Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

KENZO - KUCA

KENZO - KUCA Th-2
Kuca se nalazi u zabacenom delu sela.Unutrašnjost je prostrana, sa visokim plafonima. Podovi su prekriveni  prostirkama, dok zidovi propuštaju blagu svetlost i stvaraju osjećaj topline. Kuća ima prozore sa pogledom na prelepe baste , kamenim stazama i potočićem. Zidovi su ukrašeni drvenim panelima i slikama.

The member 'KENZO' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 'Šanse' :
KENZO - KUCA #world1

--------------------------------

#2 ' NPC Genin' :
KENZO - KUCA #world177

Doso sam u selo posle mesec dana trazenja svog strica koji je otiso iz mog sela koje je bilo napadnuto.Tok dana kad su nindze napale moje selo izgubio sam celu porodicu osim strica koji je otiso jos pre nekoliko godina.trago sam za njime da nadjem bezbedno mesto al sam ga naso ispricao sam mu sve al nije bas bio nesto tuzan kako da krije nesto.

The member 'KENZO' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
KENZO - KUCA #world177

posle par dana mi je bio jako cudan pa sam ga pratio pricao je sa nekim covekom nisam mogao da vidim facu zbog maske,ali mi je zapalo nesto za oko njegov mac, bio mi je jako poznat samo nisam znao odakle.primetio sam da su me videli pa sam otrcao do kuce i pravio se kao da nisam izlazio iz kuce da sam cito knjigu.

U snu mi se vrti iznova i iznova isti dogadjaj kako mi otac umire pred ocima a ja nisam mogao nista da uradim,posle nekoliko dosadnih dana sam primetio nesto kod ubice isti mac sto je imao covek koji je pricao sa mojim stricem bilo mi je jako cudno al ipak sam reko sta ce moj stric sa covekom koji mu je ubio brata.

Ali sve je propalo od te noci cuo sam otvaranje vrata spustio sam se niz stepenice i tu sam cuo da je moj stric isplanirao ceo napad na selo bio je ljubomoran na sve u selu narucito na svog brata pa je unajmio par nindzi koji su napali selo a covek koji je bio u mom snu nije bio taj covek sto je prico stric sa njime,nego onaj na koga bi najmanje sumnjao moj stric,on je ubio celu moju porodicu.

Kad samo to sazno iste sekunde sam pobego iz striceve kuce,culi su me da sam izaso iz kuce pa su poceli da me vijaju,srce mi je kucalo kao nikad do sad spotako sam se i pao,stigli su me stric i covek sa maskom,stric je zamahnu sa macem da me ubije ali od jednom dolaze nindze koji su ih pratili.