Dolina Skrivenog Vodopada
Nedaleko od Takigakurea, vodopad koji se sliva niz planine oko samog sela, svoj tok nastavlja šumskim putevima spuštajući se niz glatke stene u samom srcu šume. Ovaj vodopad zajedno sa mnogobrojnim biljkama i zelenelom koji ga okružuju, stvara pravu oazu mira za svakog ko pronađe ovo mesto. Voda stvara umirujući šum, a kristalno čist potok i opojni mirisi raznovrsnog bilja stvaraju savršenu harmoniju prirode.
Re: Dolina Skrivenog Vodopada
Kada sam dosla u dolinu skrivenog vodopada, osetila sam neku jako prijatnu energiju koja mi je dopustila da se opustim i da na trenutak zaboravim na sve svoje probleme i moju anksioznost. Setajuci se tako u dolini skrivenog vodopada sela sam pored jednog drvrta, zatvorila oci i uzivala sam u tisini. Sedela sam tako i odlucila da ostanem ti par dana. U tih par dana pokusacu da meditiram koliko god mogu. Mozda ce mi to pomoci oko moje aksioznosti....
Proslo je 3 dana od kako sam ovde, osecam se sve bolje i bolje, sto se tice moje aksioznosti, ne znam sta bih Vam rekla iskreno. Moram Vam priznati da me nervira to sto imam aksioznost i sto nemam samopuzdanja. Stalno se uporedjujem sa drugima. Uvek mislim da nikada nisam dovoljno dobra, kada mi svi gledaju sa nekim hladnim ovim, kafa sam cudakinja u njihovim ocima...
Onog momenta kada je nogom krocio kroz kapije Sela Vodopada, Aronov hod pretvorio se u sprint. Sa chakrom fokusiranom u njegove noge i stopala, i prirodnom agilnoscu i istreniranom brzinom, Genin je jurio kroz velelepni pejzaz ka oblasti 69, prateci instrukcije iz svitka.
Kroz oblast lokacije u kojoj se nalazila misija ponovo je doputovao u prelepu dolinu skrivenog vodopada. Ulaz je u selo bilo je jako blizu, skoro da je mogao da namirise onaj prepoznatljivi miris vlage koji bi dolazio iz centra sela.
Odlucio sam da posetim dolinu skrivenog vodopada jer sam cuo glasine da pomaze o opustanju i smanjemu stresa i da skrece lose misli a meni je to stvarno potrebno trebam malo da meditiram sam daohladim glavu da vidim sta cu sa mojim treningom i da me prodje stres jer stalo razmisljam o dedi uopste mu nije bolje a ja ne znam sta da radim pa sam mislio da mi je ovo jedino resenje.
Cim sam zakoracio ovde osetio sam lep miris prirode i energiju koja mi pomaze da se opustim ovo mesto je jos bolje nego sto ga opisuju cuju se razne zivotinje u vodopad kako lagano zubori doslovno bi mogao da provedem vecnost ovde.
Meditirao sam oko dva tri sata i stvarno mi je pomoglo osetim se mnogo bolje i mislim da znam kako da pojacam svoj trening i da pomognem dedi
Moje polaganje za genina uskoro pocinje pod velikim sam stresom da necu proci tako da sma odlucio da jos jednom pre ispita dodjem ovde da se opustim.
Naravno odmah sam se uputio u dolinu skrivenog vodopada de meditiram i da se spremim za sledece zadatke jer od sada sam sam moram sam da npredujem kako znam i umem a ovo mesto ce biti moje mesto za utehu i odmaranje i mir kada mi je to potrebno