To je jedna reka skrivena medju sumama, dosta je prostrana i raj za svakog pecarosa, takodje ima i malu branu i vodopad, takodje je ugrasena planinama okolo i svezim belim pufnastim oblacima. Ima mir tisinu i najbitnije ribu.
Re: Reka Sela Vodopada
Ahh taj svezi miris prirode i lepote bas mi je drago sto se selo brine o ovoj prelepoj reci.
Mada mislio sam da mi je blize kuci mogao bih se raspremiti i pripremiti za svoje pecanje.
Dok sam to govorio vadio sam svoje pivo, stolicu pecaljke i mamke te sam bio spreman baciti se na posao.
Uzeo sam svoje 3 pecaljke i zabacio sa razlicitim mamcima da vidim sta ce mi doci, prirpemio svoju dozvolu seo u hlad i otvorio svoje pivo..
Nakon sto sam dugo i dugo cekao i nije mi nista doslo odlucio sam se prebaciti na varalicarenje
Varalicaranje je tehnika pecanja u kojoj se varalica koja izgledao kao riba ali nije vodi naglim pokretima ruke i masinice naravno to zavisi od varalice.
Uh ovaj bas lak stap sam hteo da isprobam na ovakvoj vodi bas sam se nadao i prizeljkivao ovaj trenutak. - rekoh ja smejuci se siroko
Dok sam raspakivao stap..
Uh ovo je veoma dobar stap svidja mi se drzanje i sve kolektivno, mada idalje sam pocetnik u ovome generalno ali sam ovo ucio ujak tako da ono sto sam naucio cu sad testirati.
-rekoh ja dok sam vadio stap, i odabirao koju cu varalicu koristiti
I odlucio sam da zabacim i da vidim kakva ce mi mostrum ove reke doci
Ali me je neko prekinuo stvarno? nemam mira pa cak ni dok pecam sta ovo moze biti vise..
Ozakii, gosm Ozaki imate misiju da uhvatite i oni se indetifikuju kao ubice prodali su dokumente te su trazeni od strane sela..
Oci su mi zasijala te sam odmah krenuo da prema izdavacici misije te sam odlucio malo vise da zavirim u to.
Hvala bogu misija, odmah sam se bacio na posao i ostavio sve tamo na reci uzeo sam dokument i bez i jedne reci odmah otisao
Posle teskog treningad osao sam malo da pecam kao mali obozavao sam pecanje moj deka me je stalno dovodio uvek je pecao najbolje ribe ovde valjda mogu da najdem mir i nadam se da nikom ne smetam
dosao sam da vidim reku i bio sam odusevljen prizorom i odlucio sam da se okupam 5 minuta
voda je bila odlican,kada sam zavrsio krenuo sam polako kuci
stigao sam do reke dolazim vec 2 put ovog dana jer je prelepa reka uzivacu u prizoru i sacekacu da vidim dal ce neko da dodje da mozemo da zajedno uzivamo u prizoru i upoznamo