbolje odražava moju strast i brigu prema svakom zelenom listu i cvijetu. Uživam u tome da drugi osjete spokoj i ljepotu koju mi ovo mjesto svakodnevno pruža. Usred ovog raja nalazi se ljuljaška, moje omiljeno mjesto u bašti. Noću, kada se sve utiša, volim se zavaliti u nju, osluškujući zvukove prirode i gledajući u zvijezde. Tada osjećam potpunu harmoniju i zadovoljstvo.

Akaino prebivaliste IMG-20240902-234632

Moja mačka Yuki je prava mala avanturistkinja i moja najbliža saputnica kroz život. Nježno bijelo krzno ukrašeno je tamno braon i svijetlo braon flekicama, što joj daje poseban, jedinstven izgled. Od prvog trenutka kada je ušla u moj život, postale smo nerazdvojne. Zajedno smo prošle kroz mnoge avanture, bilo da se radilo o selidbama ili jednostavnim svakodnevnim istraživanjima. Nije bilo mjesta na koje bih otišla a da Yuki nije bila pored mene. Svaku novu sredinu istražile smo zajedno, i uvijek smo se osjećale kao kod kuće, sve dok smo bile zajedno, smatram da je to zato sto u njoj vidim svoj dom kao i ona u meni. Njeno prisustvo u mom životu nije samo prijateljstvo, već i duboka povezanost. Ona nije samo mačka, već dio mene, moj vjerni pratilac koji je tu u svim trenucima, dobrim i lošim. Osjećam da me razumije na nekom posebnom nivou, i ta veza koju dijelimo je neprocenjiva. Svakodnevno mi donosi radost i toplinu, a svaki njen pogled i predenje podsjećaju me koliko smo srećne što imamo jedna drugu.