Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stari Mlin

Stari Mlin Wassermuehlen-im-wald-anime-stil_763713-1091
Nekada vodenenica, danas služi kao kuća. Smeštena je na rubu sela Vodopada. Okružena je vodopodaima koji se uklapaju u koncpet ovg mlina i čine ambijentalnu celinu pogodnu za život. Vodenica pre no što je postala kuća, proizvodila je tone brašna dnevno i hranila celo selo. 

Unutrašnjost ove vodenice nije puno prostrana, pošto većinu prostora zauzima veliki žrvanj. Na spratu ove kuće nalazi se soba u koj je smešten jedan krevet i jedan sto. Pogled kroz prozor sačinjavaju vodopadi i predivna šuma. Ovaj pogled jednostavno udizima dah.

Stari Mlin Image-2024-11-08-222228760-removebg-preview
Došao sam kući sav umoran od besciljnog lutanja po selu. "Da nemam kuću čovek bi me poistovetio sa psom lutalicom,"pomislio sam dok sam ulazio u moju kuću. Nikako nisam mogao da se na činjenicu da živim u vodenici. "Od svih mesta u selu ja se uselim u vodenicu." Pomislio sam. Nisam hteo nešto dugo da se zadržavam u predulazu koji je bio sav prašnjav. "Trebalo bi ovo nekada da počistim." I izgeda da sam tako sasvim slučajnu našao sebi aktivnost oko koje mogu da se posvetim narednih par sati. 

Kada sam uvedio koliko su mi je predulaz i hodink prašnjavi bacio sam se na posao. Uzeo sam veliku četku za prašinu i bacio se na posao. "Ne mogu prosto da verujem kao da ne živim ovde." Nastavio sam da čistim. Uvek sam voleo da se posvetim svemu što radim i da jednostavno budem detaljan, zato ću se potruditi da ovo mesto dovedem u red. Počeo sam od plafona i izdova sa kojih je visila ogromna paučina. "Ugh, paukovi nikada ih nisam voleo." Rekao sam ovo u sebi. Natavljajući da čistim. 

Nastavio da čistim prašinu i paučinu. Hodnik i predulaz su bili jako prljavi te sam morao detaljno da ih očistim. Pritom čišćenju ubio sam dobrih sedam paukova. Kada sam se otarasio svih paukova krenuo sam da čistim prašinu. Što će dugo potrajati, jer posle hodinka i predulaza treba će i moju dobu očistiti. Zpaočeo  sam sa drugom fazom i krenuo sam da brišem podove. 

Kada sam se vrtaio sa misije imao sam nešto para, te sam svratio i kupio par stvarčica koje bi mi pomogle u čišćenju moje kuće. Nisam se baš nešto namerio da se ne potrudim oko izgleda moje kuće. Treba da bude eleganta i uredna. Nastavio sam da čistim sada sa novom metlom išlo je još lakše. Paučine skoro da nema, a prašina saml nije bila tu.

Nastavio sam da čistim, sada je ovo čišćenje postalo više detaljisanje nego što sam zapravo čistio, sada je već postajalo jako jako smorno. Ali odlučio sam da izguram do kraja. Sada kada sam odlučo da ću od moje kuće da napravim predivno mesto za život to ima i da uradim. Sada kada sam znao da sam pri kraju mog posla bilo mi je lakše. Posle ovoga samo da raspremim moju sobu i sve je gotovo. Nisam hteo mnogo da žurim pa sam detaljisao koliko je to bilo moguće.

Već mi je dataljisanja bilo preko glave, ps sam odlučio da polako pređem na moju sobu. Kada sam ušao bideo sam da nije bila puno prljava samo jako jako neuredna pa sam započao sa spremanjem, mnoge kutije su bile razbacane po podu. Morao sam svr polako da razvrstavam i da stavljam na svoje mesto. Sreća pa to nije zahtevalo mnogo vremena i muke. Nastavio sam da raspremam i da pakujem sve stvari koje su bile na podu. Uskoro ću moći da krenem sa raspremanjem i nameštanjem kreveta.

Nakon što sam pospremio sobu, bacio sam se na raspremanje kreveta. Imao sam jedan mali problem, čaršav sa kojim je moj ležaj bio pokriven je iskidan, te sam morao njega da počnem da šijem. To mi je isto bio problem jer nisam znao baš lepo da šijem. Uzeo sam čaršav prostao ga na moj radni sto, uzeo sam iglu i bacio sam se na posao. Zakrpa baš nije bia precizno urađena, ali sve jedno služila je svrsi. Tako da sam uspeo i to, završio sam svoj posao koji sam imao. 

Nakon što sam završio sve svoje poslove odlučio sam malo da se odmorim od svega. Legao sam na krevet i počao sam da razmišljam o daljim obavezama koje me očekuju. Razmišljao sam o tome kada će biti vreme da po drugi put odem na misiju. Naravno da neće biti skoro, ali sam eto planirao da znam svoj raspored za narednih par dana. Kad sam kod toga nisam Toreia video ima jedno dobrih par dana, gde je taj čova. Ne moguće samo da je tako u zemlju propao. Ležao sam i dalje sa istim mislima u glavi. 

U tom mom silnom džabalebarenju, palo mi je na pamet zašto se ne bi malo prošetao po svetu, možda naiđem na nešto zanimljivo. Naravno da se moram spremiti za tu moju ekspediciju, samo ne znam kada ću da krenem na to putovanje. Imam neke planove, ali oni su još uvek relativni i nsiu razrađeni u potpunosti. Nastavio sam da razmišljam i da malo maštam o svom putu. nravno ovo možda i nije tako loš plan. Vreme je da krenem polako prema kapiji možda nešto ostvarim. Nadam se da ću naleteti na nekog veštog shinobija. 

Malo sam još sedeo i razmišljao o mom putu i odlučio sam. Kada napustim selo krećem jugoistočno da vidim gde će me put navesti. Želim da vidim sveta. I kakvi su ljudi u njemu. Tako dok sam razmišljao o mom planu života i o svemu drugom odlučio sam. Odo tamo gde mislim da je najbolje. Ne pitam nikog za smer samo idem tamo gde me put nanese. Moram malo da istražim svet i vidim šta u njemu ima. Moram malo da vidim svet iza kapija sela. Vreme je bilo da se uputim prema kapiji ustao sam sa kreveta i obukao jaknu i izašao. 

Došao sam i ja na svoj jedva dočekani kučni prag. Nisam bio kod sebe u kući ima sigurno nekoliko meseci, sve je opet bilo prašnjavo i puno paučine koju sam već jednom skinuo, ali nema veze sve će to da bude ošet čisto kada se malo posvetim tome, ova stara vodenica ima da blista kao nikada ranije, o njoj će svi da pričaju. Tako u tim mislima samo sam odlučio da se odmorim na kauču i da uživam malo u životu, nemam nekih obaveza pa je džabalebarenje moglo da počne.