moju kucu najpre cinim ja moja kuca je najlepsa kuca u selu na najboljem mestu pored prirode to je cini najlepsoj kuci cak sam dobijao velike ponude za nju ali je ona meni jedinstvena.
Re: stefanova kuca
Dok sam se vracao sa pijace morao sam da svratim u ovaj park primetio sam da je dosta zivahan ima toliko dece u meni su se probudila mnoga secanja.Secam se da su me roditelji stalno dovodili ovde pamtim mnogo lepa iskustva u ovom parku igrao sam se sa dosta dece mislim da ce mi ovo mesto ostati zauvek u srcu i da cu povremeno posle treninga cesto svracati ovde.
imam puno treningga u danu vreme je pojesti nesto i i leci na spavanje pa idem u ove avnture drugari svi me cujte dok se derem jednog dana bicu najjaci nindza hahahahhaha videce te svi hahhahahahah hahahhah sviiiiiii
Dok sam se vracao sa pijace morao sam da svratim u ovaj park primetio sam da je dosta zivahan ima toliko dece u meni su se probudila mnoga secanja.Secam se da su me roditelji stalno dovodili ovde pamtim mnogo lepa iskustva u ovom parku igrao sam se sa dosta dece mislim da ce mi ovo mesto ostati zauvek u srcu i da cu povremeno posle treninga cesto svracati ovde.