Ryonin pogled umora mi nije pogledao kroz oči ali nisam ništa komentarisao. Znaso sam da je biti samohrana majka teško, i to što je Ryuji veoma energično dijete je veoma dodavalo na te tegove. Zato ja nikad ne bi da budem otac, previše smora i rada. Na trenutak sam gledao kako se Ryona i Ryuji provode a zatim se krajiškom nasmijao i počeo piti iz čaše sakea.
"Da, ne bi ništa druge očekivao od tebe.",rekao sam a zatim pauzirao. Ovo je bilo baš gorko, iskreno ne znam kako neki se napiju na ovo. Čudan je ovaj svijet. Polako bih spustio flašu nazad i opet krenuo sa tom nekom pričom.
"O da,",prisjetio sam se nečega važnog. Nečega što sam se i dalje teretio oko"Ryona, da se nisi možda čula ili vidjela sa Susetsuom? Nisam ga vidio..pa ima par sedmica već, možda čak i cjelu jesen skoro."
Doistine nisam vidio Susetsua dugo, u početku sam mislio da je samo otišao na neku dugu misiju i da će se vratiti za par sati. Ali ti sati su postali dani, a danu su postali mjesec i sad je već prošlo dosta dugo otkad sam ga vidio. Volio bi da saznam možda od prijatelja šta se desilo. Možda Ryona zna nešto.
"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."