Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Nagai House

Dobrodošli u moju kuću, koja je smeštena među drvećem, pružajući mir i privatnost. Kuća ima dva sprata, a iznad je potkrovlje koje je savršeno za odmor i opuštanje. Većinom je građena od drveta, što joj daje topao i prijatan izgled.
Prozori su veliki i brojni, omogućavajući da unutrašnjost bude ispunjena prirodnom svetlošću tokom celog dana. Oko kuće je mnogo drveća koje stvara osećaj povezanosti s prirodom.
Nagai House Anime-house-05f289d1-d13a-442e-b8c7-11eb80cfb5c8

Posle dugog traganja za mestom gde bih pobegao od svojih ruznih misli, dosao sam u ovo simpaticno i mirno selo. Pomislio sam da je ovo bas to mesto gde cu konacno smiriti svoje emocije. Skoro sav novac koji sam sacuvao iz svog bivseg domacinstva potrosio sam na kupovinu i uredjivanje mog novog prebivalista. Imam srece da se ponudila kuca koja je okruzena prirodom i gde je okolina mirna. Nadam se da ce se u ovoj kuci konacno sve vratiti u normalu...

Izgleda da nisam upravu... Posle nekoliko dana u ovom selu, u ovoj kuci idalje nemam miran san. Cim sklopim oci, u glavi mi se pojavljuju slike onog trenutka. Krv mojih roditelja mi je uvek pred ocima. Izgleda da ne mogu da predjem preko toga. Izgleda da je jace od mene. Necu vise bezati od tog, obecavam sebi da cu se osvetiti. Ali preslab sam za to trenutno. Zato sam krenuo na ninja akademiju da naucim ninjutsu. Znam da ce se, jednog dana, moja dusa konacno odmoriti...

Polako sve ide na bolje... Duhovni trening mi zaista pomaze. Ako sve bude kako treba uskoro cu konacno postati shinobi. Kao podsticaj za mnogo veci napredak i kako ne bih zaboravio moje motive sebi sam uzeo mac. Ali ne planiram da ga koristim. Ovaj mac je namenjen samo da osvetim svoje roditelje. Njegovu ostricu ce osetiti samo njihove ubice. Za sada neka bude samo ukras...
Nagai House Sword-on-the-st-4ef3853a-77dc-4b85-a261-e616e77ca150