Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Jogetsuova Kuća

Kuća u kojoj živi Jogetsu, pripadnik klana Hatake. Jogetsuova kuća i nije baš u najboljem stanju ali je krasi vegetacija koja je vremenom prirasla uz kucu. Gusta vegetacija odaje starost ove kuće koju je Jogetsu nasledio od svog oca. U njoj se retko dešava nešto jer Jogetsu svoje vreme provodi van nje, ali, kada je u njoj, neretko čita uz svoje omiljeno piće shochu.

Jogetsuova Kuća Db8d9dfc6c1e3858ba82056f7bbfbc94

Danas sam upoznao jednog veoma iskrenog čoveka koji je svakom svojom rečju dokazivao da je istinit prijatelj iako se sa njim znam samo jedan dan.
On je zapravo prvi sa kojim sam pričao o svom nemilom dogadjaju u ovom selu, takodje sam dobio novog favorita što se tiče jela, piletina sa pečurkama, baš zahvaljujući njemu. Hvala mu
Nakon dugog dana, legao sam pokraj kreveta i uzeo da čitam knjigu o kojoj razmišljam ceo dan.
Oči su mi se zatvarale dok sam čitao knjigu ali se nisam davao, zanimalo me je da li će Zaratustra da predje na drugu stranu velike provalije.