Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ishidova kuća

Ishidova kuća… Tiha, uvek na neki način zatvorena, ali s tom nekom energijom koja lebdi ispod površine. Kada uđeš, prvo što primetiš jeste koliko je sve jednostavno, bez previše stvari, kao da mu ništa materijalno nije toliko bitno.
Hodnik je uzak, ali sve je na svom mestu.
U dnevnoj sobi vidiš nameštaj i drveni sto, sa nekoliko papira i knjiga koje su razbacane.
Kada pogledaš kroz prozor, svetlost je uvek prigušena, kao da sunce nikad ne prodire u potpunosti. U spavaćoj sobi, sve je još jednostavnije. Krevet sa tamno plavim pokrivačem, bez ikakvih ukrasa, a pored kreveta stoje orman pa sto sa stolicom i gomile knjiga.

Uživajući u miru svog novog doma, legao sam na krevet i uzeo knjigu u ruke. Polako sam listao stranice, ali misli su mi lutale. Vetar je šuštao kroz prozor, praveći jedini zvuk u sobi. U tišini sam mogao čuti vlastito disanje, dok sam se prepuštao ovom zapravo čestom trenutku tišine i potpunog mira.

Ishidova kuća IMG-3508