Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Misija:ODBRANI SELO

Treba odbraniti selo shiroi od dva chunina, i zaustaviti ih da ne pobiju seljake i da ne pokradu selo..

Danas sam imao priliku da se suočim sa velikim izazovom. Dvojica chunina su napali selo ali, Kao ninja zadužen za odbranu, odmah sam prešao u akciju kako bih zaštitio neciji dom i njihove stanovnike.

Prvo sam koristio taktiku iznenadjenja kako bih ih zbunio i usmerio ih daleko od sela. Zatim kada su se konačno približili, iskoristio sam sve svoje veštine i strategije kako bih ih naterao da se povuku. Na sreću, moj trud nije bio uzaludan i uspeo sam da ih zadržim van sela.

The member 'Aske' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Misija:ODBRANI SELO #world189 Misija:ODBRANI SELO #world186

Izbegavam senbone tako sto koristim zamenu #card1 zatim aktiviram svoj sharingan(100 na intaligenciju)#card1366 i pokusavam staviti protvinike u genjutsu #card1383

'NPC Chunin' :
Misija:ODBRANI SELO #world185 Misija:ODBRANI SELO #world185

Sada kada je moj napad uspeo(obadvojica imaju 50hp) izbegavam vase napade tako sto nestajem sa borbenog mesta i dolazim jednom sa ledja#card21 uzimam nuncake i zamahujem prema vama i pocinjem vas udarati po udarcu 150hp..#card348

'NPC Chunin' :
Misija:ODBRANI SELO #world182 Misija:ODBRANI SELO #world184

Nakon iscrpljujuće borbe, uspešno sam odbranio selo od dva opasna cunina! Sada se pripremam za sledeće korake:

Prolazim kroz područje da se uverim da su svi cunini zaista eliminisani i da nema skrivenih pretnji.

Proučavam oštećenja nastala tokom borbe kako bih planirao potrebne popravke i poboljšanja.

'Šanse' :
Misija:ODBRANI SELO #world2 Misija:ODBRANI SELO #world1