Stigao sam kući sav mokar od kiše. Ulazeći u kuću skidam obuću i odjeću te oblačim suhu za spavanje. Kiša je idalje padala u laganom ritmu, ali mi to uopšte nije smetalo. Zaspao sam odmah i kao da je samo trenutak prošao kada sam začuo kucanje na vrata. Ustao sam i vidio da je već sedam ujutro. Stiga sam do vrata otvorio ih, a vani je bio jedan od Kageovih glasnika. Znao sam da nije došao zbog obične misije jer su mi one ponekad stizale i putem pisma. Poželio sam mu dobro jutro na što je klimnuo glavom i predao mi dva svitka. Jedan od ta dva mi je samo dobacio iz čega sam odmah shvatio da je obična misija, a drugi je pažljivootpečatio i nakontoga mi ga predao da pogledam i da mu ga vratim. Vidio sam da je to moja nova anbu misija. Pomno sam pročitao sve od slova do slova, klimnuo gllavom i vratio mu taj svitak.
Nakon što je on otišao uzeo sam svoj svitak, spremio se i pokupio nešto hrane i novca za put. Plan mi je bio da prvo završim svoju običnu misiju da ne bih izazivao sumnje gdje idem, a odmah nakon nje bez da se vraćam u selo obavit ću i anbu misiju. Po završetku spremanja pojeo sam nešto na brzinu i napustio svoju kuću.