Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuća Itagakia

Kuća Itagakia D6c920beed0709bc1a594c256d8d26d9

Smeštena u srcu sela,oduzima dah svojom jednostavnom ali očaravajućom lepotom.Ova prijatna kuća odiše toplinom i šarmom,sa zidovima obloženim belim kamenom koji se savršeno uklapa sa okolinom.U neposrednoj blizini kuće nalaze se dva drveta koja svojim veličanstvenim granama i bogatom krošnjom pružaju ne samo prijatnu hladovinu, već i dodaju poseban dekorativni šarm.

Majstor insekata
Nakon što sam završio sa misijom koja se ispostavila kao izuzetno laka, vratio sam se kući s osećajem olakšanja i zadovoljstva. Svaki deo zadatka protekao je glatko i bez ikakvih komplikacija, što je bilo pravo iznenadjenje u poređenju s nekim prethodnim izazovima.Kada sam stigao kući,odlučio da iskoristim ostatak dana za potpuno opuštanje.

Pronašao sam svoje omiljeno mesto u dnevnoj sobi, gde sam se udobno smestio i uživao u tišini.Ubrzo sam otišao do police na kojoj su se nalazile drevne knjige,uzeo sam jednu poprilično obimnu knjigu,vratio se u fotelju i krenuo sa čitanjem..

Majstor insekata
Posle čitanja većeg broja knjiga,bio je vreme da se i nešto pojede.Ustao sam sa fotelje te otišao do frižider da potrazim neku hranu ali ono što sam video mi je bilo šokantno.Nisam imao više hrane već samo mleko kojem je istekao rok,te sam se setio da u blizini postoji nekakva ćevapdzinica do koje bih mogao otići i nešto pojesti.Nabijam svoju kapuljaču,ruke u dzepove i krećem ka ćevapdzinici.

Majstor insekata