Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

KORIJEVA ZGRADA

KORIJEVA ZGRADA BrBsNAE
Mala zgrada koja je sasvim dobro očuvana. Nije ni stara, a ni nova. Moji rodtelji rade ispod, u maloj prodavnici knedli i tako zaradjuju i od toga jedino živimo. Gornji sprat, gde mi živimo je sasvim dovoljna za mene, moje roditelje i mog mladjeg brata.

pozdrav u prolasku sam video da je ovo neka nova zgrada jako je zanimljiva i lepo napravlljena gradila se dugo izgleda mi bas je lepa i snazna pitam se koliko su je gradili ako me je neko cuo neka odgovori.

Ja sam te bio čuo jer sam bio dole u radnji i baš sam se zapitao zašto toliko gledaš u zgradu. Čuo sam da nešto mrmljaš pa sam prepostavio da te zanima koliko je stara ili koliko se dugo gradila. Rekao bih oko 50-ak godina.

Kad sam danas pomagao u prodavnici probudila su mi se mnoga sećanja, kako sam napravio prvu knedlu, prvi gosti, stariji brat...

Stariji brat... Bio sam vrlo tužan na njegovu pomisao i otrcao sam u sobu na spratu. Zanimalo me je ko ga je ubio i zašto, da li je bilo to na misiji ili negde drugde. Samo me zanima šta je tako loše uradio pa da su ga morali zato ubiti.

Moj mladji brat koji ima 7 godina ni ne zna da smo nekada imali starijeg brata, moji roditelji i ja sve to krijemo od njega, mislim kada je on poginuo da je on tada imao 3 godine, još uvek je mali da sazna za njega

Setao sam se tako urbanim delom i primetio sam ovu lepu zgradu izgledala mi je da je stara ali lepo ocuvana primetio sam da imaju i prodavnicu knedli mozda jednom budem svratio u nju kada se budem vracao sa treninga ili misije