Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

stefanova kuca

stefanova kuca Fq0YF96moju kucu najpre cinim ja moja kuca je najlepsa kuca u selu na najboljem mestu pored prirode to je cini najlepsoj kuci cak sam dobijao velike ponude za nju ali je ona meni jedinstvena.

Dok sam se vracao sa pijace morao sam da svratim u ovaj park primetio sam da je dosta zivahan ima toliko dece u meni su se probudila mnoga secanja.Secam se da su me roditelji stalno dovodili ovde pamtim mnogo lepa iskustva u ovom parku igrao sam se sa dosta dece mislim da ce mi ovo mesto ostati zauvek u srcu i da cu povremeno posle treninga cesto svracati ovde.

imam puno treningga u danu vreme je pojesti nesto i i leci na spavanje pa idem u ove avnture drugari svi me cujte dok se derem jednog dana bicu najjaci nindza hahahahhaha videce te svi hahhahahahah hahahhah sviiiiiii

Dok sam se vracao sa pijace morao sam da svratim u ovaj park primetio sam da je dosta zivahan ima toliko dece u meni su se probudila mnoga secanja.Secam se da su me roditelji stalno dovodili ovde pamtim mnogo lepa iskustva u ovom parku igrao sam se sa dosta dece mislim da ce mi ovo mesto ostati zauvek u srcu i da cu povremeno posle treninga cesto svracati ovde.