Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sumica

Ovo je obicna suma u kojoj se ponekad desavaju tuce ali pored toga suma je obicno i dibno mesto.

Dok sam lagano setao sumom i udisao cist vazduh video sam 3 ninje koje trce kroz sumu viknuo sam, kada su se okrenuli napali su me i jedan je otrcao a druge dve su me zadrzavavali da ga ne pratim!.?

The member 'Aske' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 ' NPC Genin' :
Sumica #world171

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Sumica #world184

Lagano cu izbeci njihove napade i zatim ja napasti njih#card21 nestajem sa ovog mesta i stvaram se na drvetu sa kojeg gledam ninje i napadam ih odozgo #card381#card332 bacam 3 bombe i bacam 6 senbon igli ka neprijateljima. Moje oci pocinju da se menjaju u crvenu boju i aktiviram moj sharingan#card1366 
Stavljam 100 na intaligenciju

#1 ' NPC Genin' :
Sumica #world174

#2 'NPC Chunin' :
Sumica #world181

Odlucujem da primim napad od genina jer nie velika steta(-100helath) i koristim zamenu da izbegnem napad chunina#card1
-30ch
Pucam sa raketom na neprijatelje #card340 i bacam kunai prema vama #card330

#1 ' NPC Genin' :
Sumica #world173

#2 'NPC Chunin' :
Sumica #world184

Oboje su pali na pod i pogodjeni su mojom raketom i rastavljeni su na delove zaputijo sam se za onim joninom koi je pobegao prelazim preko mosta u sumici...

Stizem ninju na mostu. Sharingan je idalje upaljen ovaj ninja je jaci od ove dvojice i bice mu tezak izazov. Napao sam ga nisam cekao ni jedne sekunde sekundarne. Uzimam tantoo u ruke i brzinom svetlosti se zalecem ka protivniku i polusavam ga probosti.#card334#card15. Oporavio sam se od prosle bitke tako da sam spreman.
-20eng
-10ch
(NPC HEALTH 700FULL)

'NPC Jonin' :
Sumica #world193

Blokiram tvoj napad#card346 zatim te napadam genjutsuom#card1383 zatim uzimam nuncake i u bliskoj smo borbi#card348takodje dok smo u bliskoj borbi bacam kunai na tebe#card330

'NPC Jonin' :
Sumica #world195

Nemam dobar osecaj u vezi sa ovom bitkom ne mogu se boriti sa njim previse je jak tako da cu polusati da pobegnem i on neka nastavi svoj put gde je krenuo.. nema mi druge mislim da je ovo najbolja opcija inace....#card21
-30ch