Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ludi-kuca

Kuca je u odlicnom stanju nalazi se u selu. Na donjem spratu je pre monogo godina bila prodavnica ceveca. Kada je covek koi je drzao cvecaru kuca je bila prazna i ja sam nasao njegovu zenu i pitao je da mi proda kucu.

Posle dugo vremena ludi se vraca kuci, ugledavsi kucu rece..
DOME SLATKI DOME
Od kada nisam bio ovde, jedva cekam da udjem i da vidim da li se nesto promenilo ili ipak je sve ostalo isto..

Vratio sam se iz kafica i kada sam stigao kuci nasao sam neke stare ramen nudle bilo mi je to sve gadno ali sam ipak pojeo. Morao sam nekako preziveti putovao sam sedam dana bez da sam pojeo ista. Nekako sam izdrzao dovde ali sam morao da jedem.

Malo dalje iza kuce nalazila se jedna velika reka pa sam usao malo da se okupam posto se nisam kupao bas dugo,voda je bila toliko hladna da nisam osecao svoje teloo

Izasao sam iz vode da se malo ugrejem posle 15minuta usao sam opet malo i otisao kuci da se odmaram uskoro cu ici na genin isoit koi moram da polozim i siguran sam da cu uspeti.

17

18

19

20

21

22

23

Marko

2555555

12

45

28